2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 13:30

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlík jedenáct minut před koncem vystřelil Frymburku senzační vítězství nad Zlatou Korunou!


Branky


0

Snadné utkání mělo čekat Zlatou Korunu ve Frymburku, kde změřila své fotbalové dovednosti s místní "Benfikou", ta ale nakonec překvapila snad celý okres a vyhrála!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk šel brzy do vedení

Zápas začal velkou příležitostí hostující Zlaté Koruny, když ve druhé minutě Steinocher šel sám na Čábelu, který však pokus o lob záložníka Zlaté Koruny přečetl a míč chytil.

 

Na branku se ale čekat moc dlouho nemuselo. Stovka diváků si poprvé v utkání zakřičela "Góóóól" již v šesté minutě! V obraně hostí proběhla špatná komunikace, čehož využil jeden z domácích hráčů, poslal míč před bránu na Budíka, který z bezprostřední blízkosti otevřel skóre - 1:0! 

 

V dalších minutách byla lepší Zlatá Koruna, která se snažila o vyrovnání. Míč měla častěji na kopačkách, ale k zakončení se téměř nedostávala. Výjimkou byly tři hlavičky stopera Weinharda, ale ty brankou neskončily. 

 

Domácí Frymburk se pouze bránil a hrozil jen z rychlých protiútoků, které ale končily většinou špatnou finální přihrávkou.

 

Překvapivým vedením domácího Frymburku první půle také skončila.

Navrátivší se Sláma vyrovnal, ale Pavlík vystřelil tři body Frymburku

Do druhého poločasu nasadili hosté Slámu s Homerem, kteří dorazili na druhou půli až ze Španělska, kde hájili čest České republiky ve futsalových utkáních v barvách Bombarďáků Větřní. 

 

Jejich přítomnost byla okamžitě znát a Zlatá Koruna domácí Šumavu nepouštěla téměř k ničemu. V 55. minutě mohl srovnat Rychtář, který obdržel přihrávku právě od Slámy, ale nedal. Nedal ani Ohnsorg, kterého tváří v tvář vychytal domácí brankář Čábela v 61. minutě. 

 

Tlak hostí sílil a vyrovnávací branka visela ve vzduchu. A v 74. minutě se hosté přeci jen dočkali! Ohnsorg vybídl přesnou přihrávkou Slámu, který přízemní střelou vyrovnal na 1:1!

 

Vyrovnání ale vydrželo pouze pět minut. V 79. minutě totiž dal výsledku konečnou podobu domácí Pavlík, který zakončoval rychlý protiútok.

 

Závěrečný tlak Zlaté Koruny už k ničemu nevedl a Frymburk B se dočkal překvapení kola!



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Myslím si, že tohle nečekal opravdu nikdo. Konečně jsme se sešli v dobré sestavě. V sestavě sice bylo pár hráčů z A-týmu, ale i tak se očekávalo, že nás Zlatka přejede. Pochvalu za předvedený výkon zaslouží celý tým.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Nepodařilo se sehnat.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - M. Neumann [-] , J. Pecha [-] , T. Pavlík [-] , M. Břečka [-] , B. Vágner [-] , P. Tichovský [-] , F. Malina [-] , T. Kaňa [-] , M. Juhaňák [-] , J. Rillich [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Král [-]

ŽK: 58. P. Tichovský , 59. J. Pecha .
Hráči zápasu: T. Pavlík - V. Ohnsorg .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - MERTL Vlastimil (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.