1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po výhře v Hradci zvýšila Soběslav náskok na čele tabulky


Branky


0

I přes nepříliš přesvědčivý výkon slavila Soběslav další tři body. V Jindřichově Hradci se o góly postarali oba útočnící hostí Dvořák a Šmídmajer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

Domácí hráči se minulé kolo dočkali první jarní výhry, když vyloupili Třeboň. Na vítězné vlně se pak vezou hráči Soběslavi, kteří vyhráli čtyřikrát v řadě. Naposledy porazili doma ve šlágru kola Čimelice. 

 

S ohledem na lepšící se formu domácího výběru trenéra Černocha se dal očekávat atraktivní duel. Na skvěle připraveném pažitu se hrál od úvodních minut aktivní fotbal, kde žádný z hráčů nešetřil krokem. Jako první zahrozili domácí. Po autovém vhazovaní Šenkýře, se dostal k centru z levé strany Koutný. V těžké pozici hlavičkou Chalupský, ale míč skončil na brankou hostujícího brankáře Kuníka. Po gólu pak volala další domácí akce, když přetažený centr vracel před odkrytou branku Šenkýř, ale Podráský odvrátil míč před Chalupským včas. 

Soběslav o sobě dala poprvé vědět po necelé čtvrt hodince hry. Kuníkův dlouhý nákop propadl až k nohám rozběhnutého Dvořáka, který halfvolejem poslal míč nechytatelně pod břevno - 0:1. V 18. minutě byli blízko brance domácí. Černoch zahrál přímý volný kop na přední tyč, kde míč tečoval Chalupský, ale ten se otřel jen o tyč Kuníkovi branky. Domácí byli přeci jen aktivnějším týmem a po zásluze se dočkali vyrovnání. Koutný se na půlící čáře zbavil dotírajícího Nohavy, čímž se mu otevřel prostor, který využil k zakončení. Jeho utěšené rána pak zapadla pod břevno a Kuník byl bez šance - 1:1. 

 

Hrál se dál náročný běhavý fotbal, ale bez větších šancí na obou stranách. Do kabin tak šly oba celky za nerozhodného stavu. 

Šmídmajer svou pátou jarní trefou rozhodl o výhře Soběslavi

Druhý poločas pokračoval oboustrannou vyrovnanou partií. Domácí se snažili napad soupeřovu rozehrávku a nutit je k dlouhým balonům a často se tak často pohybovala kolem středu hřiště. A tak opět s první vážnější akce udeřila Soběslav. Peltán našel přihrávkou středem osamoceného Šmídmajera. Ten se dostal s míčem do vápna, kde se zasekávačkou zbavil projíždějícího rychlíku Šenkýř a podél brankáře Rešla poslal hosty znovu do vedení - 1:2. 

 

Soběslav si tentokrát nevytvořila tolik šancí, jako v předchozích zápasech a do konce zápasu se musela strachovat o výsledek. V 76. minutě měl na kopačce vyrovnání Beránek, když k jeho nohám propadl odražený míč, ale z prostoru penalty a malého vápna pálil trestuhodně nad branku. Hráči Hradce se snažili o vyrovnání, ale do gólové šance se nedostali. Soběslav si závěr zápasu zkušeně pohlídala a dalším ziskem tří body si na čele tabulky vytvořila devíti bodový náskok na druhé Čimelice.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Asi náš nejhorší zápas na jaře. Naštěstí jsme to zvládli alespoň ubojovat. Hráli jsme bez nasazení, bez chuti a bez pohybu. Ale i takový vítězství má pro nás velkou váhu, že i když to nejde úplně fotbalově tak to zvládneme ubojovat.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (68. V. Císař [-] ) , O. Černoch [-] (86. L. Králíček [-] ) , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] (89. M. Novák [-] ) , R. Fischer [-] (56. V. Žalda [-] ) , P. Nohava [-] , J. Peltán [-] - J. Šmídmajer [-] (86. P. Janoušek [-] ) , M. Dvořák [-] (78. M. Mazouch [-] )

ŽK: 30. L. Podráský , 90. M. Kuník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koranda Tomáš - EIBL Lukáš, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.