2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice si připsaly druhou výhru v řadě


Branky


0

Domácí hráči si přivezli z Jindřichova Hradce vítěznou atmosféru a na domácím hřišti porazili Třeboň. Po trefě Hegenbarta, pojistil domácí výhru v nastavení střídající Řezáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hegenbart poslal domácí do poločasového vedení

Do Čimelic přijeli hráči z Třeboně povzbuzeni jasnou výhrou nad poslední Planou a na nějaký ten bodík pomýšleli i v tomto utkání. V podobně pozitivním rozpoložení byli, ale i domácí hráči, kteří si tři body přivezli z Jindřichova Hradce a v případě vítězství se mohli posunout na druhé místo. Utkání začalo oboustranným oťukáváním. Oba týmy vycházely ze zajištěných obran. Hosté se snažili o kombinační hru, která jim je vlastní, ale jejich snaha končila většinou před vápnem brankáře Slavíka nebo špatnou finální přihrávkou. O mnoho lépe se nevedlo ani domácím hráčům. Ti byli směrem dopředu přímočařejší a ve vápně důraznější, ale snaha Suchana nebo Hegenbarta brankou neskončila. 

Ve 35. minutě se po rychlé akci na pravé straně dostal míč k Matouškovi, který měl ve vápně v náběhu čtyři hráče, ale zmiňovaná finální přihrávka, byla achilovou patou týmu z lázeňského města. Slavík jeho přízemní centr ukryl ve svých rukavicích a svým výkopem rozjel gólovou akci. Propadnutý míč posunul Suchan do strany na rozběhnutého Hadáčka a ten přihrávkou po zemi našel ve vápně Hegenbarta, který se protlačil k zakončení a prostřelil brankáře Skálu - 1:0. Tento stav vydržel na ukazateli skóre, až do poločasové přestávky.

Řezáč pojistil v závěru vítězství Čimelic

Do druhé poločasu přišel na plac v dresu domácích zkušený Pávec a byl to právě on, kdo hned úvodu rozjel nebezpečnou akci. Po jeho přihrávce nebezpečně centroval Káš, jeho centr byl odvrácen přímo k nohám Pávce, který střelu z halfvoleje poslal těsně vedle Skálovy tyče. Domácí byli v úvodu druhé půle při chuti a po další přihrávce od Pávce se sám před Skálou objevil Suchan, ale jeho zakončení dokázal brankář hostí vyrazit na roh. V 69. minutě se dostal k odraženému míči domácí Fara. S ničím se nerozpakoval a tvrdou ranou směřující pod břevno, donutil brankáře Skálů míč vyrazit mimo nebezpečí. 

Hosté se snažili něco s vývojem zápasu udělat, ale nadále naráželi na organizovanou obranu, v čele s brankářem Slavíkem. Po pasu za domácí obranu se k zakončení chystal Nekvinda, ale včas mu stihl míč ukopnout, jeden z vracejících se obránců. Na druhé straně mohl z brejku přidat uklidňující druhý gól Svojše, ale jeho střela nebyla dostatečně razantní. Třeboň se dál tlačila dopředu za vyrovnáním, ale její tlak ke kýženému vyrovnání nevedl. Naopak jedno z jejich okének v defenzivě, potrestali druhý zásahem domácí. Hegenbart přetlačil v souboji Holého a vyslal do úniku Řezáče, který tvrdou ranou propálil Skálu a uzavřel zápasové skóre na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Začátek zápasu byl z naší strany opatrný a do šancí jsme se moc nedostávali. Měli jsme mírnou převahu, ale naše akce končili před vápnem soupeře. Až ve 35. minutě nám vyšla rychlá akce. Suchan vysunul do křídla Hadáčka, ten přízemním centrem ve vápně Hegenbarta, který z blízka nedal golmanovi šanci. Druhý poločas byl podobný, my měli víc míč na kopačkách, ale do šancí jsme se nedostávali, jen několik nebezpečných střel, se kterým si golman Skála poradil. Naopak Třeboň hrála jednoduše dopředu a hrozila z brejku, ale žádný z nich nedotáhla ani do pořádného zakončení. Až v 90. minutě vyhrál Hegenbart souboj s obráncem a předložil míč osamocenému Řezáčovi, který ranou z vápna do šibenice definitivně rozhodl o vítezství domácích."

TJ Jiskra Třeboň
Ondřej Cahyna (hráč): "Druhé naše vystoupení na půdě soupeře dopadlo úplně stejně, jako to první. Do zápasu jsme nevstoupili špatně a byli jsme rovnocenným soupeřem. Vypracovali jsme i několik náznaků šancí, asi stejně jako domácí. Jen s tím rozdílem, že naše finální přihrávka prostě neexistuje. Nebyli jsme schopni i z dobrých příležitostí ohrozit domácího brankáře. Paradoxně z jedné naší šance, jsme z protiútoku inkasovali úvodní branku. Druhý gól padl v poslední minutě, kdy jsme všechny síly vrhli do útoku. Je třeba, aby si každý hráč sáhl do svědomí a nehledal chyby u druhého. Zápas je za námi a je třeba se dobře připravit na Hradec. Doma chceme uspět za tři body."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , M. Fara [-] , M. Němec [-] , J. Viták [-] - M. Káš [-] (61. J. Svojše [-] ) , J. Hadáček [-] (68. V. Nosek [-] ) , P. Listopad [-] (46. P. Pávec [-] ) , M. Nekl [-] (82. K. Řezáč [-] ) - M. Suchan [-] (72. L. Hlavín [-] ) , V. Hegenbart [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - T. Maxa [-] , M. Franěk [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] (72. L. Nekvinda [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] (58. J. Kučera [-] ) , H. Holý [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 72. M. Suchan , 79. M. Nekl - 7. M. Franěk , 38. O. Cahyna .
Hráči zápasu: M. Němec , P. Pávec , V. Hegenbart , M. Káš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - TŮMA Vítězslav, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.