Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov veze z Přídolí tři body


Branky


0

Domácí Přídolí mělo proti Kájovu o co hrát, protože nemělo jistou záchranu v OP. Kájov si naopak mohl zajistit druhou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Najbrt dvakrát orazítkoval tyč

První půle byla dle slov přídolského Michaela Štěpánka nezáživná. V hostujícím týmu byl nejvíce vidět Čabela a Jan Petřík, který rozdával křižné pasy směrem k přídolské brance, jeho spoluhráči však nebyli v zakončení efektivní. A když kájovský Najbrt dokázal dvakrát orazítkovat pouze tyč, tak první pětačtyřiceti minutovka skončila bezbrankovou remízou.

 

Agilní Petřík se dvakrát prosadil

Druhý poločas byl už o něčem jiném a diváci se dočkali branek. Hned tu první obstaral Kájov ve dvaapadesáté minutě, kdy Werner adresoval přihrávku na Jana Petříka, který napřáhl z velké dálky, Mittasch v bráně Přídolí jeho pokus podcenil a míč skončil až za jeho zády – 0:1!

 

O tři minuty později poslal agilní Petřík hostující Kájov do dvoubrankového vedení, kdy rozehrával přímý kop po faulu na Wernera z hranice vápna, vystřelil a míč skončil až v síti. Mittasch byl bez šance – 0:2!

 

Kájov se dál tlačil do zakončení a dobře kombinoval. O přihrávky se staral zejména David Čabela s Janem Petříkem.

 

V pětasedmdesáté minutě to bylo již o tři branky! Čabelova kolmice našla rozběhnutého Andreje Didkivského, který poslal přesný centr na Igora Didkivského, jenž z malého vápna hlavou prostřelil Mittasche potřetí – 0:3!

 

Domácí se snažili alespoň o vstřelení čestného úspěchu, a to se jim také podařilo. V osmdesáté minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Bohdan Kepych a zkazil tak Galkovi šanci na čistý štít – 1:3!

 

Kájov si díky vítězství zajistil druhou příčku a Přídolí se díky prohře Nové Vsi ve Zlaté Koruně definitivně zachránilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Kájovští přijeli do Přídolí v dobré sestavě a prakticky nás k ničemu nepustili. Za celý zápas jsme téměř vůbec nevystřelili a zrovna střelbu jsme si vtloukali do hlavy před zápasem. Máme před sebou poslední zápas a po něm se musíme dát do podzimu dohromady.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Vzhledem k tomu, že jsme byli lepší na míči, tak jsme si vítězství tentokrát zasloužili. Rozhodla hrubka domácího gólmana a střelecká potence Petříka.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - V. Písko [-] , D. Nguyen [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] - M. Štěpánek [-] , B. Kepych [-] - R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , D. Dvořák [-] -

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , S. Werner [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , P. Najbrt [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 45. M. Brož , 48. J. Písko , 72. V. Písko - 44. V. Žilavý , 49. J. Petřík , 85. J. Šmikmátor .
Hráči zápasu: M. Štěpánek - D. Čábela , J. Petřík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - PÍSKO Jaroslav (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.