Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě pro Rudolfov


Branky


0

Domácí hráči zvládli zápas proti poslednímu celku tabulky, i bez Radima Pouzara. Do sítě Plané nasázeli čtyři branky a hosté stihli v závěru už jen dvěma góly korigovat výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov v první půli dominoval

V sobotním odpoledni přivítal zvedající se Rudolfov poslední Planou nad Lužnicí. Hosté minulé kolo předvedli zmrtvýchvstání, když doma dorovnali tříbrankové manko s Osekem. Naopak domácí si zaslouženě odvezli všechny body z Protivína a připsali si třetí výhru v řadě. Domácí se v zápase museli obejít bez Radima Pouzara, který měl v posledních dvou zápasech střeleckou formu, když se prosadil hned třikrát.

 

Hosté z Plané chtěli do zápasu podle slov Tomáše Štiaka vstoupit koncentrovaně a Rudolfov potrápit. Jenomže jejich předsevzetí vzalo za své už ve 2. minutě zápasu. Kovačičín odcentroval z levé strany a na malém vápně uklízel míč do sítě zcela neobsazený Novotný -1:0. Domácí hráči měli více ze hry a tlačili se před branku brankáře Fajfrlíka. V 11. minutě mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně. Na dlouhý nákop z poloviny hřiště vyběhl do tmy brankář Teringl, kterého přehlavičkoval Široký, ale míč se snesl těsně vedle pravé tyče.

 

Po čtvrt hodině hry zahrávali domácí sérii čtyř rohovým kopů, ale ani z jednoho se další branka neurodila. O dvě minuty později si rychlou kličkou připravil míč ke střele Kovačičín, ale jeho střelu na bližší tyč dokázal Fajfrlík vyrazit na roh. Ve 22. minutě poslal krásnou přihrávku za obranu Kovačičín a Prokeš kličkou brankáři zvýšil na 2:0.

 

 

Rudolfov první poločas svého soupeře příliš do zakončení nepouštěl. Hosté hrozili pouze střeleckými pokusy z větší vzdálenosti, které příliš nevystrašili domácího brankáře Teringla. Poločasové skóre tak zůstalo 2:0.

Domácí si pojistili tři body v úvodu druhé půle

Druhý poločas začal úplně stejně, jako ten první. Hosté opět nezachytili vstup a domácí je potrestali brankou na 3:0. Po centru z levé strany se prosadil Hrbáč. Za další dvě minuty to zkoušel z dálky s chutí hrající Kovačičín, ale jeho střela prosvištěla mimo tři tyče. Planá mohla snížit po rohovém kopu, ale Široký poslal svou hlavičku jen do tyče.

 

Jinak pokračoval zápas podle předepsaného scénáře, ve kterém diktovali tempo hry domácí hráči. Ti po hodině hry přidali čtvrtou branku. Kombinaci Hrbáče s Šindelářem zakončil přesnou rybičkou Baščevan – 4:0. Ačkoli si domácí fanoušci přáli zakončit utkání nepopulárním bůrem pro soupeře, domácí poněkud polevili v koncentraci a do hry se dostali i hostující hráči.

 

Jenomže tentokrát se nekonaly žádné střelecké dostihy, jako minulý víkend s Osekem. V 79. minutě se střelecky prosadil Do Trung, i když za svůj gól může poděkovat spíše brankáři domácích Teringlovi. A za další dvě minuty byl ve vápně podržen hostující Trčka a následovala penalta. Míč si postavil sám faulovaný Trčka a bezpečně proměnil – 4:2.

 

 

Více toho domácí Plané nedovolili a čtvrtou výhře v řadě se posunuli v tabulce na páté míst. Plané na posledním místě tabulky naopak začíná pomalu ujíždět vlak. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "Chtěli jsme zápas na Rudolfově hrát jinak než předešlé zápasy, ovšem gól v 2. minutě nám to zhatil. Domácí nás kombinačně přehrávali a nedovolili takřka nic. O poločase jsme si něco řekli, ale gól na 3:0 snad ve 30.sekundě je až do nebe volající!!! Domácí hráli v pohodě a paradoxně jejich další gol nás "probral", pod dojmem, že horší už to být opravdu nemůže. Povedlo se dát dvě branky a další šance byly, ovšem nekoncentrovanost na začátku obou poločasů rozhodli o naší další prohře. "



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] (46. V. Dvořák [-] ) - Š. Prokeš [-] (90. M. Kocina [-] ) , J. Hrbáč [-] , J. Kovačič [-] , L. Janák [-] (72. M. Pexa [-] ) - V. Baščevan [-] (77. V. Vejvar [-] ) , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , Z. Handrejch [-] , T. Štiak [-] , M. Janovský [-] - L. Švec [-] (88. M. Jílek [-] ) , J. Pospíchal [-] (72. D. Římanek [-] ) , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - M. Široký [-] (72. R. Voneš [-] ) , J. Trčka [-]

Hráči zápasu: J. Kovačič , J. Hrbáč .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Kaštánek Libor - JAROLÍM Jiří, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.