Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá přišla o druhou výhru za sebou osm minut před koncem


Branky


0

Planá byla kousek od druhé výhry vřadě, která by ji posunula na předposlední příčku, ale osm minut před koncem rozhodl o dělbě bodů hostující Jindra. Planou tak museli nakonec mrzet neproměněné šance z prvního poločasu, včetně pokutového kopu Trčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení v první minut a Trčka neproměnil pokutový kop

Zachraňující se Dačice přijeli na hřiště posledního týmu soutěže z Plané nad Lužnicí. Hosté potřebovali nutně bodovat naplno, protože je stále nejasná situace kolem počtu sestupujících z Krajského přeboru. Domácí hráči naopak už soutěž jen dohrávají a minulé kolo se jim povedlo po téměř půl roce bodovat za tři body, když porazili předposlední Ševětín na jeho hřišti 3:1.

 

Vítěznou náladu si přenesli domácí i do souboje s Dačicemi. V 1. minutě vhodili rychle dlouhý aut do hostujícího vápna, kde byl volný Janovský a jeho střela za přispění tyče skončila za Zejdovými zády - 1:0. Poté se hrál fotbal plný nepřesností a osobních soubojů, ale nechyběli šance. Po chybě Brunnera šel sám na Zejdu Švec, brankář hostí jeho střelu vyrazil a při pokusu o dorážku útočníka domácích fauloval, takže následovala penalta. K té se postavil Trčka, ale míč poslal vedle pravé tyče Zejdovi branky.

 

Po následném odkopu od branky se míč vrátil k Brunnerovi, který další hrubkou poslal do sóla Šveca, ale jeho pokus o kličku brankář Zejda vystihl. Hosté zahrozili ve 24. minutě, když centr z pravé strany podskočil jeden z obránců, ale před Tomanem dokázal zasáhnout včas brankář Fajfrlík. Ve 28. minutě zahrával standardní situaci Krtek, jeho centr snášející se na zadní tyč přeběhl Kněžínek a Fajfrlík reflexivně vytáhl míč na rohový kop. Hosté měli více ze hry a ve 32. minutě po další standardce hlavičkoval Točík, těsně vedle.  

Ve 40. minutě to zkoušel z dobrých 35 metrů Toman, ale jeho snášející se střela proletěla těsně nad domácím břevnem. Vedení 1:0 tak vydrželo domácím hráčům až do poločasové přestávky.

Bod pro Dačice zachránil v závěru zápasu Jindra

Pokud vyšel vstup do prvního poločasu domácím, pak se na druhý poločas podobně inspirovali hosté. Ve 47. minutě si navedl míč z pravé strany na střed Jindra, posunul balon na Tomana a ten nechytatelnou ranou do šibenice nedal Fajfrlíkovi šanci - 1:1. V 50. minutě se po přihrávce Točíka ocitl v další dobré šanci Toman, ale moment k zakončení prováhal a následná střela byla zblokovaná. 

 

Po deseti minutách druhé půle se osmělili i domácí. Švec se opět dostal za hostující obranu, ale opět mu nevyšla klička na brankáře Zejdu. Akce však pokračovala a Švec přihrávl pod sebe na nabíhajícího Do Trunga. Jeho střela orazítkovala tyč. V 58. minutě se po přihrávce Tomana dostal k zakončení Janák, ale jeho pokus byl tečován nad Fajfrlíkovu branku. V 66. minutě to zkoušel z dálky Krtek, ale Fajfrlík byl včas u levé tyče. 

 

V 73. minutě přišel dlouhý nákop od Handrejcha na Pospíchala, který lobem přes vybíhajícího Zejdu poslal domácí znovu do vedení - 2:1. V 81. minutě měl na kopačce vyrovnání Toman, ale brankář Fajfrlík jej vychytal. V 83. minutě zahrával standardní situaci Krtek a volný Jindra uklidil míč do sítě - 2:2. Ve zbylých minutách zápasu se už skóre nezměnilo a tak se oba týmy musely spokojit s bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "Hrál se útočný fotbal s šancemi na obou stranách. Neproměnili jsme penaltu a další šance, a to nás na konci zápasu mohlo mrzet. Škoda, že se nám nepodařilo vyhrát. K Dačicím musím říct, že mají šikovného Tomana s Jindrou, kteří se podepsali pod oba góly a mohou být rádi za bod, který u nás získali. "

FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "V Plané se hrál fotbal víc než podprůměrné úrovně se spoustou chyb na obou stranách. Ze spousty brankových příležitostí každý tým proměnil po dvou z nich a zápas tak skončil remízou. Už ani nevím, co k tomu psát. Vepředu neproměňujeme i ty nejvyloženější šance a vzadu děláme děsivé chyby. Při vší úctě, Planá je nejslabší tým v soutěži, a když ani ji nedokážeme porazit, tak už nevím, koho jiného ano."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , R. Welzl [-] , L. Anděl [-] , Z. Handrejch [-] (78. T. Štiak [-] ) , M. Janovský [-] - J. Pospíchal [-] , D. Do Trung [-] - J. Trčka [-] , L. Švec [-] , M. Pěknic [-] -

FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , D. Mašát [-] - D. Točík [-] , M. Janák [-] , M. Krtek [-] , T. Jindra [-] - M. Toman [-] - J. Brunner [-] , O. Jelínek [-] (77. R. Máša [-] )

ŽK: 44. Z. Handrejch , 57. M. Pěknic - 19. V. Zejda , 62. D. Točík , 69. V. Kněžínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanes Tomáš - JAROLÍM Jiří, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.