5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice dominovaly i v oslabení a Planou poslaly domů s bůrem


Branky


10. D. Varhan , 31. J. Svojše , 72. T. Zelenka , 77. M. Káš , 90. V. Nosek
0

Domácí hráči se rozloučili vítězně se sezonou. Jasnou výhru 5:0 nad Planou zvládli i přesto, že hráli více jak dvě třetiny zápasu v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čimelice si vytvořily dvoubrankový náskok. I bez vyloučeného Suchana

Planá minulý týden překvapila, když doma porazila Katovice. Na závěr sezony chtěla potrápit i třetí tým tabulky z Čimelic. Jenomže domácí hráči hrají v závěru sezony v dobré formě a v posledních čtyřech kolech získali 10 bodů.

 

Hostům chyběl v brance nejlepší muž jara Michal Fajfrlík, kterého nahradil Jelínek. Vstup do zápasu patřil domácím, kteří si od úvodních minut vytvořili převahu. V 10. minutě rychle rozehrál na půlící čáře Listopad a přesným pasem našel na levé straně zcela volného Varhana, který zakončil neomylně střelou na bližší tyč – 1:0.

 

Domácí hráči měli zápas ve svých rukou, ale ve 20. minutě přišla červená karta pro Suchana, který v přerušené hře, když ležel na zemi, nakopl hostujícího Pospíchala. Jenomže obraz hry se nezměnil. Domácí hráči i v oslabení lépe kombinovali a po půl hodině hry přidali druhou branku.

 

Káš poslal přihrávku na levou stranu, kde byl rozběhnutý Varhan. Ten míč poslal před branku kam si naběhl Svojše, který překonal brankáře Jelínka podruhé. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Oslabení domácí přidali další tři branky

První polovinu druhé půle se hra opticky vyrovnala. Hosté se začali dostávat častěji před brankáře Slavíka, ale kontaktní branky se i přes náznaky šancí nedočkali. Čimelice hrály ze zajištěné obrany a vyrážely k rychlým kontrům.

 

Branky začaly padat v posledních dvaceti minutách hry. A znovu to bylo do hostující sítě. Za dlouhým autem Pšeničky se rozběhl Zelenka. Hostující brankář Jelínek se nedomluvil se svým stoperem a důrazný Zelenka poslal míč do sítě – 3:0.

 

O pět minut později přihrál Káš doprava na volného Noska. Ten před brankou hledal Řezáče, který se nedostal k zakončení, ale míč prošel ke kopačkám volného Káše, který neměl problém poslat míč do odkryté branky – 4:0. Zápas se pak dohrával v poklidném tempu. Domácí hráči ale potěšili své příznivce ještě jednou brankou. V 90. minutě uzavřel skóre zápas Václav Nosek. Čimelice se tak rozloučily se sezonou vítězně a v tabulce obsadily 3. Místo.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Chtěli jsme se rozloučit výhrou, aby byla dobrá dokopná! To se povedlo, i když už od 18. minuty jsme museli hrát bez vyloučeného Suchana. Ale v oslabení jsme odehráli dobrý zápas, kde nebylo znát, že hrajeme o jednoho muže méně. Soupeř působil odevzdaně a my si s chutí zastříleli."

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "V Čimelicích jsme odehráli nejhorší zápas za celé jaro a od nás to nemělo s fotbalem nic společného. Do brány jsme museli dát hráče, protože prostě nebylo kde vzít gólmana. Čimelice dominovaly naprosto ve všem a co je smutnější, že nám naložily čtyři góly v deseti lidech. Bohužel jsme se chtěli rozloučit s KP jiným způsobem, ale nutno říct, že jsme se tomu záměru ani na míle nepřiblížili. Gratuluji Čimelicím k zasloužené výhře."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] , D. Varhan [-] , L. Hlavín [-] (74. K. Řezáč [-] ) , J. Svojše [-] (70. V. Nosek [-] ) , M. Káš [-] , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , M. Fara [-] , P. Listopad [-] , Z. Pšenička [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
V. Jelínek [-] - L. Sedláček [-] , R. Welzl [-] , L. Anděl [-] , Z. Handrejch [-] (73. M. Broukal [-] ) - M. Pěknic [-] , J. Pospíchal [-] , T. Štiak [-] , M. Janovský [-] - M. Široký [-] (54. D. Do Trung [-] ) , L. Švec [-]

ŽK: 41. M. Káš , 81. T. Zelenka - 12. M. Pěknic , 63. Z. Handrejch . ČK: 20. M. Suchan .
Hráči zápasu: D. Varhan , M. Káš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Eibl Lukáš - KRAUSKOPF Jiří, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.