5:1
(3:0)
88. V. Princ
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Katovice nasázely Hradci pět branek


Branky


9. M. Repa , 14. D. Zoubek , 37. V. Uher , 51. M. Požárek , 74. D. Zoubek - 88. V. Princ
0

Katovice si na jaře připsaly třetí výhru. Tentokrát jejich jarní pohodu odskákal Jindřichův Hradec. Rozhodnuto o výsledku zápasu bylo prakticky do poločasu a svěřenci trenéra Černocha si nakonec odvezli domů nepopůlarního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice zadělaly na tři body už do během prvního poločasu

Exdiviznímu Jindřichovu Hradci se vstup do jarní části sezóny příliš nepovedl a proto se od začátku utkání snažil o první vítězství. Během prvních sedmi minut se domácí hráči pořádně nedostali do hry. Hosté v rozmezí páté až sedmé minuty kopali čtyři rohy za sebou, v našem vápně ale kraloval stoper Hajdušek. A naopak z první návštěvy Katovic před hostující brankou udeřilo. Před vápnem si přehodil na pravačku míč Repa a přesnou střelou k tyči nedal Rešlovi šanci – 1:0.

 

V 11. minutě mohli domácí vedení navýšit. Uherovo střelu Rešl lapil a hostující brankář vychytal i Požárka, který na něj zprava postupoval zcela sám. Neproměněné příležitosti, ale nemusely domácí soubor dlouho mrzet. Ve 14. minutě se opřel do míče z jedné Zoubek a s pomocí tyče krásně zvýšil naše vedení na 2:0. Stejný hráč nastřelil po půl hodině hry břevno.  Ve 37. minutě přišla další nádherná akce od domácích hráčů. Cibulka přesným pasem uvolnil za obranu Uhera a domácí útočník, ač nedovoleně tísněn, poslal míč za Rešlova záda potřetí – 3:0. Ve 41. minutě po Repově pasu přestřelil branku Miklas a to byla poslední šance, která se udála v první poločase. Katovice tak odcházely do kabin s pohodlným náskokem 3:0.

Druhá půle nabídla další tři branky

Do druhého poločasu provedl hostující kouč Černoch jednu změnu v sestavě a na hřiště vyslal Králíčka. A právě tento hráč se ve 47. minutě ocitl sám před Švehlou. Domácí gólman ale jeho kličku vystihl a míč lapil do svých rukavic. To byl hodně důležitý zákrok, hosté se mohli hned na začátku druhé půle vrátit do hry. Ovšem nevrátili a tak opět udeřilo na druhé straně. V 51. minutě vnikl do vápna Repa, vylákal na sebe hostujícího brankáře a na místo zakončení přihrál Požárkovi, pro kterého nebyl problém uklidit míč počtvrté do hostující branky – 4:0. Další branku mohl mladý útočník přidat v 64. minutě, ale jeho křižná střela jen těsně minula pravou tyč Rešlovy branky.

I za zdánlivě rozhodnutého stavu se bylo v závěrečné čtvrthodině na co dívat. V 75. minutě Zoubek levačkou přehodil Rešla a opět s pomocí tyče zvýšil vedení na 5:0. Ani za tohoto beznadějného stavu hosté nesložili zbraně a Černoch v 79. minutě střílel těsně vedle. Na druhé straně o dvě minuty později uvolnil Miklas Uhera, Rešl ale byl tentokráte úspěšnější. V 82. minutě Švehla lapil Koutného střelu. V 83. minutě Rešl výtečně vyrazil Miklasovu dělovku pod břevno. V 84. hlavičkoval po Cibulkově pasu nad Hajdušek. V 87. minutě chybělo Zoubkovi k hattricku pár centimetrů. Hosté se čestného úspěchu dočkali v 89. minutě, když se po dlouhém autu trefil hlavou přesně k tyči střídající Princ – 5:1. Katovice se tak potřetí na jaře radovali z plného počtu bodů.

 

ZDROJ: www.fotbal-katovice.cz, kde naleznete další info o katovickém fotbale



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
web SK Otava Katovice: "I ve třetím jarním zápase jsme zvítězili a s tím u nás samozřejmě panuje naprostá spokojenost. Zápas proti Jindřichovu Hradci rozhodla jak naše efektivita v zakončení, tak bezchybná obranná činnost. Momentálně jsme nejlépe střílejícím mužstvem soutěže. Nyní jedeme na hřiště třetí Želče a poté přivítáme další exdivizní celek z Třeboně. Naši fanoušci se tak mají opět na co těšit."

FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař (hráč): "Úvod utkání jsme začali velice aktivně, během několika minut jsme zahrávali několik rohových kopů a domácí jsme zamkli v jejich vápně. Bohužel jak je u nás na jaře už tradicí, nic z toho. Následně jsme z první střely domácích inkasovali, ujala se i jejich druhá střela a rázem to bylo 0-2. Když do poločasu přidali neskutečně efektivní Katovice třetí gól, bylo prakticky po zápase. Tentokrát se zápas nepovedl naší obraně, především středním obráncům. A jelikož jsme si nevytvořili po zbytek zápasu více než dvě brankové příležitosti, nemohli jsme pomýšlet na lepší výsledek."



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , L. Horejš [-] (71. R. Kočí [-] ) , J. Matas [-] (79. O. Koutský [-] ) , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , D. Zoubek [-] , M. Repa [-] , J. Miklas [-] - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] (76. V. Princ [-] ) , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , V. Císař [-] (46. L. Králíček [-] ) , R. Koutný [-]

ŽK: 32. D. Zoubek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kaštánek Libor - TUPÝ Petr, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.