0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfovu stačilo dvacet minut, aby rozhodl o své třetí výhře za sebou


Branky


0

Teprve druhou porážku před domácími diváky zaznamenal nováček z Protivína. Hosté z Rudolfova měli výborný vstup do zápasu a tři rychlé branky v úvodu zápasu rozhodli o jejich snadném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov měl výborný vstup do zápasu, který vyjádřil třemi góly

Rudolfov se po nepovedeném vstupu do jarní části naladil na vítěznou vlnu a poslední dva zápasy získal plný počet bodů. Domácí hráči chtěli zapomenout na minulé kolo, kdy špatným vstupem do utkání nechali všechny body v Oseku. 

 

Takové malé dejavue prožili domácí hráči i v zápase s Rudolfovem. Od úvodních minut byli aktivnější hosté a po deseti minutách hry se dočkali vedoucí branky. Hosté rozehráli standardní situaci na půli hřiště na krátko, Pouzar krásnou kolmicí vyslal po lajně rozběhnutého Proška, který překvapil Hanuse střelou šajtlí na bližší tyč - 0:1. Domácí kontrovali výpadem na pravé straně, kde se uvolnil Rothbauer a centrem hledal ve vápně nabíhajícího Jaromíra Vorla, který střílel nad. V 15. minutě si potáhl míč do středu hřiště Kovačičín, posunul Pouzarovi, kterému míč pěkně poskočil do kroku a utěšenou ranou pod břevno nedal Hanusovi šanci - 0:2. 

 

Domácím se vůbec nedařilo, naopak na druhé straně se opět do zakončení tlačil Pouzar, ale jeho střela z hranice skončilo mimo tři tyče. Rudolfov byl zkrátka lepším týmem a svou převahu korunoval třetím gólem. Ve 27. minutě předli hosté krásnou akci, když Hrbáč poslal po levé straně rozběhnutého Baščevena, ten míč posunul k Janákovi, který si všiml, že je brankář Hanus venku z branky a chytrým lobem zvýšil na 0:3. Třetí gól domácí hráče definitivně srazil do kolen a první půle se dohrála s klidem.

Ve druhé půli už se jen otřásly břevna na obou stranách

Druhý poločas se hrála vyrovnanější partie a po čtvrt hodině mohl domácí diváky rozradostnosti Rothbauer, když se k němu dostal odražený míč a jeho utěšená rána z dobrých třiceti metrů skončila na břevně. Brankář Terignl by s největší pravděpodobností plachtil vzduchem zbytečně. Ve druhé půli se domácí hráči, přeči jen častěji tlačili do zakončení, ale chyběla větší kvalita ve finální fázi. 

 

Navíc bylo třeba dávat si pozor neusátle na nebezpečné hosty, kterým narozdíl od domácích vycházela kombinace. Ve druhém poločase se však diváci už dalších branek nedočkali. Poslední slovo mohli mít hosté. Nejprve po rozehraném rohu vypálil tvrdě Kovačičín a jeho rána do břevna div nezbořila bránu. Akce pokračovala a míč se dostal k Pouzarovi, ale ani jeho střela neskončila gólem. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostí v poměru 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Ondřej Prášil (hráč): "O výsledku zápasu bylo rozhodnuto prakticky po 20 minutách hry, kdy jsme inkasovali tři branky. Zbytek zápasu se pak dohrával spíše z povinnosti, protože nám se v utkání vůbec nic nedařilo."




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , M. Brož [-] , J. Vojík [-] (65. D. Růžička [-] ) , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , J. Vojta [-] , R. Vojta [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-] -

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] (80. V. Vejvar [-] ) , Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] - V. Baščevan [-] (61. J. Šindelář [-] ) , J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-] (88. V. Dvořák [-] ) - R. Pouzar [-] , L. Janák [-] (73. M. Kocina [-] )

ŽK: 30. O. Prášil - 18. R. Pouzar , 23. D. Ryneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - DUNOVSKÝ Karel, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.