Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč se po výhře nad Planou vrátila na druhé místo


Branky


0

Nad Planou se pomalu zavírá hladina Krajského přeboru. Z devíti jarních zápasů uhráli domácí pouhé dva body. V derby se Želčí se jim nepodařilo zachytit úvod druhé půle a nakonec z toho byla vysoká porážka 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal hosty Sokolt

V Plané nad Lužnicí se hrálo derby, ke kterému zavítal soupeř ze Želče. Oba týmy se nacházejí v odlišných pozicích. Zatímco hosté bojují o umístění mezi nejlepší trojicí Krajského přeboru, domácí jsou na úplném chvostu tabulky a na patnáctý Ševětín ztrácejí pět bodů.

 

Samotné utkání začala oboustranně vyrovnaně bez vážnější šance. V 8. minutě se na pravé straně uvolnil domácí Do Trung, ale tak dlouho se rozmýšlel jestli vystřelit nebo přihrát, až z toho bylo něco mezi a míč putoval do boční sítě. V 19. minutě přišel dlouhý výkop Hovorky za míčem se tlačil Sokolt, brankář Fajfrlík skákavý míč vyrazil, k dorážce se dostal Šváb, ale jeho lob skončil na břevně domácí branky.

 

Ve 26. minutě chyboval v rozehrávce jeden z domácích obránců. Míče se zmocnil Kukučka a šel sám na Fajfrlíka, ten si však s jeho střelou poradil a vyrazil ji na rohový kop. Na druhé pak centru z levé strany nebezpečně hlavičkoval Posinger, ale jeho pokus šel mimo tři tyče. A za další minutu přišel další centr z levé strany, tentokrát se k hlavičce dostal Trčka, ale míč poslal přesně do připravených rukavic brankáře Hovorky.

 

 

Ve 32. minutě se dostal do vápna hostí Novotný, zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Kukučku. Ten ovšem vyprášil rukavice brankáře Fajfrlíka a následnou tvrdou dorážku Novotného opět zlikvidoval výborný Fajfrlík. Kapituloval až o minutu později, když se znovu tlačil do zakončení Novotný. Fajfrlík míč jen vyrazil a dobíhající Sokolt uklidil balon do sítě – 0:1. Želeč měl více za hry, ale do poločasu zůstalo skóre neměnné.

Planá ve druhé půli odpadla a Želeč je potrestala čtyřmi góly

Domácí chtěli nastoupit do druhé půle s cílem vyrovnat, ale po šesti minutách jejich plány zhatil hostující Šváb. Kukučka vhodil rychle aut a Šváb sám před brankářem Fajfrlíkem nezaváhal – 0:2. Hosté kontrolovali hru drželi domácí daleko od své branky. Po hodině hry pak přidali třetí branku. Sokolt dloubl míč mezi obránce, ten si připravil ke střele Rabiňák a jeho střela za přispění tyče skončila v síti – 0:3.

 

 

Třetí branka definitivně zlomila domácí hráče a utkání se pak spíše dohrávalo. Bohužel pro domácí hosté jim v závěrečných minutách přidali ještě další dvě branky. Nejprve se po prostrčení Rabiňáka přesně trefil na zadní tyč Bosnyak. A o další minutu později se po přihrávce Froňka přesně trefil Kukučka. Želeč si tak zaslouženě odvezla z Plané všechny body po výhře 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "První poločas byl od nás odehraný takticky dobře, byly i šance, ale do šaten jsme šli bohužel s výsledkem 0:1. V druhém jsme na to bohužel už nenavázali, docházeli nám síly a to vyústilo v Želečský brankostroj. Bylo znát, že měli na lavičce 5 lidí, a je potřeba říci, že velice kvalitních 5 lidí. Pro nás bohužel debakl v tomto sousedském derby a před docela pěknou návštěvou, ale zase nutno říct, že Želeč měla ještě další šance. Od nás to byl tragický výkon. Klukům z Želče gratuluji."

TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "První poločas byl vcelku vyrovnaný do vedení jsme se dostali po půl hodině hry. Druhý poločas pak rozhodly dva rychlé góly a po třetí brance domácí hráči rezignovali. Zápas jsme pak dohráli v klidu a došli si pro tři body."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , Z. Handrejch [-] (71. F. Drtina [-] ) , L. Anděl [-] , M. Janovský [-] - J. Pospíchal [-] , J. Trčka [-] (64. L. Uhlíř [-] ) , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - T. Štiak [-] , L. Švec [-] (46. M. Široký [-] ) -

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - J. Holub [-] (64. V. Podroužek [-] ) , M. Sokolt [-] (80. F. Froněk [-] ) , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] (72. J. Bosnyak [-] ) , J. Švec [-] (54. J. Rabiňák [-] ) - R. Novotný [-] (61. P. Janošík [-] )

ŽK: 44. L. Anděl - 45. R. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaštánek Libor - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.