Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí navázalo na výhru v minulém kole, odnesla to Křemže


0

Přídolí v minulém utkání otočilo zápas ve Světlíku a chtělo na tento zápas navázat. V cestě mu stála Křemže, která v podzimním duelu zvítězila 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle z obou stran

První poločas byl velmi vyrovnaný na obou stranách, Přídolí hrozilo střelami z větší vzdálenosti v podání nováčka Kepycha, ale žádný z jeho pokusů neohrozil hostujícího gólmana. Později, konkrétně ve 30. minutě, však Kepych poslal krásný balón ze středu hřiště na nabíhajícího Radykhovskyyho, kterému připravil prostor J. Štěpánek, jenž na sebe navázal dva hráče a Ruslan Radykhovskyy bez problému poslal balón na vzdálenější tyč hostujícího brankáře – 1:0!

 

Po sedmi minutách došlo k vyrovnání skóre, kdy ve velkém vápně na brankové čáře fauloval domácí kapitán hostujícího hráče a byla nařízena penalta. K pokutovému kopu se postavil Radovan Kaprál a míč poslal s přehledem k druhé tyči, než se vydal domácí brankář Mittasch – 1:1!

 

Přídolí na Křemži vlítlo hned v úvodu, a vystřelilo si tak tři body

Do druhé půle domácí vlétli naplno už od hvizdu a během několika vteřin se radovali podruhé v zápase. Jaroslav Písko dostal krásný křižný pas za obranu a svůj sprint za balonem zužitkoval přesnou střelou na zadní tyč – 2:1!

 

O minutu později se domácí radovali potřetí a gól se prakticky nesl v duchu dvou předchozích. Jakub Štěpánek pěknou střelou pojistil výhru domácích – 3:1!

 

V několika šancích se ještě ukázal domácí Dvořák, ale jednou jeho střelu zastavil brankář a podruhé tyč. V dalších byl Kepych, který pálil z ostrého úhlu, ale gólman bez problémů jeho pokus lapil. Druhý gól mohl ještě přidat Jakub Štěpánek, ale nevyzrál na hostujícího gólmana, a tak utkání skončilo dvoubrankovou výhrou domácího Přídolí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápas se nesl v podobném duchu jako poslední zápas ve Světlíku, i přes pár chybiček jsme dokázali podržet balón a přesnými pasy najít hráče, kteří dokázali s klidem skórovat. Nyní se musíme plně soustředit na příští zápas v Horní Plané a především být na pozoru. Ti si s chutí zastříleli v Kájově a pro debakl podobný tomu ve Zlaté Koruně tam nepojedeme.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát a bodovat naplno. Vstup do zápasu byl rozpačitý. Poločas 1:1 byl stále hratelný, ale na začátku druhé půle jsme zaspali a Přídolí během dvou minut dalo dva góly což nás srazilo a snažili jsme se zvýšit tlak, ale bez většího ohrožení branky.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , J. Písko [-] , D. Nguyen [-] , V. Písko [-] - J. Štěpánek [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Dvořák [-] , B. Kepych [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] - M. Filip [-] , P. Snížek [-] , R. Kaprál [-] , P. Kouba [-] , J. Zeman [-] , D. Čížek [-] , A. Severa [-] , J. Troup [-] , T. Bohatý [-] , G. Filip [-]

ŽK: 65. D. Nguyen , 75. D. Dvořák - 42. P. Kouba , 71. R. Kaprál , 75. T. Bohatý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SCHWARZ Petr (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.