Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrčina na závěr sezóny rozdrtila krumlovské béčko


Branky


0

Předposlední report sezóny je z Horní Plané, která změřila své síly s krumlovským béčkem. Smrčina hrála o konečné třetí místo, Krumlov zase o pátou pozici. Souboj dvou starých známých měl ale jednoznačný vývoj. Domácí Horní Planá svého soupeře doslova smetla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schönkypl poslal Smrčinu do vedení

Domácí nastoupili v silné sestavě a bylo to hned znát. V 10. minutě totiž poslal Smrčinu do vedení Petr Schönkypl, jemuž pěkně prostrčil míč Radek Bauer – 1:0.

 

Netrvalo dlouho a domácí přidali druhou branku. Po střele Adama Kvasničky dorážel míč za záda Švece Petr Trančík. Smrčina tedy vedla 2:0!

 

Třetí branku přidal přesně po půl hodině hry utěšenou střelou Aleš Kvasnička a Slavoj si zadělával na debakl – 3:0.

 

Krumlovští si větší příležitost v první půli nevytvořili a když ani domácí Horní Planá branku nepřidala, tak první dějství vyznělo lépe právě pro Smrčinu, která vedla 3:0.

Na hostujících fotbalistech se začala projevovat únava z dopoledního zápasu

Ve druhém poločase Horní Planá prostřídala své hráče a za ty nastoupila celá lavička. Hostující tým byl unavený. A nebylo se čemu divit, bylo totiž vidět, že někteří krumlovští hráči měli dopolední zápas za dorost v nohou. Konkrétně šlo o Ješinu, Paráčka, Šáru a Štěpána.

 

Smrčina vstřelila čtvrtou brankou krátce po hodině hry, konkrétně na tabuli svítila 64. minuta, kdy dostal Lukáš Brůha zpětnou přihrávku na vápno, odkud propálil Švece – 4:0!

 

Na konečných 5:0 upravoval sedm minut před koncem Radek Bauer, který protlačil míč přes obránce a střelou k tyči uzavřel skóre.

 

Krumlovu ve druhém poločase docházely síly, a tak dopředu toho moc hráči Slavoje nevymysleli. Horní Planá tedy dokráčela k pohodovému vítězství 5:0 a zpříjemnila si dokopnou.

 

Smrčina se umístila na konečném třetím místě a béčko Slavoje o dvě místa pod svým sobotním soupeřem. Pro oba týmy, které dlouhá léta hrály 1.B třídu, je sezóna zklamáním. 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, hráč: Nastoupili jsme v silné sestavě. Druhý poločas se hodně střídalo a nastoupila celá lavička. A dala pojistky k vítězství. Na hostujících hráčích bylo vidět, že mají zápas v nohou a byli dost unavení, tak ani moc nehrozili. Zápas byl z mého pohledu dobrý a pak se šlo na pivo, kde jsme se rozloučili s ne moc dobrou sezónou.




Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - Z. Šlak [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , L. Brůha [-] , M. Truhlář [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - Z. Šváb [-] , R. Šára [-] , M. Štěpán [-] , A. Seifert [-] , M. Paráček [-] , J. Kejšar [-] , J. Lach [-] , M. Ješina [-] , J. Čabaj [-] , J. Čermák [-]

Hráči zápasu: A. Kvasnička , J. Oškrda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - STOLARIK Štefan (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.