2:1
(1:0)
86. R. Štos
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma zaslouženě porazil soupeře z Olešníka


Branky


0

Před domácími diváky se rozloučili hráči Rudolfova vítězstvím nad Olešníkem. Ten byl v prvním poločase prakticky neškodný a jen díky brankáři Studničkovi, prohrával o půli jen o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepším týmem, ale o půli vedli jen o gól

Domácí Rudolfov přivítal v posledním kole sezony na svém hřišti hráče Olešníka. Hostům se v závěru soutěže nedaří sbírat body, když v posledních čtyřech kolech uhráli jediný bod. Domácí bojovali o umístění v horní polovině tabulky a při zaváhání ostatních soupeřů mohli skončit mezi nejlepšími třemi týmy kraje.

 

Od úvodních minut byli lepším týmem domácí hráči a prakticky celý první poločas odehrál pod jejich taktovkou. Hostující brankář Studnička si rozhodně nemohl stěžovat na nedostatek práce a jako první vyzkoušel jeho pozornost tvrdou střelou Šindelář, ale Studnička ji vyrazil do bezpečí. V 9. minutě zahrával rohový kop Pouzar k míči se tlačil Šindelář, který jej nakonec nadvakrát dokázal procpat za záda hostujícího brankáře – 1:0. Za další minutu to zkoušeli střelami zpoza vápna Kovačičín a Pouzar, jenomže oba jejich pokusy Studnička kryl.

 

Olešník o sobě dal vážněji vědět v 17. minutě, když po hezké kombinaci vyslal kolmicí Rabiňák rozběhnutého Šímu. Záložník hostí v souboji tváří v tvář nedokázal prostřelit brankáře Teringla, který jeho zakončení vytáhl na rohový kop. Ve 23. minutě dostal znovu hodně prostoru k zakončení Kovačičín, avšak střela mířila pouze do středu branky, kde byl připravený Studnička.

 

Domácí byli nadále jasně lepším týmem, ale branku skóre se jim navýšit nevedlo. Po půlhodině hry střílel Pouzar, ale Studnička byl na zemi včas. A další jeho zakončení o chvilku později mířilo nad hostující branku. Poločas tak skončil jen 1:0.

Vítěznou branku vstřelil Baščevan

Druhý poločas se hra hostí zlepšila a po pár vteřinách mohlo být vyrovnáno. Dudek se zbavil u půlící čáry obránce a následně přihrál do gólové šance střídajícímu Štosovi. Ten bohužel pro hosty napálil míč jen do břevna Teringlovy branky. Na druhé straně hlavičkoval nebezpečně po rohovém kopu Baščevan, jeho zakončení však mířilo nad branku. Útočník domácích se ocitl v šanci o minutu později, ale jeho střelu dokázal brankář Studnička vyrazit.

 

Olešník se ve druhém poločase dostával častěji před branku Teringla a více si užil míče. Jenomže po hodině hry přišel druhý gól domácích. Šindelář prostrčil míč na Baščevana a ten si sám před Studničkou věděl rady – 2:0.

 

V 78. minutě přihrál Šíma proti noze Tresslovi, jenomže na jeho bombu pod břevno se vytáhl Teringl a míč vyrazil na rohový kop. Hosté se zasloužené braky dočkali v 85. minutě, když přihrávku Nýdl usměrnil za Teringlova záda pohotový Štos. Více toho Olešník nestihl a tak tři body zůstaly na Perštátě.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "V prvním poločase jsme hráli katastrofálně. Kromě jedné šance jsme se nedostali do vážnější šance a zápas z naší strany vypadal jako pouťák. Druhou půli jsme se zlepšili, ale v závěru soutěže jsme opět vyšli bodově naprázdno. Přes léto máme na čem pracovat!"



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , V. Dvořák [-] , Z. Kuna [-] , V. Vejvar [-] (89. J. Hrbáč [-] ) - M. Kocina [-] (68. L. Janák [-] ) , J. Šindelář [-] , R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] - V. Baščevan [-] (83. O. Hajný [-] )

FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Pomeje [-] , M. Šíma [-] , M. Šahajda [-] , S. Vařák [-] (46. M. Tressl [-] ) , J. Dráb [-] (42. M. Studnička [-] ) , L. Dudek [-] (72. J. Kříž [-] ) , M. Nýdl [-] , M. Rabiňák [-] (46. R. Štos [-] ) , L. Červenka [-] , D. Heller [-]

ŽK: 88. V. Dvořák - 55. M. Pomeje , 68. M. Nýdl , 87. M. Studnička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dunovský Karel - HOCH Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.