0:2
(0:2)
18. O. Blažek (vl.)
37. M. Suchan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice si odvezly od Vajgaru všechny body


Branky


18. O. Blažek (vl.) , 37. M. Suchan
0

V souboji týmů z horní poloviny tabulky brali všechny body hosté z Čimelic. Jindřichův Hradec tak i podruhé v sezoně odešel ze souboje s Čimelicemi jako poražený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si do poločasu vytvořili dvoubrankový náskok

V souboji týmů z horních pater tabulky se očekával zajímavý duel. Domácí chtěli hráčům SIKA oplatit podzimní porážku i přesto, že jim z různých důvodů chyběla hned pětice hráčů základní sestavy (Císař, Beránek, Šenkýř T., Cettl, Chalupský). Čimeličtí zase chtěli zůstat v kontaktu s prvními dvěma mužtvy KP.

 

Zápas začal hned velikou šancí domácího Kučery, který se prodral do velkého vápna, ale tváří v tvář brankáři Slavíkovi v koncovce zklamal. Dobrý úvod domácí fotbalisty navnadil, měl míč častěji na svých kopačkách, snažil se o svou kombinační hru,avšak tato snaha končila většinou okolo šestnácky hostujícíh. Čimelčtí od úvodu hráli v pevném bloku, jeho zkušení fotbalisté byli na hru domácích velmi dobře připraveni. Jejich organizovaný výkon podpořil okamžik z 18. minuty kdy se nedohodli domácí Blažek s brankářem Rešlem při malé domů, a jejich nedorozumění skončilo laciným gólem v domácí brance - 0:1.

 

Hradecké hráče tento moment trochu přibrzdil, i přesto měl v 34. minutě ohromnou šanci na vyrovníní kapitán Koutný,který se po propadlém míči ocitl sám před Slavíkem, ovšem ten jeho přízemní střelu reflexivně vyrazil. A jak už to bývá, potvrdilo se staré pravidlo "nedáš-dostaneš". Hosté po akci z levé strany, střelou Suchana zvýšili své vedení do poločasu na 0:2. Tento stav vydržel, až do poločasové přestávky.

Slavík pochytal co se dalo, včetně Šenkýřovi penalty

Druhý poločas začal očekávanou aktivitou domácích, Ti viditelně zjednodušili hru a snažili se co nejvíce balonů dostat do hostujícího vápna a tam se poprat o kontaktní branku. Měli k tomu pár příležitostí, kdy ze standadtních situací měli pár závarů před Slavíkovou brankou. Ten však v součinosti se všemi obránci všechny nebezpečné situace vyřešili. Na výborně chytajícím golmanovi hostí si vylámal zuby postupně Kučera, Votava i Koutný.

 

Čimeličtí ve druhém dějství pokračovali ve velmi dobré obraně, a snažili se využít všechny možnosti k rychlým brejkům. Těch nebylo moc, a tak si hosté v druhém poločase vyjma přímého kopu který se otřel o břevno domácí branky další vyloženou šanci nevytvořili. Domácí svou nemohoucnost v koncovce dovršili v 86. minutě, kdy za sražení Beneše ve vápně měli možnost zahrávat pokutový kop. S tím však naložil obránce M. Šenkýř mizerně, a Slavík jeho střelu zneškodnil.

 

Obraz hry úplně neodpovídal konečnému výsledku, i přesto si zkušené mužstvo Čimelic připsalo druhou výhru v sezoně nad hradeckými hráči. Připsalo si první jarní body a upevnilo si třetí místo v tabulce.

 

Autor: Václav Císař



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař: "Domácí tým pokračoval v seriálu neproměněných šancí z předchozího utkání v Plané. Opět se nevyvaroval individuálních chyb a hlavně proto na první jarní body stále čeká. Další možnost bude mít v dalším utkání, kdy zajíždí do na jaře zatím stoprocentních Katovic."




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - V. Lorenc [-] , L. Králíček [-] , M. Völfel [-] (70. M. Votava [-] ) , V. Kučera [-] , J. Beneš [-] , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , J. Viták [-] , M. Fara [-] - V. Hegenbart [-] (83. L. Hlavín [-] ) , M. Káš [-] (69. V. Nosek [-] ) , J. Hadáček [-] (78. K. Řezáč [-] ) , M. Nekl [-] (66. P. Pávec [-] ) , P. Listopad [-] - M. Suchan [-] (72. J. Svojše [-] )

ŽK: 80. J. Svojše , 85. P. Listopad .
Hráči zápasu: V. Lorenc - F. Slavík , V. Hegenbart .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.