V. Uher 1.
M. Požárek 29.
V. Uher 38.
V. Uher 41. (p.)
4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Narozeninová párty Uhera skončila hattrickem v síti Třeboni


Branky


1. V. Uher , 29. M. Požárek , 38. V. Uher , 41. V. Uher (p.)
0

Třeboni se na jaře nedaří střílet branky. Počtvrté vyšla střelecky naprázdno a navíc teď schytala i čtyři branky na cestu od Katovic. Nejpilnější střelcem byl domácí útočník Vladimír Uher, který zaznamenal hattrick a dal si tak pěkný dárek k narozeninám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslavenec Uher exceloval hattrickem

Trenérské duo Malý – Kříž opět vsadilo na osvědčenou sestavu. Zato hostujícímu kouči Procházkovi chyběli v základní sestavě Cahyna a Holzepl. Na post levého beka se postavil náhradní gólman Kopecký.

Mužstvo Katovice rozehrálo ofenzivní part již v samém začátku. Sotva se dostali po rozehrávce třeboňských k míči, poslal Hajdušek křižný pas na levé křídlo. Hostující obrana odvrátila míč pouze k Uherovi a na jeho ránu pod břevno byl Jakub Skála krátký – 1:0. Povedený začátek dal ráz celému zápasu. Třeboň se sice snažila, ale domácí defenzíva v čele s gólmanem Švehlou pracovala spolehlivě. Naopak útočné duo Uher – Požárek neustále zatápělo obraně hostí.

 

Ve 27. minutě o sobě dal vědět benjamínek Miklas. Z poloviny hřiště potáhl míč a předložil jej Požárkovi. Ten sám před brankářem Skálou nezaváhal a poslal domácí do vedení 2:0. O deset minut později předvedly Katovice brejk jako z fotbalové učebnice. Hosté kopali druhý roh za sebou. K odraženému míči se dostal v hloubi vlastní poloviny Zoubek, ustál dva nedovolené ataky hostí a sprintem přenesl hru před branku Třeboně. Jeho přihrávku sice Požárek nasměroval do Skály, ale na dorážku Uhera již byl třeboňský gólman krátký – 3:0. Snový poločas završil oslavenec Uher svým třetím gólem, když bezpečně proměnil penaltu po naprosto zbytečném podkopnutí Požárka v rohu pokutového území – 4:0.

Druhý poločas se dohrával z povinnosti

Druhý poločas již nenabídl přítomným divákům natolik strhující podívanou, jako první část zápasu. Domácí mužstvo hru kontrolovalo, hosté na otočení vývoje neměli sílu. Přes několik nadějných šancí domácí další branku nepřidali a jelikož se Třeboň ve druhém poločase nedostala do žádné větší šance, skončilo utkání výhrou Katovic 4:0.

 

ZDROJ: www.fotbal-katovice.cz, kde naleznete další info o katovickém fotbale



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
webové stránka SK Otava Katovice: "Se započtením podzimu jsme vyhráli posedmé za sebou. Naši hráči hrají pohodě, v útoku se nám daří. Pozitivem zápasu s Třeboní je skutečnost, že příležitost dostali všichni kluci. Nyní se soustředíme na zápas v Ševětíně. Jsme si samozřejmě vědomi toho, že s každým dalším vyhraným zápasem se zárověň blíží ten, který prohrajeme. Ale chceme v Ševětíně vyhrát a z druhé pozice o týden později vyzvat doma lídra soutěže ze Soběslavi."

TJ Jiskra Třeboň
Ondřej Cahyna (hráč): "Zažili jsme výsledkově nejhorší zápas sezony. Do Katovic jsme přijeli s velmi kombinovanou sestavou, kdy nastoupili kluci z béčka a dorostu. Navíc na levém beku nastoupil náš druhý brankář. To se podepsalo i na výsledku zápasu. Od první minuty jsme prohrávali po našich hrubých chybách a vše šlo z kopce. Nebýt brankáře Skály, možná jsme odjeli z daleko větším výpraskem. Potřebujeme se dát dohromady a urvat vítězství. Kvalitu máme, ale trápí nás zranění."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , J. Matas [-] (43. R. Kočí [-] ) , L. Horejš [-] (75. O. Koutský [-] ) - J. Miklas [-] , M. Repa [-] , K. Cibulka [-] (53. J. Schánělec [-] ) , D. Zoubek [-] (63. M. Hromíř [-] ) - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - J. Schneider [-] (73. M. Podsclan [-] ) , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , T. Havlík [-] , M. Průcha [-] (49. J. Veselý [-] ) , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] , H. Holý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 62. D. Zoubek , 74. M. Hromíř - 40. D. Kodras .
Hráči zápasu: M. Požárek , V. Uher .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - KRČÍN Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.