1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá překvapila Velešín, který doma na jaře poprvé padl


Branky


0

"Když se Planá dostane do vedení, je to voda na její mlýn. Zatáhne se do obrany a hraje na brejky," komentoval utkání trenér domácího celku Stanislav Kysela, který se musel vypořádat s odstoupením obou stoperů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá chtěla čekat, ale rychle ucítila šanci na body

Zápas začali hosté ze zabezpečené obrany, hráli i kvůli terénu velešínského hřiště jednoduše a čekali, co předvede Velešín. Jenže ten začal tak nějak neslaně nemastně, Plaňáci ucítili šanci a sami začali lehce přebírat iniciativu a vytvářet šance a příležitosti. V tu chvíli, a tento stav trval přibližně první půlhodinu, na tom byli hosté kombinačně lépe než domácí a po dvou vcelku rychlých a přesných souhrách dokázali dvakrát skórovat. Trefili se oba krajní záložníci, nejprve v 8. minutě Lubor Kitzler, následovala branka Tomáše Plojhara.

 

Gólů mohlo být i více, ale Plané při brejcích ve finální fázi scházel klid či lepší vyřešení situace. Velešín ale do poločasu vykřesal naději, když se trefil z kontru parádní střelou zpoza vápna Fišer - 1:2. Do konce poločasu už hosté přestali hrát a tak nějak to mezi vápny ukopali.

Už bez branek

Ve druhé půli museli Velešínští vyzrát na konsolidovanou obranu soupeře, který mohl spoléhat na rychlého Balogha vepředu či výborně hrajícího Plojhara. Planá hrála aktivně, bojovala a dostávala se k ohrožení branky, ale kýžený uklidňující gól to nepřineslo, ačkoliv takových pološancí – sám na bránu, dva na jednoho měli Plánští k dispozici hodně. Domácím se zápas příliš nepovedl, kombinací se nedostávali do vážnějších příležitostí, z jejich strany se objevilo hodně nepřesností a tak se to do výsledku 2:1 pro hosty ve druhé půli dle slov kapitána plánského celku "tak nějak došudlalo."



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Stanislav Kysela (trenér): "Hned úvod zápasu přinesl vážné komplikace pro naši hru. Při rozcvičce se obnovilo zranění stopera Trummera a po patnácti minutách hry pro zranění odstoupil další stoper Pomije. Začátek zápasu poznamenala průtrž mračen a naše nepozornost, když v osmé minutě rychle rozehraná standardka z poloviny hřiště překvapila naši nehrající obranu a pro dvojici hostujících útočníků nebyl problém nadvakrát překonat našeho gólmana. Vedení je pro Planou vždy voda na její mlýn. Zatáhne se do obrany a hraje na brejky. Tak se zrodil i druhý gól. Jak ustával déšť, postupně jsme ovládli hru a výsledkem byl gól Fišera na 1:2. Druhý poločas nabídl obdobný scénář. Naší herní převahu narušovaly nebezpečné protiútoky Plané, při kterých se několikrát vytáhl mladý brankař Schneider. A když naše šance neskončily gólem, první jarní prohra na domácí půdě byla na světě."

SK Planá
Tomáš Pintér (kapitán): "Na utkání do Velešína jsme zase vyrazili s více jak 11 lidmi a už to mi vždycky dělá radost, je totiž fajn, že můžete vystřídat, když se někdo zraní. Proto základ těchto 3 bodů jsme položili již docházkou (úsměv). A co se týká samotného zápasu a soupeře, tak nevím jak klukům, ale já se na Velešín vždycky těším, je to kousek, většinou s nimi bodujeme a navíc je to soupeř, kterému jsem dal nejvíc penalt za kariéru – za poslední 3 zápasy 4 penalty a tak jsem se těšil, že bych si zase mohl zvednout sebevědomí. Bohužel, možná bohudík, po mých předchozích penaltových nezdarech, se tak nestalo a vše jsme zvládli bez penalt (úsměv). Teď nás čekají dva domácí zápasy za sebou s mančafty ze severního předměstí Budějovic (Nemanice, Hrdějovice) a chtěli bychom tady na jihu trošku změnit tu naší dosavadní bilanci jedna výhra – jedna prohra na více výher. A pak bych si přál, aby nás přišlo na zápas třeba aspoň 13, to se to pak bude hrát (úsměv)."



Sestavy



SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] (77. R. Kubíček [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , L. Balogh [-] (89. Z. Lexa [-] ) , T. Pintér [-] , L. Fujdiar [-] (63. J. Zedek [-] ) , O. Hotový [-] , P. Ira [-] , M. Turek [-]

ŽK: 60. P. Ira .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - IZUGRAFOV Svyatoslav, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.