Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průcha hattrickem dovedl Třeboň ke třem bodům


Branky


0

Vydařenou rozlučku s jinak nepříliš úspěšnou sezonou mají za sebou hráči Třeboně. Ti díky hattricku Martina Průchy zvítězili na hřišti Dačic 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do šaten spokojenější o gól

Pokud domácí hráči pomýšleli na posun tabulkou vzhůru, potřebovali doma nutně zabrat za tři body proti Třeboni. Hosté sehráli v týdnu předehrávku s Pískem B, kterou prohráli 0:1. O poznání horší vzpomínky měli na poslední kolo hráči Dačic, kteří dostali v Hradci výprask 9:0.

 

Aktivněji vstoupili do zápasu domácí hráči a už v první minutě zkoušel pozornost hostujícího brankáře Skály domácí Toman, ale jeho střela mířila do středu branky. Domácí drželi míč častěj na svých kopačkách a kombinační hrou po zemi se snažili dostávat do zakončení, ovšem finální fáze byla neúspěšná. To hosté se příliš s míčem nemazlili a jednoduchým přechodem v podobě dlouhého míče hledali své útočné duo Průcha - Holzepl. V 17. minutě utekl na levé straně Holzepl a přihrávkou před branku našel volného Průchu, který poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Obraz hry se nezměnil a domácí byli dál silnější na míči. Po rohu Jindry se dostal k odraženému míči Toman, střílel těsně vedle Skálovy levé tyče. O chvilku později střílel Janák, ale rovněž nepřesně. Hosté byli v koncovce efektivnější a po zaváhání brankáře Zejdy, který podklouzl při pokusu zachytit dlouhý míč za obranu, trestal Holzepl - 0:2. V závěru první půle se po kolmici Točíka ocitl sám před brankářem Skálou domácí Mašák, ale ani nadvakrát nedokázal míč dotlačit za jeho záda. Dačice se přeci jen dočkaly snížení v poslední minutě prvního poločasu, když si na centr Jindry naběhl jeden z nejmenších hráčů na hřišti Celý a hlavou snížil na 1:2.

Průcha zkompletoval hattrick

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Hosté opět vycházeli ze zajištěné obrany a snažili se domácí trápit rychlým přechodem do útoku. Tento recept slavil úspěch v 54. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Průcha - 1:3. O další dvě minuty mohlo být s domácími ještě hůř, když se po zpětné přihrávce Holzepla ocitl v gólové šanci Malický, ale Zejda jeho střelu vyrazil. Akce se přesunula rychle na druhou stranu a Točík se zjevil sám před Skálou, ale brankář hostí jej dokázal vychytat. A poradil si s následnou dorážkou Jindry.

 

V 58. minutě mohl zkompletovat hattrick Průcha, jeho střela na dlouhou nohu skončila mimo tři tyče brankáře Zejdy. Po hodině hry se dostal do šance domácí Janák, ale své sólo nedotáhl do gólového konce. V 69. minutě se dostal k zakončení Kodras, ale z  hranice vápna střílel nepřesně. Čtvrt hodiny před koncem se domácí dočkali kontaktní branky, když se po standardní situaci Jindry, prosadil Toman - 2:3. 

 

Domácí hráči se v závěrečných minutách tlačili za vyrovnáním, ale poslední slovo v zápase měli nakonec hosté. Třeboň zahrávala standardní situaci z levé strany. Přízemní centr se dostal k noze Průchy a ten přesným zakončením dovršil svůj premiérový hattrick. Hosté se tak po výhře 2:4 rozloučili vítězně se sezonou 2016/2017.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Myslím si, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem, ale nepodařilo se nám proměnit dvě velké šance a v defenzívě děláme opravdu děsivé chyby, které soupeři dokáží trestat."

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "První poločas jsme byli lepším týmem, měli jsme převahu, tlačili jsme Dačice a měli jsme více gólových šancí. První branka padla po mém úniku po levé straně přes obránce, poté jsem nahrál Martinovi Průchovi a on dával gól do prázdné brány. Druhá branka padla, po mém úniku přes obránce a brankáře a z úhlu jsem vstřelil branku na 2:0. Minutu před koncem prvního poločasu jsme dostali gól do šatny, gól padl po standardce do vápna. Druhý poločas přinesl více šancí. Druhý gól na 3:1 dal Martin Průcha, po pěkném lobu. Druhý gól jsme opět dostali po standardce. Martin Průcha dovršil hattrick, když ve vápně dostal nahrávku, otočil se a vstřelil branku přímo pod břevno. Jakub Skála nás svými zákroky držel celý zápas. "



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , D. Mašát [-] - M. Šimánek [-] , D. Točík [-] , T. Jindra [-] , M. Janák [-] - M. Toman [-] - P. Celý [-] (82. M. Krtek [-] ) , O. Jelínek [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , T. Havlík [-] , M. Průcha [-] (89. R. Bašta [-] ) , K. Holzepl [-] (85. M. Podsclan [-] ) , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] , M. Malický [-] (66. T. Maxa [-] )

ŽK: 61. J. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Průcha , J. Skála .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Petr - MACKO Pavel, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.