1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyráku se doma na jaře nedařilo, obral ho i budějovický rival ze Slavie


Branky


0

Čtyři Dvory si na jaře výsledky v domácím prostředí příliš nepomáhaly. Tři body braly jen proti poslední Nové Bystřici. Slávisté nastupovali v pozici favorita, šli do vedení, ale ve 20. minutě srovnal na 1:1 Váňa. Ve druhém pločase rozhodl o hostující výhře Korbel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po zásluze vyrovnali

Derby je derby a domácí, loučící se s trenérem Čepičkou, do něj vstoupili pro hosty možná až překvapivě kvalitní kombinační hrou. Slávistům se nestává se moc často, aby je soupeř přehrával před pokutovým územím. Přesto šli hosté v 13.min. do vedení, když Nevosad vystihl málo razantní malou domů, byl u balonu dříve, než gólman Sobolík a z úhlu trefil prázdnou bránu.

 

Čtyrák zaslouženě vyrovnal ve 20.min., když vykombinoval ve středu hřiště, kolmici za obranu využil Váňa, který sám před naším brankářem uklidil míč k tyči. Teprve ke konci poločasu dali hosté balon na zem a získali převahu. Průnik Mizery po levé straně a následné střele chytil Sobolík, zprava po Slípkově kolmici utekl Kindermann, ale zpětnou přihrávkou spoluhráče nenašel. 

Korbel se parádně trefil

O pauze si hosté jasně řekli, že zlepší pohyb a budou hrát z méně dotyků. Postupem času získávali víc a víc prostoru díky zlepšené hře a lepší fyzické kondici. Dvěma rychlými výpady se prezentoval po levé straně Mizera, finální přihrávky domácí zblokovali na roh. Pak přišla 61.min. a akce po zemi na opačné straně hřiště, do které se zapojilo duo Slípka, Šťastný a na jejímž konci byl Korbel, který si přiťukl míč levou a z kroku z 20 metrů trefil nádherně bližší šibenici - 1:2.

 

Čtyrák nic nevzdával, ale jeho dlouhé balony i vinou silného větru končily za bránou nebo v autu. Slavia v této fázi roztáhla hru a držela soupeře na distanc. Vytvořila si příležitosti k potvrzení vedení, Nevosad se ve vápně uvolnil, střelu mu ale obránce bolestivě zblokoval. Největší možnost měl po ťukesu Slípky s Nevosadem Holý, ale z bezprostřední blízkosti brankáře neprostřelil. V poměrně dlouhém nastavení si hosté dali pozor, aby nevytvořili standardku, což se jim povedlo a tak dokráčeli k vítězství, které se na čtyrácké půdě vždy počítá.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Výhrou jsme si pojistili třetí flek v soutěži, naším cílem bylo skončit na bedně a potvrdit tak pozici loňského vicemistra. Zbývá nám sehrát ještě poslední zápas, ale už teď můžeme říci, že tato sezóna bude úspěšná. Na tomto místě bych chtěl popřát trenérskému kolegovi a kamarádovi Robertu Čepičkovi hodně dalších sportovních úspěchů. Je to fotbalový srdcař a moc si vážím toho, že jsme spolu během několika let dokázali úplně odblokovat dřívější nevraživost mezi našimi kluby. Díky Čepec, jsi borec.Hráči zápasu: Jan Korbel - výstavní trefou do šibenice rozhodl derby a herně také patřil k nejlepším, Tomáš Vršitý - po vážnějším zranění kolena odehrál po půl roce celý zápas a vedl si výborně, za domácí Patrik Raab - má velmi dobrou fazónu, věří si a byl nejnebezpečnějším hráčem soupeře."



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - Z. Svoboda [-] , A. Čepička [-] (75. M. Sedlic [-] ) , M. Havelec [-] , T. Pecha [-] , D. Svoboda [-] , P. Váňa [-] , J. Příhoda [-] , V. Slepička [-] , V. Tlachač [-] , P. Raab [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , J. Korbel [-] (75. R. Holý [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , J. Vranovský [-] (55. D. Šťastný [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Wegenkittl [-] , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 9. A. Čepička , 89. M. Havelec - 32. O. Wegenkittl .
Hráči zápasu: P. Raab - T. Vršitý , J. Korbel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.