Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V okresním derby se body dělily


Branky


0

Sousedé v tabulce si to rozdali v okresním derby. Od začátku to bylo opatrné, kdy oba soupeři nechtěli udělat chybu. Domácí šli do vedení, ale hosté v rozmezí 38. a 39. minuty otočili skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový obrat hostů

Prvních patnáct minut se soupeři hlídali a ani jeden z hráčů nechtěl udělat chybu. Zabezpečené obrany a dobrý výkon obou gólmanů držel bez brankový stav. Tatran získal mírnou převahu, ale hosté jak mohli, hrozili brejky. Vacovští hráli hodně z křídel se snahou o centry do šestnáctky, ale zde vládl Kotrch. Prachatičtí byli víc na míči a měli jej v držení, ale Vacovští stále hráli svou hru a zejména Zábranský s Roučkou byli nebezpečím pro domácí.

 

Po půlhodině hry se domácí nadechli k náporu, který korunovali brankou Pavla Škopka.   Bylo to vyústění tlaku a chvilkové nepozornosti hostí. Vacovští se však snažili o vyrovnání a to přišlo ve 38. minutě, když domácí obrana zaspala a Zábranský prvním dotykem uklidil do branky centr Valty. A aby to nebylo vše, hned po rozehrání se zmocnilI míče Vacovští a druhá chyba v obraně domácích byla potrestána tentokráte Zittou. To byl pro domácí šok, kterým skončil první poločas.

Domácí jen srovnali

Domácí získali v druhém poločase převahu, ale hosté hráli v obraně velmi dobře. Během prvních pěti minut dvakrát zahrozili brejky, ale zejména Lácha v brance Vacova se vyznamenal. Vyústěním tlaku domácích byl průnik obranou, kdy byl zastaven nedovoleně domácí útočník a Ryšánek z přímého volného kopu vyrovnal. Zápas získal náboj a čekala se zajímavá půle.

 

Hosté se v Prachaticích představili jako konsolidovaný tým a ani vyrovnání jim nevzalo vítr z plachet. Hrál se dobrý fotbal, kde obránci předčili útočníky. Domácí i Vacovští s postupem vývoje víc bojovali o střed hřiště, a když se dostali do šancí vychytali je Hopfinger i Lácha. V 68. minutě se řítil na Hopfingera Uhlíř, ale byl vychytán. Domácí měli chuť a v 70. minutě se po dalším faulu hostí zahrával přímý kop. Míč si připravil Ryšánek a jeho střela, která již zapadala za Láchu nakonec skončila na spojnici tyče a břevna. Vacovští nechtěli zůstat pozadu a též oni několikrát zahrozili, zejména po rohových kopech a několika střelami z dálky. Zápas spěl k závěru, závar před brankou Tatranu vše vyřešil odkop Miesbauera, po kterém hlavní rozhodčí Zdeněk Komzák zápas ukončil.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - D. Kováč [-] , K. Ryšánek [-] , M. Kotrch [-] , J. Fürbach [-] (75. J. Málek [-] ) , P. Miesbauer [-] , J. Šandera [-] , P. Škopek [-] , M. Juroš [-] , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] (72. A. Kadlec [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - V. Zábranský [-] , R. Mach [-] (90. Z. Švihel [-] ) , F. Zitta [-] , M. Valta [-] (87. G. Bujok [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-]

ŽK: 51. F. Roučka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - IZUGRAFOV Svyatoslav, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.