0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí loupilo v Plané až na poslední chvíli


Branky


0

Hosté chtěli v tomto zápase napravit nepovedené představení z minulého kola a domácí zase potvrdit zisk tří bodů z Nové Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrála vyrovnaná partie. I když postupem času bylo znát, že domácí mají přece jenom vyšší věkový průměr, a Lokomotiva měla nepatrně více ze hry. Narážela ale na zhuštěnou a dobře organizovanou obranu Plané, a tak diváci moc vzruchu před oběma brankami neviděli.

 

Za zmínku stojí pouze dvě loženky hostujícího Frejlacha. První měl již v 1. minutě, ale míč poslal z bezprostřední blízkosti pouze do náruče dobře chytajícího domácího brankáře Hotového. A druhou ve 44. minutě, když mu z levé strany poslal Kolář míč po zemi na malé vápno, ale promáchl a bylo po šanci.

 

Ve druhém poločase byla převaha hostujícího mužstva již zřetelnější, ale domácí mužstvo v čele s výborným brankářem Jakubem Hotovým statečně odolávalo. V 54. minutě střílel pěkně a tvrdě z hranice velkého vápna Klestil, ale Hotový dobrým zákrokem potvrdil svoje kvality.

 

V 68. minutě převedli hosté krásný fotbalový moment. Čížek přesným centrem z pravé strany našel na penaltě Frejlacha a ten z první dělovkou střílel těsně nad. V 72. minutě se proháčkoval do domácí šestnáctky stopér Šachl a po následných zmatcích stačil brankář Hotový reflexivně vytěsnit střelu Frejlacha nad branku.

 

Posledních deset minut hráli domácí o deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Beran. Hráči Lokomotivy ještě víc přitlačili a svoji snahu korunovali až v samém závěru, když dvě minuty před koncem utkání rozhodl o jejich vítězství a zisku třech bodů z trestného kopu Frejlach 0:1.

 

Nejlepší hráči: Pintér T., Hotový Jak. - Šachl, Doležal

 

Autor: Václav Havlíček



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Do utkání s Veselím jsme vstupovali s respektem vzhledem k postavení hostujícího týmu v tabulce. Poslední dobou nás trápí nějaká zranění a nemoci a tak nemáme úplně nabitou střídačku. Před utkáním jsme si nastavili určitou taktiku, kterou kluci perfektně celý zápas dodržovali. Snažili jsme se hrát ze 100% defenzivy a Veselí jsme skoro do ničeho nepustili ,nejvíce hrozili ze standardních situací. Bohužel minutu před koncem, za mě ze sporné standardky, jsme dostali na 1:0. S utkáním už pak bohužel nešlo nic udělat. Nicméně i přes prohru chci pochválit celý tým za odmakaný a odpracovaný zápas, za bojovnost a nasazení. Bohužel se k nám tentokrát fotbalová štěstěna odvrátila zády."




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] (65. R. Kubíček [-] ) , T. Plojhar [-] , P. Vobořil [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] , D. Klestil [-] , P. Hájek [-] , V. Kotyza [-] (40. P. Kolář [-] ) , D. Doležal [-] , D. Karták [-] , E. Jasenský [-] , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 12. T. Řehoř , 78. M. Beran - 85. D. Karták . ČK: 80. M. Beran .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lepič Jiří - VALEŠ Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.