Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janeček čtyřmi zásahy vystřelil Čtyráku bod


Branky


0

Tak tohle se jen tak nevidí! Pavel Janeček nasázel na velešínském hřišti čtyři góly. Domácí ale dokázali Kaloše také překonat hned čtyřikrát, a tak divoký zápas sončil nezvyklou remízou 4:4. Jak hodnotil zápas domácí trenér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Trenér S. Kysela: "V dešti se hrál tentokrát ve Velešíně na góly bohatý na fotbalovou krásu však chudý fotbal. Na gólové přestřelce se hlavní měrou podílely děravé obrany obou celků. Po rychlém vedení jsme si mysleli, že to půjde samo a soupeř, který se na mokrém terénu lépe pohyboval naši nedůslednost trestal. I v početním oslabení jsme šly v závěru do vedení 4:3, ovšem hosté opět dokázali po zmatku v našem vápnu zaslouženě vyrovnat. Opět nám vypadli tři hráči ze základní sestavy a v úzkém kádru se je nepodařilo nahradit. To však neomlouvá náš bezkrevný výkon."




Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
T. Kaloš [-] - M. Havelec [-] (74. Z. Svoboda [-] ) , M. Matušek [-] - D. Svoboda [-] , V. Slepička [-] - P. Raab [-] (53. A. Čepička [-] ) , J. Příhoda [-] , P. Janeček [-] - L. Nečekal [-] (76. M. Sedlic [-] ) , P. Váňa [-] , T. Pecha [-]

ŽK: 50. M. Havelec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, SCHWARZ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.