2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2017 18:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražice vedly o dvě branky, ale Blatná to proti prvnímu celku tabulky nevzdala


Branky


0

   Na žádost Blatné se předposlední zápas jara sehrál už v pátek v podvečer. Mělo to být poklidné utkání, kdy hostům ani domácím už o nic nešlo. Kvůli několika rozvášněným fanouškům však aktéři byli svědky vyhroceného klání od začátku až do konce. Diváci blatenské mladíky vyhecovali k boji, ve kterém se dost jiskřilo. Pravdou je, že ani rozhodčí neměl svůj den a nepřesnými výroky jen přiléval oleje do ohně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po dvou brankách polevili

    Celkem jednoduše šli Dražičtí do vedení ve 22. minutě, když se ve vápně domácích prosadil Kromka a otevřel účet utkání. Když za tři minuty na to vstřelili hosté druhou branku, vypadalo to na klidný průběh. Gól tentokrát vsítil Veselý, který rozehrával přímý kop do vápna, Kromka hlavou na balon nedosáhl, ale podařilo se mu zaskočit domácího gólmana, který nereagoval správně a míč skončil za jeho zády – 0:2!

 

Dražičtí hráči pod dojmem snadného vedení dost polevili a ke slovu se začali dostávat i domácí borci. Ve 33. min. měl velkou šanci ke snížení Peleška, který  prokličkoval až do velkého vápna, ale pokus o obstřel Baka konečky prstů vytěsnil mimo tyče. Blatenští se gólu v první půli přece jen dočkali, když po špatně zahraném ofsajd systému šli na Baku dva domácí hráči. Šilhavý těsné před naším brankářem přihrál vlevo na Pelešku, pro toho už pak nebyl problém vsítit gól do odkryté branky – 1:2!

Míka vyrovnal

      Málo platné bylo domlouvání hostujících trenérů o poločasové přestávce, aby hráči nic nepodceňovali a zlepšili pohyb po celé ploše. Hned úvod druhého dějství ukázal, že se slova minula účinkem. Ve 46. min. váhal Horka s přihrávkou tak dlouho až o balon přišel a následoval rychlý brejk Stulíka do otevřené obrany. Domácí nesrovnali skóre jen díky Bakovi, který pádem pod nohy Stulíkovu šanci zlikvidoval. Po šanci Karla Novotného, který nezužitkoval přihrávku Kromky a vystřelil mimo tyče, se dočkali druhé branky domácí.

 

Po další trestuhodné ztrátě balonu na půlce podnikli  rychlý brejk a tentokrát už i s brankovým vyjádřením. Míka dostal přihrávku doleva přes vápno, prostřelil Baku a srovnal na 2:2! Skóre se už do konce zápasu nepohnulo. Šanci Kromky a Lukáše Stuchlíka zneškodnil brankář, stejně jako na opačné straně vynikl Fořt, který skluzem na poslední chvíli hasil šanci Stulíka.

 

Domácí se s remízou spokojili, taktickým střídáním v závěru zpomalovali hru a hostující hráči se k žádnému souvislému tlaku už nedostali.

 

AUTOR: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí): "Remíza byla asi nakonec spravedlivým vyjádřením dění na hřišti. Zisk všech bodů jsme si nezasloužili. Chceme věřit, že příčinou byl páteční termín utkání a proto se naši hráči nedokázali dostat do patřičného tempa. Spolu s vidinou postupu a tedy zápasu o ničem a nepříjemnými mladíky v dresech domácích jsme nedokázali hrát svou hru. V posledním klání přivítáme na domácím trávníku Hradiště, doufejme, že se hráči s „A“ třídou rozloučí lepším výkonem než byl ten v Blatné."



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Prokopec [-] , L. Motyka [-] , M. Kůst [-] , R. Peleška [-] (83. D. Houzar [-] ) , J. Merašický [-] (87. M. Hlaváč [-] ) , P. Stulík [-] (89. J. Říha [-] ) , V. Šilhavý [-] , M. Mišiak [-] , O. Míka [-] (92. O. Chlanda [-] ) , D. Kallmünzer [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - D. Štecher [-] , L. Stuchlík [-] , R. Fořt [-] , K. Novotný [-] (74. M. Stuchlík [-] ) , J. Vlašin [-] , J. Kromka [-] , T. Bareš [-] , J. Štecher [-] (69. D. Smutný [-] ) , M. Veselý [-] , M. Horka [-]

ŽK: 49. M. Kůst , 65. P. Stulík , 73. L. Motyka , 80. O. Míka - 37. J. Štecher .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Brych Jiří - LEPIČ Jiří, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.