3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:15

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji bral tři body Písek B


Branky


59. F. Vaněk , 82. M. Held , 84. D. Votava
0

Důležitý zápas se hrál u Otavy, kde se potkaly týmy ze spodku tabulky. Tři body si připsali domácí hráči, když rozhodli o výsledku zápasu ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance se střídaly na obou stranách, ale diváci se branek nedočkali

V sobotu zavítal na hřiště Písku soupeř z Dačic. Oba týmy se nachází ve spodní části tabulky a oba potřebují body jako sůl. V posledním kole se zadařilo Dačicím, které doma porazili Ševětín, naopak Písek B na domácím hřišti nestačil na zkušené hráče Želče.

 

Oba týmy vstoupily do zápasy bez zábran. Už ve 2. minutě se řítil sám na domácího brankáře Varyše hostující Toman, ale potvrdil formu z posledních kol a svou šanci neproměnil. Písek přišel s odpovědí v 5. minutě, když si na centr Vaňka naběhl na zadní tyč Keclík a nastřelil tyč. K odraženému míči se dostal Václavík, který prostřelil Zejdu, ale na brankové čáře vyhlavičkoval míč Vacuška.

 

Další šance přišla pro hosty po rohovém kopu, když si na míč naskočil Kněžíček, ale míč se snesl jen na břevno domácí branky. Na začátku 8. minuty poslal krásnou kolmici z hlouby pole za domácí obranu Celý na rozběhnutého Šimánka, který šel sám na Varyše, ale ani jemu se nepodařilo překonat domácího brankáře. Plodnou desetiminutovku na šance pak zakončil domácí Vaněk, který zkoušel technickou střelou zaskočit brankáře Zejdu, ale míč se ke smůle domácích snesl těsně vedle levé tyče.

 

Iniciativu hry pak přebrali domácí hráči, kteří se častěji tlačili před hostující branku a brankář Zejda měl plné ruce práce. V 19. minutě se dostal míč k Velek a ten v gólové šanci nastřelil tyč, následně se balon odrazil ke Stráskému, který trefil přesně prostor, kde byl připravený Zejda. Ve 25. minutě se po dalším rohu Vaňka dostal k zakončení Keclík, ale mířil přesně do přichystaných rukavic brankáře Zejdy.

 

 

Dačice se dostali na dostřel domácí branky, až ke konci prvního poločasu, kdy v krátkém sledu zahrávali čtyři rohové kopy, ale ani jeden nenašel adresáta v černém dresu. Ve 41. minutě pak měli hosté možnost přečíslení 2 na 1. Točík nakonec zakončil celou akci nepřesvědčivým zakončením, které skončilo mimo tři tyče brankáře Varyše. Doslova nemožné pak neproměnil domácí Velek, který byl zcela osamocen na zadní tyči, ale svou hlavičku nenasměroval do odkryté dačické svatyně. Do kabin se i přes řadu šancí na obou stranách šlo za bezbrankového stavu.

 

Domácí zlepšili koncovku a

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Do první střelecké příležitosti se dostali hosté, ale střela Točíka z hranice vápna skončila nad domácí brankou. Na druhé straně to zkoušel z přímého kopu Váchal, ale i jeho pokus skončil nad brankou. V 53. minutě se uvolnil přes hostujícího obránce Vaněk, ale zakončení bylo nepřesné.

 

Domácí měli více ze hry a po necelé hodině hry se dočkali úvodní branky. V 59. minutě poslal pasem za obranu Váchal rozběhnutého Vaňka a ten ranou na zadní tyč poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté po inkasované brance hru vyrovnali, ale druhé brance byli blíže domácí hráči. Na pravé straně pláchl prakticky přes celé hřiště Hrachovec a dostal se až před brankáře Zejdu, ale se zakončením naložil prach bídně. V 76. minutě se dostal za obranu hostí znovu Vaněk, ale tentokrát poslal svůj střelecký pokus těsně vedle zadní tyče.

 

V 78. minutě zahrával hostující Krtek standardní situaci, jeho centr prodloužil na zadní tyč Točík a Šimánek uklidil míč do sítě. Bohužel pro hosty z ofsajdového postavení a tak pokračovala hra za stavu 1:0 pro domácí. Dačice ve snaze vyrovnat vrhly všechny síly do útoku a jejich otevřenou obranu domácí Písek stihl do konce zápasu dvakrát potrestat.

 

 

Nejprve v 82. minutě rozehrál Vaněk rohový kop na krátko na Helda ten křižnou ranou na zadní tyč pojistil těsné domácí vedení 2:0. Za další dvě minuty pak postupoval z poloviny hřiště sám na Zejdu Votava zkušeně uklidil míč do sítě potřetí. Dal tak výsledku definitivní podobu 3:0 pro Písek B.



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Do utkání vstoupili lépe hosté,ale brankář Varyš jejich šance vychytal. Poté také domácí si vytvořili řadu šancí, nastřelili tyče, ale branka Dačic byla zakletá.Teprve ve druhém poločase začali domácí dávat branky a zaslouženě zvítězili. Škoda dalších nevyužitých šancí."
"Hned od začátku se střídaly šance na obou stranách, ale zůstaly bez využití. Hrál se takový neurovnaný fotbal plný nepřesností a ztrát. Po poločase Písek přidal a odměnou mu byla vedoucí branka. Poté jsme vyrovnali, ale pro asi těsný ofsajd gól neplatit. Snažili jsme se o vyrovnání, ale soupeř naopak přidal dva góly do naší otevřené obrany a zaslouženě zvítězil. Tentokrát měl náš výkon daleko i k průměru. Musíme se z toho poučit, jinak to proti Katovicím nedopadne dobře."



Sestavy


FC Písek B
L. Varyš [-] - P. Velek [-] - F. Stráský [-] (59. V. Hrachovec [-] ) - F. Vaněk [-] (87. L. Holub [-] ) , M. Held [-] , D. Václavík [-] , J. Váchal [-] (82. O. Hudák [-] ) , D. Votava [-] , P. Keclík [-] , J. Žurek [-] , M. Řežábek [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Brunner [-] (86. R. Máša [-] ) , P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , J. Nosek [-] , D. Vacuška [-] - D. Točík [-] (87. O. Svoboda [-] ) , M. Šimánek [-] - M. Toman [-] (59. M. Janák [-] ) - T. Jindra [-] , M. Krtek [-]

ŽK: 70. V. Hrachovec , 78. P. Keclík , 86. M. Held - 71. J. Brunner , 89. J. Nosek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Herzog Radek - ŠAFRÁNEK Petr, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.