0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr klopýtl hned v úvodu jara


Branky


0

Ambiciózní Nová Včelnice přivítala v prvním jarním zápase na svém hřišti fotbalisty z Veselí nad Lužnicí a bylo z toho překvapení kola. Domácí nedokázali dvakrát pohlídat střelce hostí Frejlacha a zle se jim to vymstilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frejlach dvakrát udeřil

Z herního projevu hostů hned od úvodního hvizdu bylo patrné, že si na půdu vedoucího celku soutěže určitě nepřijeli pouze pro bod. Svým dobrým napadáním se snažili kazit rozehrávku domácích, což se jim poměrně dařilo. Na první gól zápasu nemuseli čekat diváci dlouho.

 

Hned ve třetí minutě přebral dlouhý nákop za celnickou obranu Tomáš Frejlach a nedal domácímu brankáři šanci, 0:1. Tím však Frejlach ještě neřekl poslední slovo.

 

V 17. Minutě se dostal opět k míči a rozesmutnil příznivce domácích podruhé, když zvyšoval již na 0:2 z pohledu hostů. Domácí by vrátila do hry kontaktní branka, o kterou se také usilovně snažili, ale nebylo jim přáno. O poločasové přestávce si tak hosté odnášeli do šaten pohodlné dvoubrankové vedení.

Tyč a neproměněná penalta

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jasným cílem a odhodláním, a to udělat něco s pro ně nepříznivým stavem utkání. Hosté se však nenechali zatlačit a díky dobrému nasazení v osobních soubojích se jim dařilo útočné snahy domácích borců mařit a kouskovat tak hru. Navíc se fotbalisté Veselí dostávali do nebezpečných brejků, kterými mohli své vedení pojistit, ale proti byl domácí brankář Holický.

 

Blízko snížení byli domácí po povedené střele, která však k jejich smůle orazítkovala pouze tyč branky hostí. Definitivní tečku za utkáním mohli hosté udělat po nařízeném pokutovém kopu po faulu na Klestila, ten však trestuhodně neproměnili. K jejich štěstí se však již ani domácí v závěrečných minutách prosadit nedokázali a Veselí si tak domů odvezlo velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že budeme soupeře presovat vysoko a nutit ho k dlouhým nákopům, které budeme sbírat, a že budeme hrát jednoduše vzadu. To, co jsme si před zápasem řekli, jsme splnili. Už v začátku utkání jsme šli po dlouhém balonu za obranu do vedení, kdy se k míči dostal Tomáš Frejchal a v rychlosti se dostal do zakončení. Ten samý hráč se do poločasu stihl trefit ještě jednou. Druhý poločas jsme věděli, že domácí začnou velmi aktivně a budou chtít s výsledkem něco udělat. Nám se ale dařilo vyhrávat souboje, kouskovat hru a stále jsme chodili do brejků, které ale domácí gólman vždy zneškodnil. Ve druhém poločase ještě po naší chybě v obraně domácí nastřelili tyč, na druhé straně po faulu na Klestila byla odpískaná penalta, kterou jsme ale bohužel nevyužili. Skóre se tak už nezměnilo a my si odvezli velmi důležité, cenné a vybojované tři body. Z naší strany bylo utkání zvládnuté po taktické stránce na jedničku, bojoval celý tým.



Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] (76. T. Ardamica [-] ) , D. Klestil [-] (90. M. Bečvář [-] ) , D. Karták [-] , D. Fichtner [-] , M. Šachl [-] , P. Hájek [-] , V. Kotyza [-] , P. Koktavý [-] , A. Hruška [-] (63. P. Kolář [-] ) , E. Jasenský [-]

ŽK: 47. D. Fichtner , 61. D. Karták , 63. T. Frejlach , 66. P. Hájek , 87. M. Šachl .
Hráči zápasu: T. Frejlach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kroutl Vít - NEDVĚD Petr, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.