1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 14:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia loupila v Jindřichově Hradci


Branky


0

Papírový favorit nezaváhal a na hřišti posledního celku tabulky uspěl za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia byla od začátku nebezpečnější

Slávisté hráli proti šikovnému hradeckému dorostu, doplněnému o čtyři muže. Po úvodní pětiminutovce se hosté usadili na polovině soupeře a vytvořili si dost standardek, těmi si tentokrát hráči Slavie velmi pomohli. Nejprve ve 14.min. našel Slípka z přímáku hlavu Dvořáka, který  poslal míč na druhou tyč, kde ho také hlavou předložil Bohůnek volnému Mizerovi a Slavia šla do vedení - 0:1.

 

Hned poté bylo k vidění několik dalších šancí hostů, největší měl Mizera po odraženém míči z dlouhého autu, ale trefil pouze spoluhráče, potom zase odcentroval Slípka zprava a gólovou hlavičku Wejskraba vytáhl brankář Rešl na roh. Z něho byla ve 28min. druhá branka, Slípka zase přesným kopem vybídl na vzdálenější tyči k hlavičce Kindermanna, který pěkně trknul k tyči - 0:2. Pojistku mohl dát agilní Mizera, ale v průniku při zakončení byl na poslední chvíli zblokován obráncem. Domácí měli pouze dvě ošemetné situace, v úvodu hlavičku po ostrém centru zleva vedle a v průběhu závar ve vápně, který ale stačili hosté zavčasu uhasit.

 

 

 

Domácí od 60. minuty zabrali, na body to ale nestačilo

V druhém poločase slávisté pokračovali v aktivní hře a v 54.min. zvýšili, když dlouhý balon prodloužil Dychtl na naběhnutého Wejskraba, který i s pomocí jemné teče Rešla prostřelil - 0:3. Kolem 60. min. se ale hostující hra rozsypala, dlužno dodat i vlivem vynucených i klasických střídání, kdy došlo k velké rotaci na jednotlivých postech. Hradečtí mladíci dobře dirigovaní zkušeným Benešem i dobře hrajícím Matějem Votavou převzali taktovku a zle hostům zatápěli.

 

Jeden sólo nájezd stačil gólman Hučík výborně zlikvidovat, další po laciné ztrátě míče ve středu hřiště poslal protihráč ve vyložené pozici vedle. Logickým vyústěním bylo, že se soupeři podařilo snížit, když Wejskrab hasil další průnik faulem na hranici vápna a z trestňáku poslal Králíček míč přesně k tyči, zajímavostí je, že před pár hodinami dal i rozhodující branku za hradecké áčko v zápase krajského přeboru proti Oseku - 1:3. Naštěstí pro hosty je toto varování trochu zvedlo a zase se po delší době dostali k soupeřově bráně, největší možnost měl Bravenec po Slípkově přiťuknutí, ale Rešla nepřekonal. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Na parádním pažitu, ale v nevlídném počasí jsme sehráli slušnou partii a odvezli si tak plný bodový zisk. Mladičký domácí celek podal sympatický výkon, i celé utkání bylo vedeno velmi slušně. Teď přivítáme další rezervu z Roudného, což bude zcela jiný zápas, protože mají mix velmi zkušených hráčů na jedné straně, na druhé několik nadějných mladých hráčů, prošlých budějovickým Dynamem."



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
M. Hučík [-] - P. Kindermann [-] (87. J. Korbel [-] ) , P. Mizera [-] (68. V. Bravenec [-] ) , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (85. J. Kohout [-] ) , M. Slípka [-] , J. Vranovský [-] (54. M. Dychtl [-] ) , O. Wegenkittl [-] (58. D. Šťastný [-] ) , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 41. M. Slípka , 73. T. Wejskrab .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - KLIMEŠ Jiří, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.