FOTO: Přídolí bylo v koncovce efektivnější a vyloupilo světlickou louku


Branky


0

Pro Světlík povinné tři body, Přídolí by se alespoň bod hodil. Takové byly předpoklady před utkáním. Ovšem realita byla jiná. Světlík neplnil taktické pokyny a přizpůsobil se hře hostí, což se mu krutě nevyplatilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přídolí nakopávalo, Světlík oplácel stejnou mincí

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a chvilku po rozehrání zahrozili. Pěknou střelou z dobrých pětadvaceti metrů se prezentoval Rýpar, ale jeho pokus orazítkoval pouze břevno za zády Mittasche.

 

Další minuty přinesly vyrovnanou hru, která nebyla divácky příliš atraktivní. Přídolí balóny pouze nakopávalo na své útočníky. Dynamo jim oplácelo stejnou mincí, i když taktické pokyny měli domácí hráči jiné. Žádnou šanci, která by stála za zmínku, si ani jeden z celků nevytvořil.

 

Po půl hodině hry rozehrávali domácí aut z pravé strany, míč, který propadl na malé vápno, odhlavičkoval důrazný M. Štěpánek pouze k Novotnému, ten přihrál Rýparovi na kraj malého vápna, a ten zády k bráně jen šikovně nastavil pravou nohu, od které míč putoval k pravé tyči Mittaschovy brány - 1:0!

 

Ve zbývajících minutách se k šancím dostával aktivní Dědič, ale ani jeden z jeho dvou pokusů branku netrefil. Skóre mohl navýšit také Mondšpigl, ale vyprášil pouze rukavice hostujícího brankáře. Další "šanci" měl Rýpar, který si pěkně obehrál na levé straně dva hostující hráče, ale dostal se s míčem až k rohovému praporku, odkud levou nohou odcentroval a míč mířící do přídolské brány v pohodě chytil Mittasch.

 

Přídolí mělo za první půli jen několik menších příležitostí, které většinou už v zárodku zastavoval brankář Skipala, jenž výborně četl hru včasnými výběhy. Jedna nebezpečná střela na něj přeci jen mířila, ale tu si Skipala pohlídal, a tak poločas skončil 1:0 pro domácí Světlík.

Přídolí otočilo vývoj utkání ve svůj prospěch

Druhý poločas patřil jasně hostujícímu celku, což bylo pro mnohé velmi překvapivé. Domácí tým nepodrželi ani fanoušci, kteří v závěru první půle měli k domácím nevybíravá slova, místo toho, aby se je snažili svými slovy psychicky zvednout.

 

Přídolí od prvních minut druhé půle šlo za vyrovnáním a mělo šancí plno. První dvě měl M. Štěpánek, kterého dvakrát neuhlídal Rýpar, a Štěpánek postupoval ze strany, křižovaný obráncem, na Skipalu. Nic z toho ale nebylo. 

 

Šance přibývaly. Domácí obrana byla nachytána častokrát v nedbalkách, ale Skipala svůj tým držel. Zejména po krásně umístěné střele z vápna od Jaroslava Píska se Skipala zaskvěl, když parádním skokem vytěsnil míč na roh, který následně ztlumil do svých rukavic.

 

Další dvě šance měli hosté z levé strany, obě dvě vytěsnil Skipala opět na roh. Na druhé straně se domácí dostali pouze k jedné střele, kterou vyslal z větší vzdálenosti kapitán Novotný, jeho pokus ale orazítkoval pouze břevno.

 

V 70. minutě se Přídolí dočkalo branky. Dlouhý balón za obranu nedůrazně hlavičkoval ke svému brankáři Dekret, čehož využil Mykola Kravets, míč si jen píchl pod Skipalou a kontroloval jeho cestu do sítě - 1:1!

 

Přídolí se dál tlačilo před světlickou bránu a začalo i lépe kombinovat. V 86. minutě však přišel opět dlouhý nákop za obranu, kde si míč zpracoval Kravets a z hranice vápna prostřelil Skipalu podruhé - 1:2!

 

Překvapení bylo dokonáno v 89. minutě, kdy Jakub Štěpánek dostal další míč za obranu, postupoval na Skipalu po levé straně, vystřelil sice do tyče, ale jeho střela se mu odrazila na hlavu, kterou už se nemýlil a zvýšil na konečných 1:3!



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do dnešního zápasu jsme šli jako papíroví favorité, ale opak byl pravdou. V zápase nám nic nešlo trápili jsme se, a to nás stálo tři body. Je to škoda, musíme to hodit za hlavu a připravit se na další důležitý zápas s Frymburkem.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: V první půli jsme pouze nakopávali křižné balóny na Kravetse, ale chyběla nám přesnost. Do druhé půle nastoupil úplně jiný tým a v posledních dvaceti minutách jsme jsme vývoj zápasu otočili v náš prospěch. Proč jsme takový výkon nepředvedli v předchozích zápasech nedokážu zodpovědět, ale snad jsme si z tohoto zápasu každý něco odnesl a v příštích zápasech už dokážeme hrát svou hru.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - HUSVÉTH Pavel (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.