V. Uher 30.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Osek uhájil v derby remízu na hřišti Katovic, přečkal i půlhodinové oslabení


Branky


0

Hráči Oseka znovu překvapili na půdě favorita. Po Soběslavi dokázali obrat o body i třetí Katovice a to se posledních třicet minut museli obejít bez vyloučeného Krejčího. Podrobnosti připravujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Hosnedla, odpověděl domácí kanonýr Uher

V derby přivítaly třetí Katovice soupeře z Oseka. Domácí se museli obejít bez tří hráčů základní sestavy, když chyběli brankář Švehla, Horejš a Cibulka. Hostům naopak chyběl kapitán Blažečka. Jako první zahrozili hosté, když po Hochově rohu hlavičkoval těsně vedle Říšský. Do vedení mohl domácí dostat hned v 6. minutě Požárek, ale Chaluš jeho střelu k tyči z hranice vápna dokázal vyrazit na roh. V 8. minutě střílel Zoubek do připraveného Chaluše. V 9. minutě se skóre poprvé měnilo. Hosnedl se uvolnil přes dva domácí hráče a přesnou střelou k tyči překonal Holého – 0:1. O tři minuty později předvedl hostující hráč tu samou akci, tentokrát ale jeho střela skončila nad. A to bylo od hostů v prvním poločase všechno. Zbytek první půle se odehrál převážně před jejich vápnem.

V 15. minutě Zoubek odcentroval zleva a Požárek hlavičkoval mimo. Ve 28. minutě s námahou vyrážel Chaluš povedenou ránu Schánělce z 25 metrů. Ve 30. minutě poslal Repa míč z přímého kopu k tyči, Chaluš jej opět stačil vyrazit na rohový kop. Po něm nejvýše vyskočil Uher a s přispěním Chaluše srovnal na 1:1. Střelec vyrovnávací branky ještě před poločasem hlavičkoval na hostující branku, ale Chaluš byl ale na svém místě.

Druhý poločas nabídl divákům obdobný obrázek jako většina poločasu prvního. Hosté soustředěně bránili, s čímž si domácí celek nevěděl rady. Katovická převaha zesílila po vyloučení Krejčího, který jako poslední hráč nedovoleně zastavil unikajícího Miklase. Učebnicová červená karta, protesty hostí byly zbytečné. Z následného přímého kopu poslal Repa míč těsně vedle tyče Chalušovy branky.

 

V 73. minutě odcentroval Repa, ale střela Požárka skončila nad hostující brankou. O minutu později postupoval Požárek zleva sám na Chaluše, ten mu však včasným výběhem znemožnil zakončit. Blizoučko byli domácí hráči vítězné brance v 80. minutě. Miklas obešel Chaluše, jeho střelu ale vykopl Kuneš z prázdné branky. A když ve druhé minutě nastavení poslal svůj projektil Miklas těsně vedle šibenice, skončilo dramatické derby remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
webové stránka SK Otava Katovice: "S výkonem mužstva v derby s Osekem nejsme spokojeni. Soupeř se soustředil na bránění, což jsme mu svojí hrou usnadnili. Namísto přízemní hry po křídlech jsme často pouze nakopávali vysoké míče dopředu, což hostující obrana spolehlivě odvracela. V některých fázích nám dělalo problém agresivní napadání naší rozehrávky. I nadále však držíme třetí místo v tabulce, což je přes početní oslabení našeho kádru určitě výborné."

TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Derby s tradičním soupeřem slibovalo velkou podívanou pro početnou diváckou kulisu. Oba týmy ale začali poněkud nervózně a výsledkem byla řada nepřesností na obou stranách. Nám se podařilo vstřelit první gól a několik našich šancí zůstalo ještě nevyužito. Domácí se s postupem času začali dostávat do hry a se štěstím vyrovnali, kdy se míč dvakrát odrazil od tyče do našeho brankáře. V druhé půli nám byl vyloučen kapitán Krejčí a domácí se začali ještě více tlačit před naši branku, což jsme se štěstím přežili a odvezli si příjemný bod ze hřiště soupeře."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Holý [-] - T. Hajdušek [-] , J. Matas [-] , L. Blatský [-] , O. Koutský [-] - D. Zoubek [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , M. Čapek [-] (77. J. Baloušek [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] (73. M. Kroupa [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 43. L. Blatský , 88. D. Zoubek - 43. M. Čapek , 52. M. Carda , 76. J. Mráz , 90. J. Chaluš , 90. R. Kuneš . ČK: 64. M. Krejčí .
Hráči zápasu: T. Hajdušek , M. Repa - M. Čapek , S. Hosnedl .
Počet diváků: 259. Rozhodčí: Herzog Radek - KAŠTÁNEK Libor, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.