7:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva vyhrála už popáté v řadě, má nejlepší aktuální formu ze všech týmů soutěže!


0

Domácí trenér smeknul před výkonem hradeckého béčka, ale na jeho svěřence to nestačilo. Lokomotiva dává zapomenout na podzimní trápení, už šest zápasů neprohrála, posledních pět pak vyhrála při celkovém famózním skóre 19:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitou brankou dal před poločasem Ježek

Domácí vstoupili do zápasu sebevědomě a už v 5. minutě se dostali do vedení. Matěj Ježek se proti Rešlovi prosadil a bylo to 1:0. V minulém zápase dával za hradecké béčko góly Filip Votava, tentokrát ho nahradil Matěj Votava. Ve 25. minutě využil zaváhání domácí obrany a i Roden poprvé kapituloval.

 

Chvíli na to se ale prosadil střelecky disponovaný Choutka. Jenomže Jindřichohradečtí opět srovnali krok, ve 37. minutě se trefil Princ. Domácí ale měli přichystaný do poločasového hvizdu ještě jeden úder. A šlo o asi nejhezčí branku zápasu. Lokomotiva zapojila do kombinace více hráčů, na konci pohledné akce byl Ježek a druhým gólem zápasu vrátil domácím vedení.

Domácí už vládli

Ve druhé půli už hostům došel dech a domácí byli jasně lepší, na levé straně zálohy zářil Květoun. Choutka se na 4:2 prosadil přesnou hlavičkou po rohu, další branku Lokády přidal Ayeb. Na 3:5 snížili hosté z penalty, když v šestnáctce fauloval Pavel Kamiš a Votava skóroval. Pak ještě v 67. a 82. minutě přišly chvíle Davida Kocara, který se zařadil jako čtvrtý hráč mezi dvoubrankové střelce.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Pavel Hanel (trenér): „V zápase jsme vždy šli do vedení, aby pak soupeř vyrovnal po našich chybách. Ty jsme dělali, možná už únava, nebo zda šlo o chvilkovou nekoncentrovanost... Naštěstí se do prvního poločasu podařilo dát třetí branku. Ve druhé půli jsme byli jednoznačně lepší, Hradci došly síly. Musím uznat, že soupeřovi hráči měli v nohách několik zápasů, zůstali tu i z rána jejich kluci z dorostu. Klobouk dolů před nimi. Hráčem zápasu vyberu levého záložníka Honzu Květouna.“




Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rinth Jan - JEVČÁK Martin, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.