1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blažečka vystřelil Oseku tři body dvě minuty před koncem


Branky


0

Důležité tři body pro Osek vystřelil kapitán týmu Libor Blažečka, který svou trefou rozhodl zápas s Třeboní. Domácí se tak v tabulce bodově dotáhli na svého pondělního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí = bez branek

V dohrávce 23. kola zavítala Třeboň do Oseka. V zápase se hrálo o šest bodů, kde měli tabulkově lepší výchozí pozici hráči z lázeňského města, kteří byli v tabulce před domácími o tři body.

Třeboň udělala oproti sobotnímu zápas změnu na stoperském postu, kde z pracovních důvodů chyběl Cahyna, kterého nahradil Holý. Jako první zahrozili domácí ve 2. minutě, když si míč na rohu malého vápna našel Blažečka, ale střela mu vůbec nesedla a skončila v autu.

Jinak se hrál vyrovnaný zápas ve kterém měli opticky navrch domácí hráči, ale s centrovanými míči do vápna si hostující obrana dokázala poradit. V 15. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Carda, ale hlavičkoval nepřesně. Ve 24. minutě dlouhý výkop Skály prodloužil Průcha, ale včasným vyběhnutím odkopl míč do bezpečí před unikajícím Matouškem brankář Chaluš.

 

 

O chvilku později se tlačil k zakončení po dlouhém autu Průcha, ale míč v klidu sebral Chaluš. Na druhé straně po centru Blažečky střílel z otočky Řísky, ale branku netrefil. Na vyloženou však v první poločase diváci čekali marně a tak skončil poločas bez branek.

Tři body pro Osek vystřelil v závěru kapitán Blažečka

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Hrála se oboustranně vyrovnaná partie, kde chyběl větší klid ve finální fázi. Postupem času tak bylo jasné, že pokud některý tým získá tři body rozhodne o něm zřejmě jediná branka.

Tato předtucha se vyplnila v samotném závěru zápasu. Dvě minuty před koncem přišel dlouhý nákop na hostující polovinu. Třeboňský Holý míč nedokázal odvrátit před dotírajícím Hosnedlem, který se dostal k zakončení. Jeho střelu dokázal Skála vyrazit, ale na vápně byl první u míče dobíhající kapitán Oseka Blažečka, který prostřelil hostující brankáře – 1:0.

 

Hosté se v závěru na nic nezmohli a tak se mohli domácí hráči radovat z důležitých třech bodů. V tabulce se tak dotáhli na svého pondělního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Do zápasu s Třeboni jsem nastoupili ve stejné sestavě, jako před dvěma dny v Soběslavi. Tentokrát však odlišným herním projevem, kde byla vidět chuť a vůle po třech bodech. Od začátku jsme byli nebezpečnější a až na pár ojedinělých šancí hostí jsme soupeře k ničemu nepustili. Chtěli jsme body prostě víc a za dvě minuty 12 se nám podařilo zápas zlomit v náš prospěch. Byl to dobrý týmový výkon nad kterým o kousek výš vyčníval Kuba Říský."

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Zápas s Osekem byl o jedné chybě, kterou jsme bohužel udělali my. V prvním poločase jsme si vytvořili dvě gólové šance, ale neproměnili jsme je. Druhý poločas nepřinesl žádné šance a bylo to o nakopávání a bránění. V 88 minutě jsme neubránili dlouhý nákop a dostali jsme gól na 1:0 a prohráli jsme."



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Carda [-] , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , M. Krejčí [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] , J. Říský [-] (90. J. Hájek [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - L. Nekvinda [-] , M. Franěk [-] (19. J. Kučera [-] ) , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] , H. Holý [-]

ŽK: 52. J. Hoch , 65. R. Kuneš , 85. J. Brož - 58. J. Divoký , 81. J. Kopecký .
Hráči zápasu: L. Blažečka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sebera Filip - PŘIBYL Jan, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.