0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek B si odvezl ze Ševětína všechny body


Branky


0

V dalším důležitém souboji týmů ze spodku tabulky bral body Písek B. Ten se dvakrát prosadil v prvním poločase a připsal si druhé vítězství v řadě bez inkasované branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v poločase do dvoubrankového náskoku

V pondělí se dohrával zápas v Ševětíně, kam přijel Písek B. Domácí naposledy inkasovali šest branek v Protivíně a v domácím prostředí se chtěli bodově odrazit. Jenomže mladíci Pisku si pomalu zvykají na Krajský přebor a naposledy to pocítili Dačice.

 

Na těžkém terénu začali aktivněji hosté. Po pár minutách se dostal za domácí obranu Votava, ale sám proti Trnkovi svou šanci neproměnil ve vedoucí branku. Domácí hráči nezůstali pozadu. Hindy se uvolnil a z střelou z dvaceti metrů orazítkoval levou tyč Jevčákovi branky. Za další dvě minuty natáhl míč z pravé strany na střed hřiště Mohamed, přihrál Petru Novotnému, ale jeho střela levou šla těsně vedle.

 

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a do vedení šli po půl hodině hry hosté. Domácí vyváželi míč, ale na půlící čáře jej zachytili hosté. Následovala rychlá průniková přihrávka na rozběhnutého Votavu, ten celou akci ještě vyšperkoval, když přihrál míč Řežábkovi před odkrytou branku a ten neměl problém zavěsit – 0:1.

 

Domácí se snažili o rychlou odpověď, když Radim Novotný přihrál Hindymu, ale jeho střela z úhlu šla nad branku hostí. Před odchodem do kabin udeřili znovu hosté, domácí obrana propadla ve středu hřiště a Blažek se sám proti Trnkovi nemýlil – 0:2. 

Šance byly na obou stranách, ale branky už nepadaly

Hned na začátku druhé půle mohl vrátit do hry Bohoněk, když k němu doputoval míč na levou stranu, ale jeho levačka neposlala míč do odkryté branky, protože se stihl rychle přesunout brankář Jevčák. Hra domácích se zlepšila, ale branky nepřicházely. V 54. minutě se k odraženému míči dostal Radim Novotný, ale střela šal nad.

Po hodině hry o sobě dali vědět hosté, když na straně pláchl Říha, dostal se k zakončení, ale míč po zásahu brankáře Trnky skončil na tyči. V 70. minutě odcentroval z levé strany Bohoněk k zakončení přes hlavu se dostal Voneš, míč ještě usměrňoval do branky Hindy, ale Jevčáka pohotovým zákrokem zabránil míči v cestě do sítě.

 

V 79. minutě chyboval v rozehrávce domácí brankář Trnka, ale Velek z úhlu poslal míč přes branku. Za další minutu utekl na pravé straně Velek, našel před brankou nabíhajícího Říhu, ale ten střelou na dlouhou nohu nechal vyniknout brankáře Trnku. V 85. minutě se pak po centru z pravé strany ocitl v gólovce domácí Hindy, ale trefil přesně prostor, kde byl připravený brankář Jevčák. Ve zbytku zápasu se už nic nestalo a tak slavilo vítězství písecké mládí nad ševětínskou zkušeností.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Hrálo se nahoru dolů, soupeř měl hodně mladý tým a dělal nám problémy hlavně rychlostně. Po chybách ve středu a na kraji hřiště využili dva své brejky a dostali se v prvním poločase do vedeni 0:2. My jsme to nechtěli zabalit a tlačili jsme se dopředu, bohužel jsme ani jednu ze svých šanci nevyužili a bez gólu na body myslet nemůžeme, soupeř byl určitě hratelných, ale srazily nás naše chyby"

FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Hráči podali velmi dobrý výkon a po zásluze vybojovali vítězství.Jenom škoda dvou zranění Keclíka a Votavy."



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - L. Kupec [-] , P. Mohamed [-] , Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] - T. Valta [-] , P. Novotný [-] , J. Bohoněk [-] - T. Hindy [-] , R. Novotný [-] (83. J. Ludvík [-] ) - J. Švejda [-] (46. D. Voneš [-] )

FC Písek B
J. Jevčák [-] - P. Velek [-] - - M. Řežábek [-] , M. Říha [-] , F. Blažek [-] , J. Hrala [-] , J. Kinkor [-] , D. Václavík [-] , D. Votava [-] (65. F. Stráský [-] ) , P. Keclík [-] (50. O. Hudák [-] ) , J. Žurek [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - HOCH Karel, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.