R. Pouzar 23. (p.)
V. Baščevan 79.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov otočil zápas s Hradcem a připsal si šestou výhru v řadě


Branky


23. R. Pouzar (p.) , 79. V. Baščevan - 4. M. Völfel
0

Ačkoli Rudolfov prohrával od 4. minuty zápasu po trefě Volfela, do půle odpověděl z penalty Pouzar a deset minut před koncem přiřkl tři body domácím Baščevan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volfel měl střelecký den, ale rozhodčí mu uznali jen jednu branku

V sobotu se na umělé trávě na Složišti představily týmy Rudolfova a Jindřichova Hradce. Domácí hráči po úvodních dvou jarních porážkách, naskočili na vítěznou vlnu a šestkrát v řadě si připsali tři body. Jindřichův Hradec se rovněž poslední kola zlepšuje a tabulkou pomalu stoupá do horní poloviny tabulky.

Lépe vstoupili do zápasu hosté z Hradce. Ve 4. Minutě zahrával Šenkýř rohový kop, k hlavičce se dostal Císař, který míč posunul na zadní tyč k neobsazenému Volfelovi a ten ranou pod břevno nedal Teringlovi šanci zasáhnout – 0:1. Rudolfov úvodní branka příliš nezaskočila a snažil se dostat do šancí kombinační hrou.

 

Po čtvrt hodině hry mohlo být srovnáno, do gólovky se natlačil Šindelář, který se dostal před brankáře Rešla, ale jeho přízemní střelu dokázal brankář hostí vyrazit. Rudolfov měl více ze hry, ale hosté měli bleskový přechod do útoku. V 20. minutě rozjeli hosté brejk, ale Kučera poslal před branku nepovedený centr, který skončil v rukavicích Teringla.

 

Z následného protiútoku tak přišel pro hosty trest. Tečovaný centr Hrbáče si chtěl sebrat brankář Rešl, který si křikl stopera Císaře. Jenomže mezi oba dva hráče se stačil nacpat Pouzar, míč vypíchl a pak se skácel k zemi. Těžko říct i z opakovaných záběrů, kdo z dvojice Rešl – Císař fauloval. Na tuto otázku nenašel při zápase podle gest odpověď ani rozhodčí Peterka, nicméně následoval pokutový kop. Míč si postavil Pouzar a střelou pod břevno srovnal na 1:1.

 

Za další minutu dostal hodně prostoru k zakončení domácí Kovačičín, ale jeho technická střela skončila těsně vedle levé tyče Rešlovi branky. Hosté zahrozili ve 27. minutě, když Černoch zahrával přímý volný kop. Jeho centr nasměroval na branku Chalupsky, Teringl míč tygřím skokem pouze vyrazil a dobíhající Volfel poslal míč do sítě. Bohužel pro hosty z těsného ofsajdového postavení a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Za další dvě minuty se na hranici vápna uvolnil hradecký Kučera a tvrdou střelou donutil k zákroku brankáře Teringla.

 

 

Ve 37. Minutě mohl poslat Rudolfov do vedení Baščevan, ale v těsné blízkosti nastřelil jen brankáře Rešla. Na druhé straně se po přihrávce od Beránka zkusil zakončení Votava, ale střílel nepřesně. Poločasový stav tak byl 1:1. 

V závěru rozhodl Baščevan

Druhý poločas začali oba týmy opatrně. V 50. minutě zahrozili domácí, když pelášil k brance hostí Kocina. Patičkou přiťukl Baščevanovi, ale jeho tečovaná střela prolétla těsně vedle Rešlovi branky. Jenomže to bylo po hříchu na delší dobu větší vzrušení pro diváky. Hra se odehrávala spíše mezi vápny a když už došlo na zakončení mohli zůstat oba brankáři v klidu.

 

 

Rozuzlení zápasu tak přišlo v 79. minutě. Míč se dostal z levé strany na pravou, kde se dokázal uvolnit Hrbáč a jeho skákavou přihrávku usměrnil do sítě Baščevan 2:1. Hosté z Hradce se ve zbytku zápasu snažili o vyrovnání, ale do vážnější šance se nedostali. Domácí si pohlídal závěr zápasu a po výhře 2:1 se kromě šesté výhry v řadě, posunuli v neúplné tabulce na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Úvod zápasu vyšel hostujícím, kteří se díky standardní situaci a nedůslednosti obránců prosadili po rohovém kopu, který byl tečován a nejrychleji se zorientoval Volfel. My jsme stihli vyrovnat po dvaceti minutách hry, když po akci Hrbáče s Prokešem prvně jmenovaný odcentroval, míč tečoval jeden z hostujících hráčů a po špatné komunikaci vybojoval svým důrazem penaltu všudybyl Pouzar. Sám Pouzar z penalty srovnal. Poté jsme převzali otěže zápasu do svých rukou a vytvořili si šance. Bohužel Šindelář ani Baščevan se neprosadili. Druhá půle přinesla sérií nepřesností a podle toho vypadal i hra, kdy se hrálo spíše od vápna k vápnu. Deset minut před koncem se po krásné individuální akce Hrbáče prosadil Baščevan a potvrdil tak svou dosavadní formu. Poté jsme si výsledek zápasu pohlídali a dovedli jej do vítězného konce. Zápas byl velice náročný a Hradečtí byli kvalitním soupeřem, který byl důrazný a rychlý. My jsme však potvrdili vítěznou formu a připsali si sedmou výhru za sebou."




Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Z. Kuna [-] , Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , J. Novotný [-] - J. Kovačič [-] , R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , J. Hrbáč [-] - V. Baščevan [-] (89. V. Vejvar [-] ) , L. Janák [-] (46. M. Kocina [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - V. Císař [-] , T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , M. Votava [-] , J. Chalupský [-] (78. V. Princ [-] ) , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] (85. O. Blažek [-] ) , V. Kučera [-] (42. L. Králíček [-] )

ŽK: 42. L. Janák , 45. J. Novotný , 60. M. Kocina , 78. J. Šindelář , 89. R. Pouzar - 67. V. Císař , 77. L. Králíček , 79. M. Votava .
Hráči zápasu: D. Ryneš , J. Hrbáč , J. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETERKA Marek - REISNER Jiří, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.