1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražice slaví návrat do Krajského přeboru!


Branky


36. J. Ketzer - 54. R. Pfeifer , 61. J. Kromka , 71. D. Štecher (p.) , 76. M. Baka
0

Potřebný poslení krok zvládli Dražičtí hned na první pokus! Vacov sice vedl po první půli 1:0, ale zároveň mu byl vyloučen Bujok za kopnutí soupeře do hlavy v přerušené hře a bylo tako jasné, že to bude mít hodně složité. Dražice přesilovku zvládly a nasázely ve druhé půli čtyři branky (Pfeifer, Kromka, Štecher, Baka). Hosté tak mohli začít slavit prvenství v soutěži a postup do KP! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, pak ale Bujok předvedl zcela nesportovní záležitost

Hned ve druhé minutě předznamenala další průběh nastřelená tyčka, když po závaru ve vápně se dostal balon k Horkovi a jeho pokusu chybělo pár centimetrů. Po téměř půl hodině hry se uvolnil na velkém vápně Dan Štecher, ale jeho pokus zamířil mimo tyče. Velkou šanci ke změně skóre měl ve 31.min. J.Štecher, kterého poslal do šance a samostatného náběhu na brankáře Kromka. Střelec však místo střely zvolil zaseknutí balonu ve vápně a obránci mu naději překazili. Z úvodní branky se tak nakonec radovali domácí, po autovém vhazování na naší polovině se balon dostal ke Ketzerovi, který prokličkoval přes hráče až před Baku a střelou k levé tyči mu nedal šanci 1:0.

 

 

 Domácí  zkoušeli zvýšenou agresivitou a dle hostů někdy až brutalitou zastrašit hráče a nutno dodat, že celý první poločas tato taktika slavila úspěch. Až přišla 35. minuta a faul Bujoka na našeho J.Štechera. Rozhodčí zapískal, ale co se událo v hlavě Bujoka je těžko vysvětlitelné. Při překračování ležícího Štechera mu brutálně šlápl kopačkou na hlavu! Pochopitelně nemohlo následovat nic jiného než vyloučení a oslabení svých spoluhráčů. V závěru první půle měli domácí opět štěstí, když tvrdá střela Vlašína orazítkovala levou tyčku. První dějství tak vyznělo lépe pro domácí borce.

Dražická cesta za odšpuntováním šampaňského

   Do druhé půle šly Dražice s jasným cílem zúročit převahu a po zásluze se dočkali už ve 49.min. Horka zatáhl balon středem až na velké vápno, sklepl vlevo na Pfeifera, na jehož střelu k zadní tyči gólman nedosáhl a bylo 1:1!! V 59.min. rozehrávali domácí přímý kop před branku. Nejvýš vyskočil Mls a prudkou hlavičkou zkoušel překonat Baku. Jeho hlavička šla těsně mimo.

 

Hned z protiútoku ohrozil domácí svatyni Schoff, když utekl po pravé straně a z dobrých 30 metrů prudce vystřelil. Do třetice se však pouze otřásla branka, když balon skončil na levé tyči. V 60. min. se situace opakovala, když aktivní Schoff zatáhl balon po křídle a nacentroval před branku na volného Kromku. Kanonýr soutěže si balon zpracoval a z otočky prudce vystřelil k levé tyči – 1:2!

 

 

V 70. min. rozehrávali domácí přímý kop na polovině hřiště tak nešťastně, že balon se odrazil od zad Veselého přímo k Barešovi. Ten utekl všem obráncům a při pokusu o kličku brankáři byl faulován – penalta. Tu s přehledem proměnil Dan Štecher – 1:3! V těchto fázích zápasu už hostující hráči jasně dominovali a na domácí branku se valil jeden útok za druhým. V 75. min. pronikal do vápna Pfeifer a opět byl zastaven hrubým faulem – penalta! Tu šel tentokrát zkusit brankář Baka a ani ten nezaváhal – 1:4! V samém závěru měli ještě šanci ke skórování Schoff a Karel Novotný, ale brankář už balon za svá záda nepustil. Po závěrečném hvizdu propukli všichni dražičtí hráči spolu s trenéry a fanoušky v oslavný jásot – postup se povedl a šampaňské mohlo začít téct proudem!

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí): "Důležité utkání jsme zvládli zejména díky zlepšené hře ve druhém poločase. Domácí hráči se prakticky na nic fotbalového nezmohli, branku vstřelili po našich chybách. Dominovali pouze v počtu faulů a nefér zákroků. Stejně nepochopitelné jako jednání Bujoka při červené kartě bylo i chování celého realizačního týmu na domácí lavičce. Neustálým pokřikováním na veškeré dění na hřišti a vyzýváním k agresivním zákrokům udělali z celkem poklidného zápasu vyhecovaný boj. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené, ke čtyřem gólům jsme přidali ještě tři razítka na domácí brance. Další utkání sehrajeme na domácím trávníku příští neděli proti Prachaticím. Věříme ve velkou návštěvu svých fanoušků."



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - D. Vítovec [-] (82. P. Vastl [-] ) , R. Mach [-] , F. Zitta [-] (85. S. Pšenička [-] ) , M. Valta [-] (75. A. Jírovec [-] ) , A. Bujok [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , G. Bujok [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - T. Hořejší [-] (46. T. Bareš [-] ) , Š. Schloff [-] , R. Pfeifer [-] , J. Vlašin [-] (76. P. Novotný [-] ) , D. Štecher [-] , J. Štecher [-] , R. Fořt [-] , J. Kromka [-] (82. K. Novotný [-] ) , M. Veselý [-] (79. D. Smutný [-] ) , M. Horka [-]

ŽK: 5. R. Mach , 12. M. Valta , 69. T. Lácha - 8. R. Fořt . ČK: 37. G. Bujok .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.