Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatá Koruna si s chutí zastřílela, odneslo to Přídolí


Branky


0

Zlatá Koruna v posledním zápase klopýtla doma s Horní Planou. Chtěla se tedy vrátit na vítěznou vlnu, což se jí náramně vyvedlo. Domácí si s chutí zastříleli. Po dvou brankách vstřelil Ohnsorg s Homerem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během osmnácti minut bylo téměř hotovo

První brance domácích ze šesté minuty předcházely dvě stoprocentní šance. Nejprve Rychtáře, jehož střelu Mittasch vyrazil a poté Slámy, který z vápna napálil míč do břevna. Poté přišla, již zmiňovaná šestá minuta, ve které domácí otevřeli skóre. Homerův rohový kop našel hlavu Tomáše Weinharda, který poslal míč do sítě - 1:0!

 

Druhá branka přišla záhy. Ve třinácté minutě dlouhý pas Tybitancla našel Rychtáře, jehož přihrávku pustil Ohnsorg na Homera, který zkušeně střelou k levé tyči zvýšil na 2:0!

 

Pět minut nato vedla Zlatá Koruna již o tři branky! Křižný pas na pravou stranu našel Steinochera ml., následovala klička obránci a tvrdá střela na zadní tyč. Mittasch si sice na míč sáhl, ale brance již nezabránil - 3:0!

 

Hosté si vytvořili první větší příležitost ve 25. minutě, ale jejich šance skončila střelou mimo tři tyče.

 

O tři minuty později měl tutovku na noze Rychtář, ale na Mittasche nevyzrál.

 

Ve 35. minutě ukázal svou silnou stránku Pavel Král, když si z pozice pravého obránce naběhl na křižný pas, následná tvrdá střela však jen těsně minula prostor mezi třemi tyčemi.

 

A když sedm minut před pauzou Homer po přihrávce Slámy přestřelil prázdnou bránu, tak se šlo do kabin za tříbrankového vedení Zlaté Koruny, které vzniklo v prvních dvaceti minutách.

Domácí pokračovali ve střílení branek

Jestliže hostí v první půli ještě odolávali, tak druhá půle byla jasně v režii domácího družstva. V 50. minutě po chybě hostující obrany přebral balón úplně volný Rychtář a svým osmnáctým gólem v sezoně zvýšil na 4:0!

 

Hned o dvě minuty později našel Rychtář na pravé straně Ohnsorga, jehož křižná střela skončila opět za zády Mittasche - 5:0!

 

Svůj druhý gól v zápase vstřelil Homer v 58. minutě, když po pěkné přihrávce do uličky od Slámy nedal brankáři žádnou šanci - 6:0!

 

Gólový účet zápasu se uzavřel ve dvaašedesáté minutě. Po centru Steinochera z pravé strany prošel balón přes několik hráčů až k volnému Ohnsorgovi, který pohodlně uklidil míč do sítě - 7:0!

 

Zlatá Koruna pokračovala ve své hře a vytvořila si další šance. Ve větších příležitostech byl Steinocher st. a Ohnsorg, který mohl zkompletovat hattrick. Skóre se už ale nezměnilo. Hosté se až na pár náznaků prakticky na nic nezmohli.

 

 

 

Autor: Pavel Ďuriš

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Brzy...

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Co k takovému zápasu říct? I kdybychom do Zlaté Koruny přijeli v plné sestavě, nedokázali bychom vyhrát. Kluci nejsou na prvním místě v tabulce náhodou a pokud netrénujete a nejste sehraní, nemáte proti nim šanci. Záleží jen a jen na nás, jestli chceme přebor kopat i příští rok. Do konce nám zbývá 6 zápasů a musíme se sebou začít něco dělat.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Král [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Kravets [-] , J. Písko [-] , P. Gamba [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-]

ŽK: 77. J. Král , 87. P. Zayml - 64. J. Písko , 87. J. Písko .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg , M. Homer .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - ŠETELE Miloslav (N), PÍSKO Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.