6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show Moravce! Do sítě Ševětína se trefil pětkrát!


Branky


17. J. Moravec , 25. J. Moravec , 44. J. Moravec , 50. J. Moravec , 63. J. Moravec , 85. V. Mikulenka (p.)
0

Protivín protrhl jarní střelecké trápení a hlavním hrdinou zápasu se Ševětínem byl Jan Moravec. Ten stihl v rozmezí 46 minut nasázet do sítě hostí pět branek! V závěru pak uzavřel tenisového kánara vedoucí mužstva Mikulenka z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec stihl do půle čistý hattrick

V Protivíně se potkali nováčci soutěže. Zatímco domácí se pohybují v klidném středu tabulky, hosté se snaží v soutěži zachránit. Na jaře se ovšem bodově nedaří ani jednomu týmu, když oba získaly shodně 7 bodů. Překvapení je to však po podzimní jízdě spíše pro domácí hráče, kteří se každý zápas trápí v koncovce. 

 

Trenéra Kobětiče trápí na jaře zranění defenzivní řady, kde mu pro zápas s Ševětínem chyběl Brož, Hála a Zach. Samotný zápas začal řadou nepřesností na obou stranách a na první střelecký pokus mezi tři tyče se čekalo do desáté minuty. Tvrdou střelu hostujícího Petra Novotného zkrotil na dvakrát ve svých rukavicích brankář Hanus. Prakticky hned z protiútoku o sobě dali vědět i domácí, ale tvrdá střela Zbyňka Vorla mířila přesně do míst, kde byl připravený brankář Lukáš Novotný.

 

Na začátku 17. minuty poslal načechraný míč za obranu Prášil na rozběhnutého Moravce. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale akce pokračovala a Moravec se sám proti Novotnému nemýlil - 1:0. Obrázek hry se však nezměnil a dál se hrál vyrovnaný fotbal. Ve 25. minutě dal o sobě znovu vědět Moravec. Nejprve se po centru Vorla dostal k hlavičce před brankářem Novotným, ale míč dokázal z brankové čáry odkopnout Kupec. Jenomže hosté se nepoučili a z následného centru Rothbauera nechali trestuhodně Moravce osamoceného na penaltě a ten propálil Novotného podruhé - 2:0.

 

Domácí začali kontrolovat hru a hosty nepouštěli k vážnějšímu ohrožení vlastní branky. Naopak před koncem poločasu přidali třetí branku. Dlouhý pas za obranu vyšperkoval osamocený Jaromír Vorel přihrávkou před odkrytou branku na Moravce a ten zkompletoval čistý hattrick - 3:0. Do šaten se tak odcházela za téměř rozhodnutého stavu. 

Moravec přidal další dvě branky, skóre uzavřel vedoucí mužstva

Vstup do druhé půle vyšel domácím, tedy opět Janu Moravcovi. V 50. minutě vybojoval míč Růžička, přihrávkou našel na vápně Jaromíra Vorla. Jeho střelu brankář Novotný jen ztlumil a míč do sítě dopravil Moravec - 4:0. Své galapředstavení uzavřel Moravec po hodině hry. Zbyněk Vorel poslal do sóla Moravce, ten si naznačením posadil brankáře Novotného na zadek a v klidu uklidil míč do sítě. Skóre tak bylo v 63. minutě mezi Moravcem a Ševětínem jasné 5:0. 

 

Hosté se nezmohli ani ne kosmetickou korekci skóre a tak jim pět minut před koncem zasadil další úder na solar střídající vedoucí mužstva Vlastimi Mikulenka. Ve vápně hostí byl faulován pronikající Jaromír Vorel a následovala penalta. K té se postavil právě Mikulenka a střelou k levé tyči Novotného branky zvýšil na 6:0. Tento stav vydržel až do posledního hvizdu hlavního rozhodčího a hosté ze Ševětína, tak odjeli z Protivína s nepopulárním kanárem.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Ondřej Prášil (hráč): "Výhra 6:0, to je jednoznačný výsledek. Ve druhém poločase jsme naší aktivitou získali převahu na svou stranu, dominovali jsme. Ale celkově to nebylo tak jednoduché... Měli jsme za sebou sérii bez vítězství, takže za výhru jsme moc rádi. Do sestavy kola koho jiného než Honzu Moravce, který dal pět gólů."

SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Začátek byl docela vyrovnaný. Po čtvrt hodině hry jsme dostali gól, když jsme všichni až na pomezního mysleli, že je Moravec v ofsajdu. Druhá branka padla po naší chybě v obraně, kdy propadl míč do vápna po centru z pravé strany. Poločas nakonec 3:0. Ve druhé půli jsme dostali další tři branky, jednu z penalty. My jsme si moc šancí, až na pár střel zpoza vápna nevypracovali. Domácí byli lepší a zápas by nejspíš zvládli i bez podpory rozhodčích, která byla chvílemi dost znatelná, ale k tomu už mi přijde zbytečný se vůbec vyjadřovat."



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - R. Vojta [-] , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , M. Fiala [-] (78. V. Mikulenka [-] ) , D. Růžička [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (72. J. Slavíček [-] ) -

SK Ševětín
L. Novotný [-] - P. Mohamed [-] (72. M. Beznoska [-] ) , Z. Sváta [-] , L. Kupec [-] - J. Bohoněk [-] , D. Klapuš [-] (38. J. Ludvík [-] ) , R. Novotný [-] (63. J. Švejda [-] ) , P. Novotný [-] , T. Valta [-] - V. Kříha [-] , T. Hindy [-] -

ŽK: 38. J. Vorel - 30. L. Kupec , 62. J. Ludvík , 74. T. Valta , 84. J. Švejda , 85. L. Novotný .
Hráči zápasu: J. Moravec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Polák Jiří - KRAUSKOPF Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.