2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá zahodila penaltu, i proto zůstaly body na Slavii


Branky


0

Vyrovnané utkání nakonec skončilo domácím vítězstvím, slávisté se dokázali prosadit v každém z poločasů. Planá měla šanci srovnat ve druhém poločase z nařízené penalty, ale Tomáš Pintér z ní neuspěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akce mládí přinesla první trefu

V prvním poločase byla obě mužstva dlouho pozorná a sváděla naprosto vyrovnaný souboj. První střelu musel řešit plánský Nováček, který po čtvrthodině hry vykopával Pauchův pokus. Hosté hrozili hlavně ze standardek, které zahrával Řehoř, ale domácí obrana pracovala bezchybně. I Slavia měla k dispozici roh, po kterém hlavičkoval jen nad břevno Dvořák, navíc s pomocí útočného faulu. Tak trochu jako blesk z čistého nebe přišel první gólový úder. Domácí dlouhým nákopem vybídli ke sprintu malého šikulu  a rychlíka Vranovského, devatenáctiletý hráč míč perfektně předložil do zakončení o rok staršímu Šťastnému, který střelou k protější tyči nedal Nováčkovi šanci - krásná akce a 1:0.

 

Po této situaci byla Slavia na hřišti pánem a Plané se nedařilo dostat do hry. Nováček musel zasahovat proti Slípkově střele. Na druhé straně pak Kitzler hlavičkou přesunul míč ke druhé tyči na Zedka, který byl zezadu přistrčen, ale Kroutl zákrok beka jako penaltový neposoudil. Na Nováčka pak postupoval zcela sám pomalu od půlky hřiště Wejskrab, ale namířil proti vyběhnutému brankáři jen do boční sítě. Slavia měla ještě jednu velkou šanci do konce půle. Slípka posadil z přímáku míč na Dvořákovu hlavu a chyběly jen centimetry k tomu, aby se měnil stav!

Pintér ani v druhém jarním zápase neproměnil penaltu

Planá se po bojácném výkonu ze závěru první půle oklepala a ve druhém poločase to byla ona, kdo držel více balón na kopačkách. Balogh střílel z otočky nad bránu, Řehořův centr musel na poslední chvíli vyškrábnout na roh Wolf a Řehoř neuspěl ani svou další, utěšenou střelou. Slavia se přihlásila o slovo až v 62. minutě, kdy se Wejskrab zbavil beků a nechal vyniknout Nováčka. Plánský brankář předvedl famózní zákrok po dalším povedeném přímém kopu Slípky, když reflexivně vyrazil Stroblovu hlavičku nad břevno. 

 

Pak už přišla velká šance Plané na srovnání. Balogh se poprvé dostal do náběhu s míčem čelem k bráně, jinak plánského rychlíka slávisté výborně pokrývali. Míč si píchnul kolem posledního beka, kterému nezbývalo než faulovat a byla z toho penalta. Jenomže Tomáš Pintér, který neuspěl ani v minulém kole proti Roudnému B, namířil míč jen do míst, kam už dříve zamířil svým skokem Wolf. Brankář tak notně podržel svůj tým a přišly další šance domácích. Tu největší měl Kindermann, když se opět vyznamenal Nováček. Výhru pojistil Wegenkittl tak až v 88. minutě, když zatloukl na zadní tyči do sítě centr koho jiného než Slípky. Slávisté měli v zápase více příležitostí, to Planá se dočkala pouze jedné tutovky v podobě penalty, kterou ale nevyužila.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Michal Špírek: "Za předvedený výkon se nemusíme stydět, ve druhé půli jsme nehráli špatně, zápas byl celkově herně vyrovnaný. Domácí ale byli v ofenzivě nebezpečnější a protože jsme bohužel promrhali šanci, na kterou jsme čekali celý zápas, a která se na venkovním hřišti zahazovat nesmí, je výhra slávistů zasloužená."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - D. Šťastný [-] (67. D. Strobl [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] (46. T. Vršitý [-] ) , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (62. P. Kladenský [-] ) , M. Slípka [-] , J. Vranovský [-] , O. Wegenkittl [-] , T. Dvořák [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] (72. M. Turek [-] ) , J. Zedek [-] , M. Beran [-] , P. Ira [-] , T. Plojhar [-] (57. Z. Lexa [-] ) , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] (53. P. Požárek [-] ) , F. Čertík [-]

ŽK: 73. P. Kladenský - 42. M. Beran , 86. Z. Lexa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kroutl Vít - HLADÍK Pavel, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.