0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V očekávaném derby diváci čekali na branku marně


Branky


0

Derby dvou rozjetých budějovických týmů vítěze nenašlo. Jak se vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokotka měla jen jednu šanci, ta ale stála za to

Především v prvním poločase měli slávisté znatelnou převahu. Aktivní byla zejména jejich pravá strana, kde se výborně prosazoval halv Vranovský a také oba útočníci Wejskrab s Kindermannem. Po mnoha průnicích z tohoto prostoru přišly velké šance, Pauch z úhlu netrefil levačkou poloodkrytou bránu, Ota Kindermann pak v dobré pozici promáchl a v další velké příležitosti Slípka placírkou přestřelil.

 

Pak málem přišel gól na druhé straně, když Lokotka zahrávala roh, skákající míč propadl na malé vápno, kde ho ze skrumáže napálil Jánošík k tyči, ale Wolf reflexivním zákrokem vyrazil. Hosté poté znovu zabrali, pokračovali v kvalitní kombinační hře, po kolmici za obranu šel Wejskrab sám, zakončil, ale brankář Roden zmenšil úhel a chytil. Poté se ve vápně uvolnil Slípka a z místa pokutového kopu se pokusil o obstřel, ale domácí gólman byl opět pozorný. Hosté mohli litovat, že si z povedené první půle neodnášeli do šaten vedení.

Roden branku nepřipustil

Po změně stran už hosté takovou převahu neměli, Lokotka více zatáhla obranu a do zhuštěného bloku bylo složitější proniknout. Přitom se slávisté museli mít stále na pozoru, protože brejk je prostě disciplína, kterou Loko dokonale ovládá. I tak měli hosté dost možností skórovat. Wejskrab předvedl zprava ukázkový průnik přes dva soupeře, nahrával na malé vápno, ale Kindermanna v náběhu minul.

 

Domácí čelili i mnoha standardkám, slávisté si mnoho faulů a rohů, po jejich zahrání nejprve Choutka odblokoval na poslední chvíli Dvořáka, poté hlavičkoval Bohůnek dvakrát kousek nad břevno a Korbelovu hlavičku rybičkou Roden chytil. Slípka pak kopal přímák z hranice velkého vápna, přízemní ranou vyzkoušel pozornost Rodena, ale ten byl sobotní dopoledne prostě neprůstřelný.   



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Pavel Hanel (trenér): "Bohužel jsme přišli oproti minulému týdnu o pár hráčů, nastoupili jsme tak s dost pozměněnou sestavou, což se projevilo na našem výkonu. Upřímně, Slavia bylo po celý zápas lepší, ale naši kluci bojovali a vynikajícně zachytal Venca Roden. Chytil tři, čtyři tutové branky a napomohl tak k výsledné remíze. Měli jsme v zápase jedinou vážnější šanci."

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Na utkání s Lokotkou, která je na jaře jako vyměněná, jsme se těšili. Poměrně pečlivě jsme se připravili na jejich nepříjemný styl hry, kdy využívají každý zisk balonu k pokusu o rychlý kontr. Posílili jsme střed hřiště a především v prvním poločase jsme měli znatelnou převahu. Domácím jsme se vyrovnali nasazením a předčili je fotbalovostí. Velkou převahu jsme ovšem nepřetavili v gól a tak si odvážíme bod, který ovšem bereme vzhledem k respektu k soupeři. Na jaře jsme vyhráli zápasy, kdy jsme nepodali takto solidní výkon, jako v tomto derby. Hráči splnili taktické pokyny na výbornou, hráli svižný kombinační fotbal, kde chybělo jediné, gól. To se prostě stává, může nás těšit dobrý pocit, že jsme soupeře, který si na nás brousil zuby přehráli a kromě jedné šance po rohu, do ničeho nepustili. Za hráče zápasu vybírám za domácí Rodena - výborný pozičně, doslova nás vychytal. Od nás pak Wegenkittl - pilíř naší defenzívy, která opět neinkasovala."



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , O. Wegenkittl [-] , O. Kindermann [-] - J. Vranovský [-] (58. J. Korbel [-] ) , J. Nevosad [-] , T. Dvořák [-] , M. Slípka [-] , F. Pauch [-] (67. M. Jordán [-] ) - P. Kindermann [-] (82. T. Vršitý [-] ) , T. Wejskrab [-] (87. D. Šťastný [-] ) -

ŽK: 36. P. Kindermann .
Hráči zápasu: O. Wegenkittl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.