1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavii se vydařil vstup do utkání a připsala si první jarní body


Branky


0

První jarní kolo proti sobě svedlo dva českobudějovické celky, kterými byly domácí Nemanice a hostující Slavia České Budějovice. Domácí prospali úvod zápasu a to se jim nakonec stalo osudným, jelikož hosté od Malého jezu je už vyrovnat nenechali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slávisté na nic nečekali

Hosté vstoupili do utkání opravdu aktivně a s chutí. Úvodní čtvrthodina hry patřila jednoznačně jim, kdy svým pohybem zatlačili domácí na svou obrannou polovinu a během několika minut z toho bylo dvoubrankové vedení.

 

Jako první otevřel skóre už v šesté minutě hry Slípka, který si našel těsně před hranicí velkého vápna odvrácený míč po Kindermannově centru z levé strany, posunul si ho do strany a povedenou křížnou střelou rozradostnil své spoluhráče, 0:1.

 

Domácí se ani nestačili vzpamatovat z nemilého překvapení, které jim Slípka přichystal, a hosté udeřili podruhé. V 15. minutě našel opět Slípka svou přihrávkou za obranu naběhnutého Korbela, který se s ničím nepáral a střelou z první do protipohybu nemanického brankáře zvyšoval již na 0:2.

 

Nechybělo mnoho a domácí málem museli lovit míč za své sítě potřetí, tentokrát je však od další pohromy zachránil parádním zákrokem gólman Růna, když vytěsnil nebezpečnou střelu Korbela směřující do šibenice. Následně se již domácím konečně podařilo dostat do zápasu a postupně začali přebírat otěže do svých rukou, když zaměstnávali hostující obranu především jednoduchými nákopy na rychlonohého Baštu, který několikrát zahrozil, ale bez gólového efektu.

 

Hosté mohli své vedení před poločasovou přestávkou pojistit ještě jednou, ale po zakončení Kindermanna se otřáslo pouze břevno domácí svatyně. Nemanice v posledních minutách první půle sahaly po vyrovnání, vypracovaly si několik rohových kopů a standardních situací, ale hosté tento tlak ustáli.

Nemanice marně sahaly po vyrovnání

Hosté chtěli ve druhém dějství navázat na výkon z úvodu prvního poločasu, ale kombinační hře, kterou svěřenci trenéra Kladenského vyznávají, příliš nepřál nerovný terén. Naproti tomu na straně domácích se do výborného herního tempa dostalo trio Záveský, Bašta a Lukáš, které hnalo svůj tým za snížením.

 

Hned v první minutě druhé půle pálil nad domácí Sulek. Uplynulo sotva deset minut a na hostujícího brankáře Wolfa se řítil osamocený Bašta, ale jeho šanci dokázal Wolf včasným vyběhnutím zmařit.

 

V 66. minutě se přeci jen domácí dokázali prosadit, a to když nařízený pokutový kop po faulu na pronikajícího Lukáše proměnil Záveský, 1:2. Po této brance se hostům podařilo zmírnit tlak domácích a exnemanický Nevosad se proti svým bývalým spoluhráčům prezentoval dvěma povedenými střelami, které si však cestu do sítě nenašly.

 

V 80. minutě měli domácí vyrovnání na dosah, když směroval míč po závaru ve vápně pod břevno, ale hosty svým pohotovým zákrokem opět zachránil brankář Wolf. V závěru zápasu tlak Nemanic polevil a hosté si tak své vedení pohlídali, nutno podotknout, že se na prvním jarním tříbodovém zisku velkou měrou podílel svými výbornými zákroky gólman Wolf.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Byl to hodně těžký zápas, který jsme zvládli především díky výbornému vstupu do něj. Když se zaskočení domácí oklepali, tak nám po zbytek duelu zle zatápěli, ale náš náskok i díky naší týmové bojovnosti už nesmazali. Jsme rádi, že se nám podařilo úspěšně vstoupit do jarních bojů o mistrovské body.



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Korbel [-] (60. D. Šťastný [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (40. J. Nevosad [-] ) , M. Slípka [-] , J. Vranovský [-] , O. Wegenkittl [-] (60. J. Kohout [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 79. P. Mizera .
Hráči zápasu: G. Wolf , J. Vranovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.