1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kartákova premiérová branka rozhodla, Veselí skončí v sezóně stříbrné


Branky


0

Domácí se na výhru natrápili, ale roli favorita nakonec díky jediné brance splnili. O druhé místo tak již díky lepším vzájemným zápasům se Slavií přijít nemůžou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karták se trefil levou nohou

Domácí Lokomotiva nastoupila proti poseldnímu celku tabulky z Nové Bystřice, která na jaře nezískala ani bod. Favorit utkání se dostal v úvodu do zajímavých šancí, Doležal, Koktavý ani Klestil se ale proti Furdaničovi neprosadili, první dva jmenovaní navíc svým zakončením vůbec netrefili branku. Za hosty se snažil hlavně útočník Jaroš, jeho první střelu lapil brankář Pícha, který tentokrát dostal šanci mezi veselskými tyčemi. 

 

Pak už přišel čas na rozhodující okamžik zápasu. David Karták se prosadil přes protihráče, levačkou vypálil z velkého vápna a trefil přesně k tyči - 1:0. Pro Kartáka šlo o první trefu v sezóně! Do konce půlě měly ještě oba celky šance ke skórování, ale oba brankáři své celky podrželi kvalitními zákroky.

Už bez branek

Hosté toužili po vyrovnání a prvním jarním bodu a hráli ve Veselí vyrovnanou partii. Frühaufovu střelu z přímáku vytáhl Pícha. Na druhé straně zvonilo - nejprve trefil Šachl tyč a následně Doležal břevno. Čas plynul ke konci zápasu, ale jeho úplný závěr patřil hostujícímu týmu. Pícha musel v 88. minutě likvidovat přímý kop a poradil si i s následnou dorážkou Havla. A protože se netrefil v posledních vteřinách ani Jaroš, připsali si domácí nejtěsnější možné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (kapitán): "K zápasu nás doprovodili děti ze zdejších předpřípravek a přípravek, což na stadion přivedlo hodně lidí a v kombinaci s dobrým počasím to vytvořilo pěknou atmosféru. Do zápasu jsme šli s tím, že jdeme pro tři body a nic jiného nebereme. Taky jsme si řekli, že nedáme soupeři prostor pro skórování ze standardky, protože víme, že je kopou kvalitně. V obou poločasech jsme jim ale tuto příležitost nabídli, naštěstí pro nás míč skončil mimo bránu nebo ho dokázal vychytat gólman Pícha. My jsme si vytvořili taky spoustu šancí, ujmula se ale jen pěkná střela Davida Kartáka. Soupeř měl taky šance především po nedorozumění a nedůrazu v obraně, naštěstí pro nás bez gólového efektu. Druhý poločas byl hodně bojovný, my nedokázali zužitkovat šance, které jsme si vytvořili, jednou míč skončil na tyči po hlavě Míry Šachla, potom dal tvrdou ránu do břevna Dominik Doležal. Závěr utkání byl takový chaotický, soupeř šance měl, ale chyběla větší přesnost nebo to opět vychytal David Pícha. Se hrou být spokojení určitě nemůžeme, hodně jsme se trápili a výhra byla ubojovaná. Zápas neodpovídal postavení v tabulce ani jednomu z týmů. Naštěstí jsme ale dokázali poslední domácí zápas vyhrát. Nejlepší hráči zápasu za nás David Karták a David Pícha."




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
D. Pícha [-] - D. Doležal [-] , D. Fichtner [-] (90. V. Kotyza [-] ) , D. Klestil [-] (37. P. Nuhlíček [-] ) , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] (73. P. Fukal [-] ) , D. Karták [-] , P. Hájek [-] , E. Jasenský [-] , V. Kotyza [-] (55. P. Kolář [-] ) , M. Čížek [-] (46. A. Hruška [-] )


Hráči zápasu: D. Pícha , D. Karták .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lepič Jiří - NOVOTNÝ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.