5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražice nasázely Týnu bůra a chybí jim poslední krůček k titulu a postupu do KP!


Branky


0

Nezvykle v sobotu po poledni jsme sehráli domácí další utkání, tentokrát proti Týnu nad Vltavou. Hostům se na jaře moc nedaří, vinou zraněných hráčů nemohou nastupovat v ideální sestavě a ve druhé polovině soutěže získali pouhý bodík za remízu s posledním Hradištěm. Favoritem zápasu tak byli dražičtí hráči a hned od úvodního hvizdu rozhodčího Vítka to dávali najevo. k postupu jim tak chybí už jen jediná výhra z posledních čtyř kol či jediné zaváhání druhých Bernartic...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horka ukončil čekání na úvodní trefu

       Hned v 11.min. měl šanci na kopačce kanonýr Kromka, který dostal ve vápně hostů přihrávku od Veselého. Střela slabší levou však neměla gólové parametry. Veselý poslal do další gólovky i Jiřího Štechera, když ho našel přesným pasem za hostující obranou. Starší z bratrů postupoval sám proti brankáři, ale střela z bezprostřední vzdálenosti pouze orazítkovala jeho dolní končetinu… Ve 28.min. svedl souboj ve vápně Kromka s brankářem Vachutou, když hlavičkoval vysoký centr. Brankář místo balonu trefil Kromkovu hlavu, ale penalta se nepískala, hlavička Kromky pak skončila na pravé tyči hostující branky…

 

Ve 31.min. se mohl mezi střelce zapsat i Fořt, když Vachuta podběhl centr, ale hlavička Fořta se mezi tyče nevešla.. Ve 35.min. se domácí konečně dočkali. Valášek rozehrál rohový kop, ve vápně našel J.Štechera  jehož prudkou hlavičku usměrnil do sítě Horka a poslal favorita do vedení – 1:0!! Až v samotném závěru se ke slovu dostali i hosté, po dlouhém autu do našeho vápna vznikl závar, který musel řešit Baka a robinzonádou zneškodnit šanci Plojhara.

Zahozená penalta domácí nemrzela

      Do druhé části domácí nastoupili aktivně a už ve 47.min. se prodíral do vápna hostů Dan Štecher, byl faulován a pískala se penalta. Starší z bratrů Jiří však nezamířil přesně a Vachuta jeho pokus vyrazil… Rozvlnit podruhé síť hostující branky se tak podařilo za dalších deset minut. Centr Fořta před branku dokázal zužitkovat Kromka a Dražičtí vedli 2:0! Druhý vstřelený gól domácí hráče uklidnil a na Vachutu se valil jeden útok za druhým.

 

Hostující brankář však doslova čaroval. V 58.min. zatáhl balon po levé straně Dan Štecher a tvrdě vypálil z úhlu, brankář robinzonádou jeho střelu vyrazil, stejně naložil i s dorážkou Kromky. V 60.min. se Vachuta opět vyznamenal, když likvidoval tvrdou střelu Schloffa. V 66.min. však už tleskali  diváci povedenému centru Schloffa a ukázkové hlavičce Daniela Štechera, který hlavou zamířil přesně a radoval se spoluhráči z vedení už  3:0! Za další tři minuty vysunul po levém křídle Veselý Bareše, jeho střela napříč vápnem našla na zadní tyči volného Petra Novotného  – 4:0! Konečně se tak dražický benjamínek dočkal prvního gólu v dospělé kategorii. Všichni dražiští fandové mu přejí, aby ve své kariéře navázal na úspěšného jmenovce Karla Novotného a i on dosáhl na stogólovou metu!

 

V 67.min. podnikli hosté ojedinělý brejk, Plojhar utekl po pravém křídle Hořejšímu a nacentroval před branku na osamoceného Housku. Tomu však střela nesedla a zamířila nad branku..V 75.min. pak uzavřel účet utkání ten, který kanonádu začal. Po rohovém kopu Veselého nejvýš vyskočil Horka a hlavou nedal Vachutovi šanci – 5:0!

 

AUTOR: L. Kolář

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Proti oslabenému soupeři jsme sehráli podařené utkání s množstvím vstřelených branek. A nutno dodat, že nebýt v brance hostů skvělý Vachuta, byl by příděl ještě větší. Hostující gólman byl jasně nejlepším hráčem Vltavotýnských. Z našich se nejvíce líbili Veselý, hlavně pro přesné gólové přihrávky a Horka, jenž nejen držel obranu, ale dokázal se prosadit i střelecky. Jednoznačné vítězství je ale určitě zásluha všech zúčastněných.Příští klání sehrajeme ve Vacově a případné vítězství už může znamenat jistotu postupu a návrat do kraje, tak uvidíme."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - T. Hořejší [-] , D. Štecher [-] , K. Novotný [-] (67. P. Novotný [-] ) , T. Bareš [-] , R. Valášek [-] (58. Š. Schloff [-] ) , J. Štecher [-] , R. Fořt [-] , J. Kromka [-] , M. Veselý [-] , M. Horka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Houska [-] , M. Šonka [-] - J. Plojhar [-] - J. Brom [-] - F. Miřátský [-] , M. Šebesta [-] , A. Novotný [-] (70. M. Kubík [-] ) , N. Tien [-] , D. Brom [-] , M. Boček [-]

ŽK: 38. J. Brom .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KOMZÁK Zdeněk, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.