O. Dědič 5. (p.)
I. Gondek 65.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavoj B veze ze Světíku velmi cenné tři body


Branky


5. O. Dědič (p.) , 65. I. Gondek - 25. L. Hofmann , 37. M. Neckář , 55. M. Strapek
0

Světlík hostil Český Krumlov ve velmi důležitém utkání. Oba týmy si totiž brousily zuby na Top 5.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dědič brzy otevřel skóre, hosté však do poločasu otočili

Domácí začali nejlépe, jak mohli. Ve čtvrté minutě totiž vybojovali rohový kop. Přízemní centr hledal F. Píška, přeletěl ho až ke Gondekovi, před kterým zahrál rukou obránce Slavoje a rozhodčí Marek nařídil penaltu. Tu proměnil Ondřej Dědič střelou těsně vedle nohou brankáře a domácí vedli v páté minutě 1:0!

 

Další minuty ale patřily hostujícímu celku, který praktikoval hru s nakopávanými balóny. 

 

Několikrát hráče Slavoje zastavil zvednutý praporek, ale ve 25.minutě už se podařilo hostím skórovat. Lukáš Hofmann si pěkně naběhl na dlouhý míč za obranu a střelou podél gólmana srovnal na 1:1!

 

Světlík dál pokračoval v pasivní hře a Krumlov trestal podruhé. Ve 37.minutě ztratili domácí míč před svým vápnem, čehož využil Matouš Neckář, s pořádnou dávkou štěstí obešel dva obránce a lehkou střelou poslal Slavoj do vedení – 1:2

 

Domácí téměř žádnou šanci v první půli neměli. Za zmínku stojí pouze výborná přihrávka F. Píška na I. Gondeka, který byl však od míče odstaven a pak střela Hüttnera, která mířila kousek vedle šibenice. 

 

Krumlov se v závěru bál o výsledek

Z kraje druhé půle mohli hosté navýšit své vedení, ale Dvořákův pokus z úhlu vykopl z brankové čáry Rýpar.

 

Hosté ale přeci jen ještě jednou skórovali a bylo to v 55.minutě, kdy si pěkně naběhl na centr Michal Strapek a uklidil ho za Skipalu – 1:3!

 

V dalších minutách byla hra vyrovnaná a šancí pomálu. Jednu obrovskou měl hostující útočník, který však orazítkoval pouze horní tyč.

 

Po hodině hry převzal iniciativu hry Světlík, který v 65.minutě také snížil! Rohový kop z pravé strany kopal Vrábel, jeho přízemní centr pěkně ztečoval Ivan Gondek a míč zapadl přesně k pravé tyči brankáře Švece – 2:3!

 

Světlík poté spustil ofenzivní smršť. Nejprve Dědič hlavičkoval těsně mimo, poté střelu Housky ze střední vzdálenosti vytáhl brankář Slavoje na roh a na závěr Vrábel mohl vyrovnat, když byl sám před brankářem. Měl na výběr buď přihrát před prázdnou bránu Houskovi, nebo vystřelit. Domácí záložník zvolil druhou možnost, ale brankář jeho střelu vyrazil na břevno, a tak zřejmě zachránil Krumlovu vítězství.

 

Neujala se ani střela F. Píška o pár chvil později a pak hosté zahodili několik úniků, kdy zejména Dvořák měl opravdovou tutovku. Jeho pokus však skvěle zastavil Skipala a s odraženým míčem mu pak pomohli obránci.

  

Závěrečný tlak Světlíku nebyl už takový, jaký by si domácí přáli, a tak si Krumlov odvezl ze Světlíku tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do zápasu s ČK B jsme opět nastoupili bez hlavních opor, bohužel si nemůžeme dovolit vystřídat 38 hráčů za sezónu jako soupeř. Trapné narážky trenéra jsou vizitkou jeho charakteru. Hráli jsme, na co jsme měli.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb ml., trenér: Zápas byl podle mého názoru zcela v naší režii a tři body zasloužené. Byly tam dvě komplikace, a to nejdříve penalta domácích za ruku, ale jasnou a potom světlické hřiště nebo louka, ta nám dělala největší problémy. Mužstvo to svou trpělivou a technickou hrou zvládlo. Domácí se sice snažili, ale třetí nebo čtvrtou prohru v řadě neodvrátili. Možná, že si to opět vynahradí v anketě jednoho fotbalového portálu "hráč kola".



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
O. Skipala [-] - J. Houska [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-] , Z. Rýpar [-] - R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] - L. Vrábel [-] , O. Válek [-] , I. Gondek [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - M. Štěpán [-] , J. Lach [-] , J. Čabaj [-] , M. Neckář [-] , M. Pliška [-] , M. Paráček [-] , M. Strapek [-] , L. Hofmann [-] , J. Čermák [-] , M. Ješina [-]

Hráči zápasu: R. Dekret - M. Paráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - HUSVÉTH Pavel (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.