1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:15

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci Písku jako první porazili na jaře rozjetou Hlubokou


Branky


0

Z první jarní výhry se radoval tým Písku B. Ten dokázal opět s velmi mladou sestavou porazit doposud druhý nejlepší tým jara Hlubokou. Jediným střelcem utkání byl sedmnáctiletý David Votava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votava poslal domácí do vedení

Do Písku přijela Hluboká, která se na jaře pyšní velmi dobrou formou, když v úvodních čtyřech kolech ztratila body jen za remízu v Olešníku. Opačně na tom jsou hráči Písku B, kteří do soboty získali pouhý jeden.

 

Písecké béčko nastoupilo do zápasu opět s velmi mladou sestavou. Aktivně vstoupila do zápasu Hluboká, když se už v první minutě dostal po sklepnutí Valenty do gólové šance Adam, ale levačkou poslal míč z prostoru penalty vysoko nad. O dvě minuty později zatáhl míč na pravé straně Křiváček. Jeho následný centr našel na zadní tyči Valentu, který z voleje poslal míč těsně vedle Jevčákovy branky.

 

Domácí hráči se dostali poprvé do zakončení v 7. minutě, když se ke střele dostal Velek, ale Brašnička jeho pokus nadvakrát skryl ve svých rukavicích. Hra se poté opticky vyrovnala, ale míč měli častěji na svých kopačkách zkušenější hosté. A když hosté nevěděli, jak si počínat v zakončení, ukázal jim jak na to domácí Votava. Václavík poslal kolmicí mezi beka do sóla Votavu a ten střelou kolem Brašničky rozvlnil síť – 1:0.

 

 

Hosté mohli odpovědět o tři minuty později. Němec našel pasem za obranou domácích rozběhnutého Valentu, ale jeho střela šla těsně vedle levé tyče Jevčákovy branky. Poslední šanci první půle měli opět Hlubočtí. Valenta našel před branou volného Taubera, ale tomu viditelně míč poskočil o drn a střela šla vysoko nad.

Písecký Jevčák pochytal všechny šance Hluboké

Do druhé půle musela Hluboká sáhnout ke změně brankáře, když si Brašnička odnesl nepříjemného koňara z prvního poločasu po nezaviněném střetu s Votavou.

 

Doslova obří šanci měl na noze v 55. minutě Lovička. Po akci Adama s Němcem, kdy druhý jmenovaný předložil míč před odkrytou branku Lavičkovi, ten ale trefil jen do prsou přesouvajícího se brankáře Jevčáka. O chvilku později centroval z levé strany Valenta, ale Tauberovi chyběli centimetry, aby dosáhl na míč.

 

Domácí hráči o sobě dali vědět po hodině hry. Po rohovém kopu se dostal odražený míč k Váchali, ale Valc jeho pokus dokázala vyrazit. Následná dorážka do tyče už byla navíc, protože přišla z ofsajdového postavení. Na druhé straně se individuálně prosadil Stráský, ale jeho střela skončila na tyči Jevčákovi branky.

 

V 70. minutě se po dlouhém nákopu Vacla dostal za obranu Adam, ale ani on proti Jevčákovi neuspěl. V závěru se Hluboká tlačila dopředu, ale ve finální fázi ji chyběla větší přesnost a klid. Na druhé straně se ze strany řítil sám na Vacla střídající Hrachovec, ale Vacl jeho zakončení dokázal vyrazit. Hluboká v závěru zahrozila ještě dvakrát ze vzduchu, ale Tauber, ani po něm Legdan svým zakončením brankáře Jevčáka nevystrašili. První jarní výhru tak slavil po vítězství 1:0 domácí Písek B.

Taubera, ale tomu viditelně míč poskočil o drn a střela šla vysoko nad.

 



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Hráči odvedli velmi kvalitní výkon,velkou bojovností dovedli zápas do vítězného konce,nad dobrým soupeřem,kterému se na jaře dařilo."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "V Písku by jsme gól nedali, ani kdyby se hrálo do neděle. Dokázali jsme si vytvořit několik šancí, hráli jsme skoro celý zápas na soupeřově polovině, ale bohužel nakonec si nevezeme ani bod. Nedá se nic dělat, budeme to muset napravit v neděli proti Protivínu."



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - O. Hudák [-] (63. F. Stráský [-] ) , P. Velek [-] - - D. Petřík [-] , D. Václavík [-] , J. Váchal [-] (87. L. Holub [-] ) , D. Uhlík [-] , D. Votava [-] (90. V. Peroutka [-] ) , J. Žurek [-] , M. Řežábek [-] (74. V. Hrachovec [-] ) , P. Keclík [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] (46. M. Lovička [-] ) - S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - Z. Stráský [-] , O. Němec [-] , I. Nitrianský [-] , J. Valenta [-] - T. Adam [-] (77. O. Krátký [-] ) , T. Křiváček [-] (46. A. Vacl [-] ) , T. Tauber [-] -

ŽK: 20. D. Václavík , 23. P. Keclík , 48. D. Uhlík , 90. V. Hrachovec - 62. T. Tauber , 81. O. Krátký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.