Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovská Soběslav nezaváhala v Ševětíně, k vidění bylo celkem deset branek!


Branky


0

I přes pět změn v základní sestavě si Soběslav připsala tři body na hřišti Ševětína. K zisku tří bodů ji hattrickem pomohl útočník Šmídmajer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli lepším vstup do zápasu, ale Soběslav čtyřmi góly rozhodla, jakým směrem se bude zápas ubírat

Mistrovská Soběslav zavítala na předposlední kolo Krajského přeboru na hřiště do Ševětína. Domácím se v poslední třetině soutěže vůbec nedaří a osm zápasů po sobě nezískali ani bod. Hosté přijeli oslabení bez pěti hráčů základní sestavy, ale na výsledku to nakonec nebylo vůbec znát.

 

Do první šance se dostali domácí, když Hindy udělal kličku brankáři Hniličkovi, ale následně nedokázal trefit prázdnou branku. Za dvě minuty spící hosty potrestal Petr Novotný, který využil přihrávku za obranu od Kupce a podél Hniličky poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté si dál koledovali, šanci Havlíčka a i další gólovku Hindyho chytil brankář Hnilička.

 

A tak přišel trest na druhé straně. Nohava poslal kolmici na Janouška, ten zatáhl míč do vápna a Tomáš Mazouch neměl problém uklidit míč do sítě – 1:1. Soběslav se zřejmě vinou změn v sestavě první čtvrthodinu na hřišti spíše hledala, ale postupem času začala přebírat herní iniciativu. Ve 12. minutě to dvakrát zkoušek Peltán. Jeho první pokus brankář Novotný za výpomoci stopera dokázal odvrátit do bezpečí. Další střelecký pokus středního záložníka hostí pak skončil těsně vedle.

 

Ve 14. minutě se ocitl sám před Lukášem Novotným, hostující Mazouch, ale netrefil branku. Ve 20. minutě předvedli hosté rychlou akci na pravé straně a Peltán poslal hosty do vedení – 1:2. Soběslav byla dál lepším týmem a blízko gólu byl Šmídmajer, ale jeho střela jen orazítkovala domácí břevno. Hosté si vytvářeli další šance, ale buď netrefili branku anebo je vychytal brankář Novotný. Ten inkasoval až v závěru prvního poločasu.

 

Ve 39. minutě přihrál Šmídmajer rozběhnutému Žaldovi, který všem utekl a střelou kolem Novotného zvýšil na 1:3. V poslední minutě pak Soběslav přidala ještě jednu branku. Kolmici za obranu od Nohavy doběhl Mazouch a přihrávkou před odkrytou branku oslovil ke skórování Šmídmajera, který nezaváhal – 1:4.

Šmídmajer zkompletoval hattrick

Druhý poločas probíhal stejně, jako většina poločasu prvního. Ve 49. minutě znovu udeřili hosté, když po krátké kombinaci se dostal před Novotného Šmídmajer a bylo to 1:5. O chvilku později střílel těsně vedle z hranice vápna Žalda. V 56. minutě utekl na levé straně Šmídmajer a po jeho centru se do vlastní branky trefil ukázkově Bohoněk – 1:6.

 

Ševětín odpověděl za minutu brankou Kupce, který zahrával přímý volný kop z necelých 30 metrů. Jeho přízemní střela se otřela za tyč a skončila za zády brankáře Hniličky – 2:6. Na druhé šel sám po přihrávce Žaldy Mazouch, ale Novotný jeho zakončení vyrazil a následně si poradil i s dorážkou Janouška.

 

Další šanci hostí měl znovu Mazouch, ale brankář Novotný dal včas nohy k sobě. Na druhé straně pálil v dobré pozici Petr Novotný, ale střela skončila vedle pravé tyče. V 72. minutě přihrál Žalda před prázdnou branku Šmídmajerovi a ten zkompletoval hattrick - 2:7.

 

Poslední slovo v zápase měli nakonec domácí hráči. Nejprve hlavičkoval v dobré pozici Radim Novotný těsně vedle. A o chvilku později byl po chybě v rozehrávce faulovaný ten samý hráč a domácí dostali výhodu penalty. Tu s přehledem proměnil Kupec a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:7.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Začali jsme aktivně a soupeře jsme dostali pod tlak. Ujali jsme se vedeni, které jsme mohli ještě navýšit, což se nám bohužel už nepodařilo. Pak začal hrát i soupeř, který celkem v klidu rozhodl ještě do konce poločasu. Několikrát nás podržel brankář Novotný, jinak se nám podařilo výsledek už jen lehce korigovat."

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Opět nám nevyšel vstup do zápasu, když jsme brzy inkasovali. Naštěstí jsme se rychle oklepali a postupně přebírali otěže zápasu. Škoda zbytečných ztrát a chyb, které nás stáli obdržené góly. Na druhé straně spousta našich šancí zůstala nevyužita. Myslím si, že výsledek mohl být daleko vyšší. Ale stále máme vidinu překonat hranici 70 bodů a za tím si půjdeme i v posledním zápase s Dačicemi."



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] - T. Valta [-] (65. J. Ludvík [-] ) , J. Bohoněk [-] (57. J. Švejda [-] ) , T. Hindy [-] , P. Novotný [-] (86. M. Beznoska [-] ) - J. Havlíček [-] (46. R. Novotný [-] ) , D. Klapuš [-] -

FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , J. Polišenský [-] , D. Maršík [-] - T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] , P. Janoušek [-] (69. M. Kuník [-] ) , P. Nohava [-] (82. K. Chotovinský [-] ) , J. Peltán [-] - J. Šmídmajer [-]

ŽK: 22. J. Bohoněk - 85. J. Polišenský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klátil Michal - HANES Tomáš, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.