M. Toman 57.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice se doma podělily o body s Protivínem


Branky


0

Dačice potřebovaly proti Protivínu bodovat a to nejlépe za tři body. Konečná remíza tak spíše těší Protivín, který postrádal několik hráčů základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radost z gólu zastavil zdvižený praporek na obou stranách

Dačice přivítaly na svém hřišti soupeře z Protivína. Domácí naposledy doma nestačili v dohrávce na Katovice a v boji o záchranu potřebovali body jako sůl. Hosté přijeli do Dačic bez svého špílmachra Prášila a chtěli změnit svou jarní bilanci na venkovních hřištích, kde dosud nezískali ani bod.

 

Aktivnější byli od úvodních minut domácí. První šance přišla po necelé čtvrt hodině hry, kdy rozehrával z levé strany standardní situaci Jindra. Jeho centr lehce tečoval před brankářem Hanusem Točík, míč směřoval do branky, ale na brankové čáře trefil dobře postaveného Jaromíra Vorla, od kterého putoval míč do bezpečí. Ve 20. minutě se po centru Tomana tlačil do zakončení Jindra, ale mířil vedle branky.

 

Ve 23. minutě se po centru z pravé strany dostal k zakončení na hranici vápna Moravec, svou střelou vymetl šibenici Zejdovi branky, ale jeho gólovou radost zhatil zdvižený praporek. Na druhé straně se uvolnil Jindra, odcentroval na Točíka, který hlavičkou protáhl brankáře Hanuse. Ten míč vyrazil jen před sebe, kde byl Toman, který míč dorazil do sítě. Ale stejně jako na druhé straně o pár minut dřív, ani jeho branka neplatila pro ofsajd.

 

Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

 

Branky padaly v úvodu druhé půle

Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté. Hned v úvodu druhého poločasu zahrávali hosté dva rohové kopy a ten druhý uklidil za Zejdova záda přesně zakončující Mikulenka – 0:1. Protivín vedoucí branka nakopla a domácím zatápěl zejména kapitán hostí Jaromír Vorel. Jeho útočné manévry, ale ke druhé brance nevedly a tak udeřili po necelé hodině hry domácí hráči. Šimeček poslal hezký pas za hostující obranu. Míč si sebral Toman a střelou na zadní tyč srovnal stav zápasu na 1:1.

 

 

Protivín byl ve druhém poločase nebezpečnější hlavně díky rychlým brejkům do otevřené domácí obrany, ale brankář Zejda své spoluhráče několikrát podržel nebo ho zachránilo nepřesné zakončení hostujících hráčů. A jelikož na druhé straně gólem neskončily příležitosti Kněžínka a Tomana, rozešly se týmy remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "V prvním poločase jsme byli aktivnější a měli jsme pár slibných možností to vyjádřit i gólově, ale koncovka nás teď trápí. Protivín byl hodně zalezlý, spoléhal se na protiútoky a dokázal z nich vytěžit dvě nebezpečné situace, které jsme naštěstí přestáli bez inkasování. Po poločase však na nás vlétl a my nevěděli, kde nám hlava stojí. Po zásluze proto přišel trest. V tomto úseku zápasu jsme byli hodně nejistí a soupeři jsme nabídli další šance ke zvýšení skóre. Naštěstí žádnou nevyužil a naše hra se naopak zlepšovala. Toman toho dokázal využít ke srovnání skóre a pak bohužel před poloprázdnou bránou selhal nejprve Kněžínek, jenž orazítkoval tyč a nedlouho poté Toman, který branku minul. Vzhledem k průběhu a šancím na obou stranách remíza zasloužená, ale takové ztráty už si teď prostě nemůžeme dovolit."




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , D. Mašát [-] - M. Šimánek [-] , T. Jindra [-] , M. Krtek [-] , M. Janák [-] , D. Točík [-] - M. Toman [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , L. Hála [-] (70. P. Sládek [-] ) - D. Růžička [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] (65. M. Kučera [-] ) - J. Moravec [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 60. J. Moravec , 84. P. Sládek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sebera Filip - KOTALÍK Petr, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.