1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 14:30

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To nečekal nikdo! Poslední Hradec dohrával v deseti, přesto dokázal s lídrem uhrát remízu


0

V naší tipovačce si byli jistí všichni: Nová Včelnice nezaváhá a proti poslednímu týmu si připíše další tři body. Už první půle naznačila, že to hosté nebudou mít lehké. Vedli ale gólem z 42. minuty. V pokračování duelu byl vyloučen domácí benjamínek Rakušan a cesta k bodům pro Včelnické byla ještě otevřenější. Jenomže pak přišla vyrovnávací Horákova trefa!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelnice udeřila až v závěru půle po rohu

Včelnice jako obrovský favorit začala aktivně. A díky rychlýjm přechodům´do ofenzivy a zdařilým kombinacím si vytvářela šance.   Hned tři čtyři slibné šance měl v první půli Pacholík, dále se před Ršla dostal Šlapanský a Mareš, ale ani z nadějných pozic hosté nezakončili, když se zbrkle snažili místo technického, přesného zakončení uplatnil sílu, a tvrdé rány mířily mimo bránu. Paradoxně ty největší šance hosté neproměnili a šli do vedení až tři minuty před poločasem po rohovém kopu. Ze standardek hosté hrozili celý zápas, ale ve 42. minutě se zadařilo stoprocentně. Po Tučkově rohu míč zamířil přesně na Blažkovu placírku a hráč zakončením pod břevno nedal brankáři šanci – 0:1.

 

Domácí srovnali v oslabení

Utkaly se týmy s možná nejmladšími soupiskami v soutěži, Hradec neměl ve druhé půli co ztratit a vyrovnal hru. Jenomže jeho snahu, který ale nepřinášela žádné gólovky, mohla značně přibrzdit událost ze 70. minuty. Patnáctiletý Matyáš Rakušan byl na hřišti jen deset minut, když viděl od sudího Alberta červenou kartu. „Podle mě bylo vyloučení chybou rozhodčího. Pár minut před tím tam byl stejný zákrok, za který byla jen žlutá a za druhé si myslím, že i když byl Rakušan skoro posledním hráčem, tak to bylo ze strany vápna a ten zákrok nebyl nijak brutální, aby to bylo na červenou,“ krčil po zápase rameny domácí hrající kouč Jan Beneš. A mladíka bylo líto i hostům, konkrétně Liboru Holcovi. „Byly tam po sobě dva podobné fauly, Petráš dostal žlutou kartu po přerušení hry u lajny. Následoval souboj Mareše proti střídajícímu Rakušanovi, kterého předběhl. Rakušana, patnáctiletého kluka, mi byla až trochu líto, po chvíli na hřišti byl vyloučen, před zraky táty, který se na něho přijel podívat... Byl to faul, nijak zákeřný, když zfauloval hráče bez balónu. Bylo to přesně na vápně, jediný rozdíl byl v místě přestupku, kdy Rakušan fauloval na vápně, zatímco Petráš u lajny,“ hodnotil včelnický zástupce.

 

 

Jenomže domácí se nezalekli a i v deseti srovnali krok! Po chybě Tučka, který si nepohlídal nákop, když chtěl míč vystát do autu, obral včelnického hráče u lajny o balón dobrým presinkem Bureš, Tuček souboj neustál a Bureš mohl následně adresovat pod sebe přesnou přihrávku Horákovi, který bez přípravy placírkou nezaváhal a trefil se do protipohybu brankáře na první tyč – 1:1. Tímto výsledkem zápas i skončil, když hosté zahrozili v závěru Nebeským. Ten trefil tyč, kanonýr měl šanci i v 89. minutě po centru do vápna, když se po centru polonůžkami nedokázal prosadit, čímž utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jan Beneš (trenér, kapitán): "Hosté začali velice aktivně a vytvářeli si mírný tlak a šance po standardních situacích. Včelnice je nebezpečná hlavně po stranách hřiště, na což jsme se připravovali, ale právě v první půli se nám toto moc nedařilo zachytit. Druhý poločas už působil vyrovnaněji, dostali jsme se do hry. Přibrzdilo nás ale zbytečné vyloučení Rakušana, které nás poslalo do deseti. Nakonec nás to ale nakoplo, začali jsme ještě více bojovat a i v oslabení jsme dokázali vyrovnat a do konce zápasu udržet remízový stav. Pomohl nám z áčka brankář Rešl, výborně hrál stoper Beránek."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): "V první půli jsme na tom byli herně lépe a dostávali jsme se naším herním stylem do hodně šancí, které jsme ale neproměňovali. Pět jich bylo stoprocentně gólových, Hradec neměl ani jednu. Nakonec jsme dali branku tři minuty před půlí, ale jednobrankové vedení pro nás bylo málo. Druhá půle už byla jiná, z počáteční převahy se nic nevyvinulo a domácí jedinou šanci, kterou měli, využili ke srovnání. Hráli jsme dvacet minut přesilovku, ale měli jsme jednoznačně rozhodnout v prvním poločase. Závěr soutěže jsme zdramatizovali… Kluci ale hráli dobře, dobrý výkon z posledních utkání zopakoval střední záložník Jaroš. A co chci říct naplno, neskutečně mě štve chování rozhodčích vůči hráčům, kteří toho v zápase spoustu schytají, například v tomto zápase Pacholík, který dostal naloženo spoustu úderů od obránců, kdy mu nestačí fyzicky a rychlostně, ale odejdou z toho bez karetních trestů. Pak to hráč jednou neunese a trpí za to kartami… Ať si rozhodčí uvědomí, koho chránit. Kvůli klukům mě tohle mrzí."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - KROUTL Vít, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.