P. Raab 35.
P. Raab 43.
J. Příhoda 56. (p.)
J. Příhoda 59. (p.)
4:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek, ale jen čtyři střelci. Při remíze se nejvíce činil nemanický Záveský. Kopaly se tři penalty!


Branky


35. P. Raab , 43. P. Raab , 56. J. Příhoda (p.) , 59. J. Příhoda (p.)
0

Utkání týmů z Budějovicka přineslo atraktivní podívanou. Mezi 35. a 69. minutou padlo všech osm gólů! Ty domácí nasázeli Raab a Příhoda, na druhé straně se třemi góly ukázal František Záveský. V zápase se kopaly tři penalty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle ztráceli vedení

Do 35. minuty se na branku v útočně vedeném zápase čekalo. Trenéři ale už dle průběhu první půle tušili, že v tomto zápase jim přibude pár šedivých vlasů. První gól vstřelili domácí - Raab si z levé strany poradil kličkou s protihráčem, vystřelil, míč před brankářem Polomčákem ještě skočil a zaplul do sítě – 1:0. Jenomže Nemaničtí našli bleskovou odpověď. Záveský se po narážečce dostal ke střele a vsítil svou první branku dne – 1:1.

 

 

 Raab byl domácím hrdinou dalšího okamžiku utkání ve 43. minutě, když k němu doputoval dlouhý balón, který si zpracoval a křížně přes celou bránu umístil míč podruhé do sítě – 2:1. A toto vedení vydrželo domácím ještě kratší dobu, než v prvním případě. O minutu později totiž Nemanice zvládly po standardce vyrovnat na 2:2, když byl na zakončení připravený Lukáš a hlavou poslal balón za Sobolíkova záda. 

Tři penalty, všechny proměněné

Druhé dějství odstartovali lépe hosté. Bašta se Záveským sehráli v 50. minutě parádní kombinaci, první střelu ještě gólman chytil, ale na druhý pokus už Záveský skóroval – 2:3.

 

Pak přišla doba penaltová – během třinácti minuty byly odpískány hned tři! První dvě měl k dispozici Čtyrák, po Zatloukalově ruce se prosadil v 56. minutě Příhoda, stejný hráč pak nezaváhal z penaltového puntíku ani v dalším případě a v 59. minutě obrátil stav na 4:3.

 

V 69. minutě podnikly Nemanice akci do vápna, došlo k faulu na Baštu a na konečnou remízu 4:4 upravil výsledek střelec hattricku František Záveský.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): "Byl to zajímavý zápas. Bláznivý, trochu šílený, bezstarostný, hrálo se bez obran. Přelévalo se to z jedné strany na druhou, pískaly se tři penalty. Myslím, že první půlhodinu jsme byli lepší, dostali se do vedení, pak padaly branky rychle za sebou. Vlastní nedisciplinovaností jsme nedokázali udržet vedení 4:3. Oproti poslednímu zápasu jsme udělali nějaké změny v sestavě. Když dáte doma čtyři góly, tak bychom asi měli vyhrát. Vybrat hráče zápasu je pro mě těžké, řeknu podhrotového záložníka Raaba, který dal pěkné dvě branky."

FC Velešín
Miroslav Dubský (trenér): "Souhlasím s hodnocením domácího trenéra. Bod asi bereme, bylo to celkově vyrovnané, nás tentokrát bohužel moc nepodržet brankář. Penalty nevím, některé se pískat nemusely - první ruka byla po odrazu od nohy, při druhé měl náš hráč ruku u těla. Ale tak záleží na rozhodčím. Hráči zápasu byli útočníci Záveský a Bašta."



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Matušek [-] , L. Nečekal [-] , D. Svoboda [-] , P. Váňa [-] , J. Příhoda [-] , V. Slepička [-] , T. Vajo [-] , P. Janeček [-] , V. Tlachač [-] , P. Raab [-]


Hráči zápasu: P. Raab .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Brych Jiří - KOMZÁK Zdeněk, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.