1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč po výhře nad Protivínem stáhla náskok vedoucí Soběslavi na 7 bodů


Branky


0

Želeč si ve třech dnech připsala šest bodů a stejný počet vstřelených branek. V zápase s Protivínem ji stačila jediná trefa, o kterou se krátce po změně stran postaral Radek Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl

V pondělní dohrávce přivítala Želeč na svém hřišti Protivín. Oba týmy byly v podobném rozpoložení, protože si o víkendu s chutí zastřílely. Domácí dokázali vyhrát derby v Plané 5:0. Hosté z Protivína vstřelili ještě o jednu branku více, když doma vyprášili Ševětín 6:0 a o pět branek se postaral Jan Moravec. Želeč měla v případě vítězství možnost stáhnout vedoucí Soběslav na 7 bodů.

 

Zápas začal oboustranně vyrovnaným dojmem a oběma týmům značně komplikoval situaci silný vítr. Jako první zahrozili hosté, v 5. minutě se dostal do střelecké pozici z levé strany Zbyněk Vorel, jeho střela z dvaceti metrů však skončila těsně vedle. Domácí se zkoušeli prosadit dlouhými pasy za protivínskou obranu a moc nechybělo, aby pas Kosobuda neskončil samostatným nájezdem Švába. Celou situaci však přerušil včasným vyběhnutím brankář Hanus.

 

V 16. minutě propadl za domácí obranu dlouhý nákop z poloviny hřiště. K míči se dostal Jaromír Vorel a jeho střela z úhlu skončila na tyči Hovorkovi branky. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden tým se delší dobu nedostal do vážnějšího zakončení.

 

 

Druhou polovinu první půle měli více ze hry domácí. Po půl hodině hry sklepl Šváb míč na hranici velkého vápna Švecovi, ale ten pálil vysoko nad. Pět minut před koncem první půle se po přihrávce z levé strany ocitl sám před brankářem Hanusem Novotný, ale hostující brankář byl včas pod nohami domácího útočníka a míč chytil. Poločas tak skončil bez branek.

Na začátku se trefil Novotný a zajistil domácím tři body

Co se domácím nepodařilo na konci poločasu prvního, podařilo se na začátku poločasu druhého. Ve 48. minutě si naskočil na rohový kop Rabiňáka Radek Novotný a domácí šli do vedení – 1:0. Želeč po vstřelené brance kontrolovala hru a hosty z Protivína držela na distanc od branky střeženou Petrem Hovorkou.

 

Domácí drželi míč častěji na svých kopačkách, ale hra směrem dopředu byla místy uspěchaná a hodně nepřesná. Na další šanci si tak museli diváci počkat do 60. minuty, kdy po dalším rohovém kopu Rabiňáka pálil pohotově z otočky Sokolt, ale Hanus byl připraven. V 71. minutě se dostal přes dva hostující obránce Novotný, kličkou se zbavil i brankáře Hanuse, ale míč směřující do odkryté branky stihl odkopnout vracející se Mikulenka.

 

 

Želeč si hlídala jednobrankový náskok a Protivínu se nedařilo založit kloudnou útočnou akci. Brankář Hovorka tak mohl zůstat v závěrečných minutách v klidu a Želeč se po zisku tří bodů přiblížila vedoucí Soběslavi na rozdíl sedmi bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "Hrál se v celku vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli více ze hry my. Po změně stran jsme se dostali do vedení a i když se Protivín snažil o vyrovnání do vážnější šance se nedostal. Naopak jsme mohli ve zbytku druhého poločasu přidat další branky, ale střelecky se nám nedařilo. I tak tři body zůstaly doma."




Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (90. F. Froněk [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , O. Kosobud [-] - J. Holub [-] (56. T. Kukučka [-] ) , J. Rabiňák [-] (74. P. Janošík [-] ) , Z. Šváb [-] (77. M. Šindelář [-] ) , M. Sokolt [-] , J. Švec [-] - R. Novotný [-] (86. J. Bosnyak [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , J. Vojík [-] (40. j. Honzík [-] ) - M. Fiala [-] , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (58. P. Burda [-] ) , P. Sládek [-] (80. T. Janeš [-] ) -

ŽK: 45. R. Novotný , 45. J. Rabiňák - 42. R. Vojta , 56. J. Vorel , 77. P. Burda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - ŠAFRÁNEK Petr, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.