3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V šestibrankové přestřelce se rozešlo Milevsko smírně s Rudolfovem


Branky


35. J. Barda (p.) , 41. M. Novotný , 80. L. Sedlák - 6. J. Novotný , 33. J. Kovačič , 57. R. Pouzar (p.)
0

Hráči Milevska tahali po celý zápas s Rudolfovem za kratší konec, ale utkání nakonec dospělo k vysoké remíze 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dvě branky, ale domácí stačili do poločasu vyrovnat

Do Milevska zavítal čtvrtý tým tabulky z Rudolfova. Domácí hráči si v posledních dvou kolech připsala šest bodů, když zvládli venkovní zápasy na hřišti Katovic a Oseka. Rudolfov minulé kolo nestačil na vedoucí Soběslav a u vzduchotechniků ho nečekalo nic jednoduchého.

 

V nedělním odpoledni měli lepší vstup do zápasu hosté, když se už v 6. minutě prosadil Novotný – 0:1. Hrál se vyrovnaný fotbal, kde se pokoušeli o časté zakončení oba soupeři. V rozmezí jedné minuty to zkoušel nejprve Pouzar, jeho pokus s námahou vytáhl brankář Šmítmajer. Akce pokračovala a míč se dostal ke Kovačičínovi, který se ale zatím jen zastřeloval a míč proletěl těsně vedle levé tyče. Na druhé straně to zpoza vápna zkoušel Marvan, ale jeho střela šla nad.

 

Po půl hodině hry se obtočil kolem svého strážce Kovačičín a jeho střela z dobrých třiceti metrů zapadla přesně do šibenice – 0:2. Dvoubrankové vedení vydrželo hostům sotva dvě minuty. Ve vápně hostí byl po zpětné přihrávce faulovaný Koutník a následovala penalta. Tu proměnil Barda a domácí byli zpátky ve hře – 1:2. Vyrovnání měl na kopačce Marvan, ale jeho střela z hranice velkého vápna šla přesně do míst, kde stál brankář Teringl.

 

 

Vyrovnání tak přišlo tři minuty před odchodem do kabin. Martin Novotný se nejprve proháčkoval přes tři hráče do hostujícího vápna, kde ho přibrzdil Kuna. Jenomže Novotný si míč bleskově vybojoval zpět a celou akci dokonal střelou na zadní tyč – 2:2.

Ve druhé půli přidaly oba týmy po gólu

Do druhé poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří se více tlačili před brankáře Teringla. Jenomže střela Marvana šla nad a zakončení Sedláka z pravé strany vyrazil Teringl na rohový kop. V 56. minutě měli výhodu přímého volného kopu domácí, ale Marvanovu střelu přes zeď brankář Teringl chytil.

Za minutu po fauly na půli hřiště rozehrál míč rychle dlouhým nákopem Ryneš na Šindeláře. Ten hledal před branou nabíhajícího Pflegera, který byl faulovaný a výhodu pokutového kopu dostali i hosté. K míči se postavil Pouzar a s přehledem proměnil – 2:3. Hra se po brance Rudolfova vyrovnala a pohybovala se především mezi oběma vápny.

 

Hosté se zatáhli a vyčkávali s čím přijdou domácí. Většina jejich akcí končila na hranici vápna, kde fungovala pozorná rudolfovská obrana. V 77. minutě se objevil po přihrávce Novotného sám před Teringlem Paták, ale střílel mimo tři tyče. Vyrovnání přišlo deset minut před koncem. Komárek poslal dlouhý míč do lajny na rozběhnutého Sedláka, který se dostal do vápna hostí a podél vybíhajícího Teringla poslal míč do sítě – 3:3.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Na zápas v Milevsku jsme se těšili, protože Milevsko má kvalitní mužstvo a hlavně fotbal se měl hrát na kvalitním povrchu. Od začátku jsme plnili vše, co jsme si řekli, a po zahrané standardce se prosadil Novotný. O navýšení náskoku se postaral Kovy neskutečnou trefou. Nesmyslně, jak už je nám známo a jak jsem říkal minule, jsme opět darovali milevským dva gól a bylo srovnáno. Po přestávce jsme opět dokázali vstřelit gól Pouzym. Vypadalo to, že vedení udržíme, ale deset minut před koncem domácí vyrovnali. Před zápasem bychom byli za bod rádi, nyní je to spíše zklamání. Hrál se kvalitní zápas, Milevsko má kvalitní mužstvo a je podivem, že hrají pouze o střed tabulky."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , J. Kosobud [-] - F. Koutník [-] , L. Sedlák [-] (83. P. Novotný [-] ) , J. Komárek [-] , J. Marvan [-] (72. J. Paták [-] ) - - P. Dvořák [-] (88. J. Alexa [-] ) , J. Barda [-] , M. Málek [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , Z. Kuna [-] - R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-] - M. Pfleger [-] (81. V. Baščevan [-] ) , L. Janák [-] (69. M. Kocina [-] )

ŽK: 42. F. Koutník , 70. M. Málek - 59. J. Hrbáč , 72. Š. Prokeš , 74. J. Novotný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koranda Tomáš - KRČÍN Jan, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.