3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva nejlepší střelci soutěže se prosadili, Dražice duel s Vodňany zvládly


Branky


11. J. Kromka , 54. J. Štecher (p.) , 67. D. Štecher
0

 O velikonočním víkendu na domácím hřišti přivítaly Dražice hráče Vodňan. Hosté se pohybují ve spodní části tabulky, ale poslední zápas v Nové Vsi dokázali vyhrát 4:1, což svědčí o tom, že se chtějí odrazit k vyšším příčkám. Na domácí tak nečekal nikterak odevzdaný soupeř...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kromka poslal domácí do vedení

        Úvod zápasu ale patřil domácím hráčům. Hned ve 4.min. odebral balon soupeři důrazný Dan Štecher na polovině hřiště a řítil se směrem k hostujícímu brankáři. Jeho přesný centr na střed na Kromku však stačil Malík těsně před kanonýrem soutěže upálit na roh… Roh rozehrál Veselý a opět našel ve vápně Kromku. Jeho hlavičku k pravé tyči senzačním zákrokem zlikvidoval mladičký gólman Vodňan Vaverka (r.99).

 

V 11.min. fauloval na půlce Polanský Horku a pískal se přímý kop. Míč si postavil Veselý a ukázkově nacentroval před branku hostů. Ve skrumáži hráčů nejvýš vyskočil Kromka a poprvé rozvlnil síť v hostující brance - 1:0! O minutu nato nebezpečně kličkoval v obranném prostoru Bače, ale jeho střela byla slabá a navíc šla vedle do zámezí.. Asi největší šance hostů se zrodila ve 35.min. Agilní Bače se uvolnil na pravé straně přes bránícího Vlašína a poslal před branku vysoký centr. Zřejmě i díky silnému větru měl s centrem největší potíž domácí brankář, který jej na poslední chvíli vyrazil nad sebe, aby jej vzápětí ukryl v náručí před nabíhajícím Varyšem…

Baka udržel nulu

I začátek druhé půle se vyznačoval dražickým dobýváním hostující branky. Střela Horky, po rohovém kopu Veselého, se mezi tyče nevešla. Až přišla 58.min., Veselý dostal pěknou přihrávku středem do velkého vápna kde pokus o kličku skončil faulem jednoho z obránců. Nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop. Tradičním exekutorem je v poslední době Jirka Štecher, který poslal gólmana na opačnou stranu než vystřelil a zvýšil vedení na 2:0!

 

Penaltový střelec měl velkou šanci i v 68.min. Postupoval sám proti brankáři po levé straně, ale místo střely zvolil přihrávku na nabíhajícího Kromku. Tento záměr však obránce přečetl a bylo po šanci... Další pěkný fotbalový moment nabídli divákům domácí borci v 75.min. Vodňanští rozehrávali rohový kop, ale ten odhlavičkoval z nebezpečného prostoru jeden z domácích obránců, balon se dostal k Barešovi, který utekl obránci a postupoval po levém křídle v rychlém brejku. Těsně před brankářem stačil balon přistrčit vpravo D.Štecherovi, který pohotově vystřelil. První střela se však odrazila od tyčky před branku a tak musel mladší z bratrů Štecherů až na podruhé dopravit balon za záda překonaného brankáře Váverky – 3:0!

 

Mírná převaha domácích hráčů pokračovala až do samého závěru zápasu. Vzruch přinesla snad jen pološance hostujícího Bačeho, který z ojedinělého útoku vypálil z hranice šestnácky, ale Baka byl připraven a jeho pokus vyrazil na roh. Gól už nepadl.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vedoucí mužstva L.Kolář: "Obavy ze hry soupeře se tak nepotvrdily, gólový příděl byl spravedlivým vyjádřením poměru sil na hřišti. Vodňany disponují velmi mladým mužstvem, kterého čas jistě ještě přijde. Otázkou je, dokáží-li se ve výkonech posunout pod vedením trenéra Hrachovce…"




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] (82. D. Smutný [-] ) - R. Fořt [-] (70. T. Bareš [-] ) , K. Novotný [-] (75. P. Novotný [-] ) , J. Vlašin [-] , J. Kromka [-] (74. R. Pfeifer [-] ) , M. Veselý [-] , Š. Schloff [-] , M. Horka [-] , T. Hořejší [-] , D. Štecher [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - T. Vokatý [-] (87. P. Dušek [-] ) , F. Hubáček [-] , M. Kvapil [-] (70. M. Vrána [-] ) , D. Šourek [-] (70. M. Polanský [-] ) , J. Bače [-] , J. Rauscher [-] , J. Varyš [-] , D. Bečvář [-] , L. Malík [-] , L. Zborník [-]

ŽK: 47. Š. Schloff , 64. R. Fořt - 58. D. Bečvář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - NEDVĚD Petr, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.