1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obě branky padly už v první půli. Spěvák nás vychytal, zní z Nemanic


Branky


1

Nemanice nedokázaly v domácím prostředí porazit jednoho z nejbližších tabulkových pronásledovatelů. Příležitostí měly v zápase víc, ale hrdějovický gólman předvedl několik skvělých zákroků...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý závěr první půle

 Hned po rozehrání nakopl Lukáš dlouhý centr na Severu, který utekl svému strážci, jenomže Spěvák se poprvé, a rozhodně ne naposledy v zápase, zaskvěl parádním zákrokem. Hrdějovicím se nedařilo prosadit do ofenzívy, spoléhaly na brejky, které ale Nemanice zvládaly likvidovat ještě před tím, než se hostům podařilo zakončit střelou na bránu. To domácí příležitosti měli. Hostům utíkali Záveský a Bašta, jenomže v zakončení selhávali, buď bránu přestřelili, nebo si další a další úspěšné zákroky připisoval Spěvák. Nemanice tak odmítly jít do vedení, a tak si slovo vzali hosté. Dlouhý nákop z hloubi pole propadl mezi domácími obránci, Jordán neváhal, odstavil si v souboji o míč zkušeně stopera a do protipohybu Růnovi umístil míč do sítě – 0:1.

 

 

 Nemanice ale s velkou porcí štěstí zvládly před poločasem vyrovnat. Záveský zahrával téměř od poloviny hřiště standardní situaci, hostující Kudrle hlavou nákop nešťastně přizvedl, vybíhajícího Spěváka tak míč přeletěl, skončil na spojnici a Jindřich Lukáš už měl jednoduchou pozici a na zadní tyči doklepl balón do sítě – 1:1. Hrdějovice si ale mohly vít bleskově zpátky. Ještě před půlí se totiž dostaly dopředu, v šestnáctce vystřelily, Růna ale ránu srazil na tyč, od ní se míč odrazil zpět do brankářových zad a poskakoval po čáře, ale nebezpečí domácí včas zažehnali odkopem.

Další branky už nepadly

V 50. minutě byl mezi beky přihrávkou vyslán do úniku domácí Bašta, jenomže Spěvák mu v zakončení padl pod nohy a útočník nestačil brankáře přelobovat.  Stejná situace se opakovala o čtvrt hodinku později, Spěvák neinkasoval ani z dalších šancí. Hrdějovice hrozily hlavně díky Pimparovým dobře zahrávaným standardkám, po kterých hosté hlavičkovali, ale ani oni už druhé branky nedocílili.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Petr Böhm: "První poločas jsme měli Hrdějovice na půlce, jenomže jsme branku nedali a z první vážné šance jsme inkasovali. Z toho jsme byli opaření, nedařilo se nám Hrdějovice dobývat, ale pak tam padl náhoďák na 1:1. Ve druhé půli jsme shořeli na Spěvákovi a nepřesné mušce, na ten jediný gól zápasu jsme se hodně natrápili. Zápas se povedl předstoperu Strnadovi a střednímu záložníkovi Motlovi."




Sestavy



TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Z. Filípek [-] (73. M. Ridvan [-] ) , M. Miklík [-] (78. J. Beran [-] ) , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , M. Hazmuka [-]

ŽK: 22. J. Fajtl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2017 14:20
Jestli se střely přes pletivo za bránou z 30 metrů, kdy hráč neví co s míčem, berou jako šance, tak ano, Nemanice měly v zápase převahu :)))))