6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se rozloučil s Krajským přeborem dalším půltuctem


Branky


3. J. Barda , 33. J. Šimák , 41. J. Alexa , 53. J. Barda , 63. J. Šimák , 77. J. Šimák
0

Hosté ze Ševětína završili závěrečnou mizérii desátou porážkou za sebou. Milevsko si zahrálo proti sestupujícímu s chutí a hosty vyprovodilo jasným výsledkem 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko svou převahu vyjádřilo třemi góly

Remízový král soutěže z Milevska přivítal poslední tým tabulky Ševětín. Hosté prohráli devět kol za sebou a v těchto zápasech inkasovali celkem 35 branek. Naposledy doma sedm od Jindřichova Hradce. Domácí hráči neprohráli pět kol, ale z toho celé čtyři zápasy skončil remízou!

 

O poznání lépe vstoupili do zápasu vzduchotechnici a už ve 3. minutě je nasměroval ke třem bodům kapitán týmu Barda – 1:0. Ševětín se snažil hrát směrem dopředu, ale jejich snaha končila před pokutovým územím domácích. Naopak Milevsko po zisku míče přecházelo rychle do protiútoku a brankář Lukáš Novotný musel být neustále ve střehu.

 

Ve 32. minutě předvedli domácí rychlou akci na levé straně a po přihrávce Málka zakončoval Šimák do prázdné branky – 2:0. Domácí do poločasu zasadili hostům ještě třetí úder. Celá akce začala u rohového praporku Milevska na levé straně. Míč rychle putoval na rozběhnutého Bardu, který jej poslal před branku na Alexu a ten stanovil poločasové skóre na 3:0.

Šimák zkompletoval hattrick

Druhý poločas pokračoval podle stejných not, jako se odehrál poločas první. Milevsko bylo lepším týmem a po osmi minutách hry druhé půle byl stav už 4:0. Komárek vybojoval míč na polovině hřiště, prošel přes dva hráče a kolmicí poslal do sóla Bardu, který se sám proti Novotnému nemýlil.

 

 

Po hodině hry chyboval v rozehrávce Sváta, kterého o míč obral Sedlák. S míčem si to namířil do vápna, kde přihrál volnému Šimákovi, který se trefil podruhé v zápase – 5:0. Domácí hráči hráli s chutí a vytvářeli si další šance.

 

Nepopulární kanár pro Ševětín byl zkompletován necelou čtvrthodinu před koncem zápasu. Po přihrávce od jednoho ze svých spoluhráčů zakončil Šimák přesně k tyči z prostoru penalty a velkého vápna. Útočník domácích tak zkompletoval hattrick. Sedmé branky v síti Ševětína se už domácí fanoušci nedočkali, přesto mohli být s vysokou výhrou svého týmu spokojeni.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , P. Novotný [-] (77. R. Fiala [-] ) , M. Novotný [-] (57. L. Sedlák [-] ) , T. Vakoč [-] - J. Marvan [-] , J. Komárek [-] , J. Alexa [-] (65. J. Paták [-] ) - J. Šimák [-] - M. Málek [-] , J. Barda [-] (85. M. Strnad [-] )

SK Ševětín
L. Novotný [-] - M. Hanousek [-] , J. Suchan [-] (71. J. Trnka [-] ) , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , J. Bohoněk [-] (57. J. Švejda [-] ) , D. Klapuš [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Valta [-] (84. M. Beznoska [-] ) , Z. Sváta [-]

ŽK: 47. D. Klapuš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krčín Jan - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.